Menu

Huis kopen is snel beslissen

Huis kopen is snel beslissen

Huis kopen is snel beslissen

Een huis kopen is snel beslissen anders bent u weer te laat. Hoe kan u toch uw droomhuis kopen? Maak eerst de berekening en lees dan verder hoe u toch snel uw huis kan kopen met een passende hypotheek.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe beslissen wij het eindbod op het huis?

Snel een huis kopen kan alleen als u alles al weet van het huis en uw financiële situatie.

  • Vooraf woningwaarde weten
  • Bod afstemmen op woningwaarde
  • Vraagprijs is geen woningwaarde
  • BKR overzicht opvragen en mailen
  • Werkgeversverklaring mailen

Als LexWonen uw situatie weet en u verteld ons welke woning u wil kopen dan hoeven wij uitsluitend nog achter de woningwaarde aan. Woningwaarde en uw bod zijn belangrijk om te weten. Vaak weten wij binnen 1 uur de woningwaarde.

Wij kunnen u dan verder adviseren hoe een bod uit te brengen. Welke voorbehouden zijn belangrijk. U beslist zelf welk bod u doet maar door snel handelen heeft u meer kans.

Snel bod is beslist waardevol

Omdat een huis kopen en snel beslissen zijn grenzen kent is het waardevol om een voorbehoud van financiering en bouwkundige keuring op te nemen. U kan na de bezichtiging beslissen of u een keuring wenst en of dat u wil verbouwen met een bouwdepot. U bent te laat als u alles nog achteraf moet uitzoeken.

Huis kopen is snel handelen

Snelle beslissingen kan u uitsluitend nemen als u vooraf overal van op de hoogte bent. LexWonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Snel handelen omdat de financiële situatie duidelijk is. Het is makkelijker om een snelle beslissing te nemen als u 1 adviseur heeft met landelijke uitstraling. Meer dan 80 taxateurs die snel werken kunnen wij verder mee.

Wij kennen meer dan 40 notarissen in het land die u begeleiden naar het koopcontract. Koopt u ongehuwd een huis met een partner, broer of zus? Wij leggen u alles uit over samenlevingscontract met wederzijdse zorgverplichting en testament.

Te weinig inkomen voor hypotheek?

Kan u geen hypotheek krijgen omdat er te weinig inkomen is? Wellicht kan u een woning kopen met uw zus of broer.

Samen meer eigen geld en door hoger inkomen kan u snel een huis kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button