Menu

Huis te koop Ede

Huis te koop Ede

Huis te koop Ede

Huis kopen in  regio Ede⭐? Kopen lukt u niet omdat een ander eerder is⭐? Jij wil eindelijk een goede kans maken op een te koop staand huis in de regio Ede.

Dit is je kans om toch  een huis te kopen in Ede zonder grote druk achter je aan. Schrijf je zelf in dat je een koophuis zoekt in de regio van Ede. Je krijgt snel antwoord omdat wij doorlopend woningen te koop weten die niet op Funda komen.

Ik wil mij graag inschrijven voor een koophuis-appartement. Mail mij direct als je wat hebt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven bestaande koopwoning regio Ede

Inschrijven bestaande koopwoning regio Ede

Contacten met makelaars en verkopers

Dagelijks hebben wij contact met makelaars en verkopers die ook buiten een woningverkoopwebsite om hun huis in de regio Ede willen verkopen.

Wat zijn dat voor verkopers die buiten een website hun huis verkopen in Ede?

Verkopers:
  1. kunnen in scheiding liggen (stille verkoop)
  2. huis uit erfenis te koop
  3. willen geen hysterie, goed is goed
  4. willen snel handelen
  5. verkopend makelaar wil zekerheid dat hypotheek door gaat
  6. Willen voor de buurt niet weten
Lexwonen heeft nog nooit een afwijzing gehad. Dat betekent dat wij een streng hypotheekbeleid voeren. Correcte inventarisatie, aankoop huis en hypotheekaanvraag volledig verzorgd.

Huis kopen in Ede door juiste bod

Een huis te koop in Ede wil zeggen dat jij aan de bak moet sinds 2021. Wil jij een beetje in de buurt komen van het juiste bod dan moet je de volgende zaken weten.
  • Wat is de waarde van de woning in Ede?
  • Hoeveel kan jij overbieden op een huis?
  • Welke zaken vind de koper belangrijk zodat u eigenaar wordt.
Al deze zaken weten wij al door onze actieve werkzaamheden.

Huis te koop Ede betekent werk aan de winkel

Een woning kopen in Ede betekent dat wij actief zoeken voor jou. Op het moment dat er wat is (dat gaat snel) krijg je een korte mail. Horen wij binnen 1 dag niets dan gaat hij naar een andere koper binnen ons systeem.

Passende hypotheek voor te koop staand huis in Ede

Een hypotheek is passend als de lening klopt bij jouw inkomen en bij alle te lopen risico’s. In Ede zijn de laatste jaren de vraagprijzen werkelijk omhoog geschoten. Een passende hypotheek betekent ook dat je een goed bod uitbrengt welke hoger ligt dan de vraagprijs maar niet te hoog boven de marktwaarde. Wij hebben alles al berekent, ook taxatiewaarde is bij benadering bekend zodat wij weten hoeveel eigen geld je kwijt bent. In alle rust een woning kopen in de omtrek van Ede, wat ouderwets gezellig.

Woningwaarde in Ede bepaald koopsom

Een te koop staande woning in Ede kan ook te hoog geprijsd zijn. Lex Wonen helpt jou met het kopen van een huis en de hypotheek. Wilt jij meer weten over ons? Bel gerust 7 dagen per week.

Hoe koop ik een te koop staande woning in Ede

Hoe je een te koop staand huis kan kopen in Ede in 1 zin. Huis kopen in regio Ede door een hoger bod neer te leggen dan de vraagprijs maar net onder de marktwaarde van de woning zodat jij hypothecair alles kan financieren mits het bod past bij jouw inkomen.

Meerwaarde huis kopen Ede via Lexwonen

Meerwaarde Lexwonen

Meerwaarde Lexwonen

Lexwonen regelt de hypotheek en zorgt voor de aankoop en eventueel de bouwkundige keuring. Als er een woning bij ons binnenkomt die voldoet aan jouw wensen (globaal) dan hoor je dat. In deze tijd mag je wensenlijst voor aan te kopen huis in Ede niet te groot zijn. Je hebt alle tijd om te bezichtigen en je doet het bod. Binnen paar dagen (meestal dezelfde dag antwoord).

Wat kan er fout gaan met aankoop in Ede?

Soms wordt een te koop staande woning in Ede terug getrokken terwijl jij een bod hebt gedaan. Het kan zijn dat dat met erfgenamen te maken heeft. Ook kan het zijn dat iemand lucht heeft gekregen van de verkoop en spontaan € 100.000 méér bied.

Zijn er op dit moment woningen te koop in Ede?

Op dit moment (16 september 2021) hebben wij 2 appartementen te koop aan de Anna van Burenlaan te Ede.

Hoe vaak krijgen jullie woningen aangeboden in regio Ede?

Het antwoord is lastig omdat wij soms snel moeten handelen. Soms wil de verkoper dan wel voor een bepaalde prijs verkopen maar dan moet de financiering binnen 2 dagen rond zijn. Omdat wij vooraf alles weten en binnen 48 uur alles compleet hebben aangeleverd is dat geen probleem.
Ik wil graag in aanmerking komen om rustig een woning te kopen, wat moet ik doen?

Schrijf je hier in dan krijg je z.s.m. antwoord. Het is belangrijk dat je binnen 1 dag aangeeft of je deze wil bezichtigen. Horen wij niets dan gaat de woning naar de volgende.

Hoe komen jullie aan die bestaande woningen die te koop komen en niet op Funda staan?

Wij worden vaak gebeld door verkopers of door makelaars als een huis snel verkocht moet worden. Vaak wil men in stilte verkopen i.v.m. scheiding of erfenis. Ook gebeurd het regelmatig dat ze snel willen passeren. Dat is dus de reden dat wij vooraf alles moeten weten voor de hypotheek en aankoop.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button