Menu

Hogere hypotheek door loonsverhoging in de toekomst

Hogere hypotheek door loonsverhoging in de toekomst

Hogere hypotheek door loonsverhoging in de toekomst

U kan uw huis niet kopen maar weet wel dat u een hogere hypotheek ontvangt als u nu een vast contract heeft en in de toekomst een loonsverhoging krijgt. Krijgt u:

  • Binnen 6 maanden loonsverhoging en
  • U heeft op dit moment een vast contract

Nu een hogere hypotheek kan omdat u binnen 6 maanden meer salaris krijgt.

Voorbeeld van hogere hypotheek door loonsverhoging in de toekomst

Tom verdiend bruto € 55.000,- en heeft een vast contract, heeft een huis gezien van € 280.000,-. Zijn maximale hypotheek bedraagt € 268.900. Omdat Tom een salarisverhoging krijgt van € 140,- in de toekomst krijgt hij een hogere hypotheek van € 289.000.

De salarisverhoging in de toekomst en zijn vaste contract zorgt voor een hogere hypotheek die betaalbaar is voor Tom. Houdt in de gaten dat de vraagprijs van een huis niet de verkoopprijs is, u zal moeten overbieden op een huis.

Ik krijg pas over 3 maanden een vast contract

Krijgt u over 3 maanden een vast contract dan zal u 3 maanden moeten wachten. Op het moment dat het vaste contract in gaat dan kan u pas de werkgeversverklaring opvragen. Ook dan pas de verklaring opvragen van de onvoorwaardelijke loonsverhoging in de toekomst, alleen zo krijgt u via LexWonen een hogere hypotheek.

Wat moet ik aanleveren voor hogere hypotheek?

U heeft een huis gezien en die woning past niet op inkomen en u heeft een vast dienstverband? Vraag aan de werkgever:

  1. Werkgeversverklaring van huidige situatie
  2. Salarisstrook laatste maand
  3. Verklaring van : “vaste loonsverhoging met de ingangsdatum er bij, ondertekend namens werkgever”

Een hogere hypotheek door meer salaris in de toekomst kan als dit dus schriftelijk wordt verklaard op briefpapier van de zaak. Er moet bij staan dat deze loonsverhoging onvoorwaardelijk en blijvend is.

Hogere hypotheek ouderen

Heeft u al pensioen? Is het wat voor u om te kopen met ouderen? Hogere hypotheek met een seniorenhypotheek. Je kan met 4 ouderen een hogere hypotheek krijgen.

Hoe komt lexwonen aan zijn klanten?

Leads zijn altijd op zoek naar woningen, woningprijzen en naar wat ze moeten overbieden. De website lexwonen staat hoog in Google omdat velen hier op klikken. Des te meer kliks op mijn website des te hoger kom je in Google. Lexwonen haalt hier al zijn klanten uit, dus genereren van eigen leads.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button