Menu

Hoeveel eigen geld hypotheek

Hoeveel eigen geld hypotheek

Hoeveel eigen geld hypotheek

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor de hypotheek? De taxatiewaarde bepaald de maximale hypotheek. Alles wat je bied onder de taxatiewaarde kan je gebruiken voor de kosten koper zodat geen eigen geld voor hypotheek nodig is.

Wil je een hypotheek zonder eigen geld en weten hoeveel je moet bieden? Bereken hier, direct antwoord.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eigen geld in hypotheek beperken

Eigen geld in hypotheek beperken

Hoeveelheid eigen geld in hypotheek onder de loep

Concreet voorbeeld van huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek. We kijken even naar Leo K. uit Utrecht. Klant van Lexwonen.nl. In februari 2023 zag Leo een woning te koop staan voor € 395.000,-. Huis stond net 14 dagen te koop. De vraagprijs bepaald niet het eigen geld in de hypotheek. De hoogte van de taxatiewaarde bepaald hoeveel eigen geld u nodig heeft.

Op inkomen kon Leo € 450.000,- hypotheek krijgen dus dat was geen probleem. Nu nog weten hoeveel de taxatiewaarde bedraagt. De taxatiewaarde bedroeg € 400.000,-. Door nu een bod uit te brengen van 390.000,- onder voorbehoud van € 400.000,- heeft u geen eigen geld nodig voor de hypotheek.

Taxatie bepaald hoeveel eigen geld er in de hypotheek moet

Het verschil tussen de taxatiewaarde en het bod heeft u minder nodig aan eigen geld. U kan dus de kosten koper meefinancieren in de hypotheek als u weet wat de kosten koper zijn.

Welke kosten zijn er in de hypotheek?

Mogelijke kosten zijn:

  • Overdrachtsbelasting
  • Hypotheekadvies
  • Taxatiekosten
  • Notariskosten

Bent u jonger dan 35 jaar en bedraagt de woningwaarde minder dan € 440.000,-? Is het uw eerste eigen huis? Hoeveelheid eigen geld voor de hypotheek valt dan wel mee. U hoeft geen 2% overdrachtsbelasting te betalen. Dit kan u maximaal € 8.800,- schelen.

Ik heb een huis gezien en weinig eigen geld

U heeft een woning gezien maar weinig eigen geld? Wilt u een hypotheek met weinig eigen geld? Vul hierboven het formulier in en u krijgt direct de uitslag wat u moet bieden en hoeveel eigen geld u nodig heeft voor de hypotheek. Vaak kan een hypotheek zonder eigen geld.

De kunst is om vooraf veel te weten. Lexwonen heeft landelijk veel connecties om snel alles te weten, ook op zondag. Hoeveel hypotheek en hoeveel eigen geld weten? Bel of vul de papieren in. Als starter betaald u ook nog eens weinig voor de hypotheek. Heeft u erg weinig inkomen dan kan u zich ook laten inkopen bij vrienden of familie. U wordt dan voor de helft eigenaar en de huidige eigenaar krijgt dan uw geld als een verzilverhypotheek op zijn of haar rekening.

Ik koop mijn eerste huis en heb weinig eigen geld, hoe kan ik een hypotheek krijgen zonder veel spaargeld te gebruiken?

Heeft u weinig eigen geld voor de hypotheek dan kan u de kosten alleen meefinancieren als u de woning onder de taxatiewaarde koopt. De kunst is natuurlijk om voor je bod de taxatie te weten. Lexwonen heeft landelijke mogelijkheden. Lees deze blog zodat u een huis kan kopen zonder eigen geld in hypotheek.

Hoeveelheid hypotheek mag nooit hoger zijn dan de taxatie, hoe snel weet u de taxatiewaarde zo snel?

Door de juiste kanalen zoals kadaster en taxateurs te raadplegen, 7 dagen per week, kan je met minder eigen geld een hypotheek krijgen. Omdat uw eerste hypotheek ook nog eens weinig kost bespaard u veel op eigen geld in de hypotheek.

Koopt u onder de marktwaarde dan zou u zelfs een hypothecaire lening kunnen krijgen voor de woninginrichting. Televisie, schapenvacht of Televisie kan u daar van kopen. De hypotheekrente is over dat deel niet aftrekbaar.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button