Menu

Hypotheek probleem

Ik heb een probleem met mijn hypotheekaanvraag of ik heb een afwijzing voor de hypotheek. Kijk of uw probleem hieronder vermeld wordt.

Problemen met aankoop woning willen wij voor u onderzoeken. Problemen met oversluiten doen wij niet. Bent u bezig met een huis kopen? Of wilt u een woning kopen en loopt u tegen een hypotheek probleem aan?

Hypotheek probleem

Hypotheek probleem

Lees hieronder welke hypotheek problemen wij willen bekijken.

  • Te weinig eigen geld voor de hypotheek
  • Hypotheek probleem i.v.m. werkgeversverklaring
  • Ik heb een herstelde A codering in BKR, hypotheek lukt niet.
  • Te weinig hypotheek door hoge hypotheekrente
  • Afwijzing hypotheek zorgt voor problemen

Heeft u een A1  codering dan kunnen wij u helpen als de lening wel is afgelost! Ga naar uw kredietaanbieder en vraag daar om verwijdering. Een herstelde A kunnen wij wel wat mee.

Hypotheek probleem laten bekijken

Hypotheek problemen kunnen van alles inhouden. Geef ons tijdig uw hypotheek problemen door zodat wij ruim de tijd hebben om een alternatief te bedenken. Lex Wonen is bekend met vele problemen rond om hypotheken, vele problemen zijn opgelost en sommigen moesten de koop afblazen en een afwijzing van de hypotheekverstrekker opvragen. Afwijzingen ontvangen wij tientallen per dag.

Problemen hypotheek analyseren

Het analyseren van hypotheekproblemen is het belangrijkste onderdeel wil je überhaupt het probleem kunnen oplossen. Een juiste voorstelling van uw hypotheek probleem kan Lex Wonen uitsluitend door intensieve samenwerking met de klant.

Klant moet dagelijks meerdere keren per dagdeel bereikbaar zijn. Gaat u dat niet lukken dan kunnen wij u niet helpen. Hypotheek problematiek heeft vaak te maken met onderschatting van uw kredietverleden, inkomen van uitzendbureau, afgekeurde werkgeversverklaring.

Hypotheek lukt niet door gebrek aan eigen geld

Heeft u te weinig eigen geld voor de hypotheek en bent u daardoor in de problemen gekomen? Soms kunnen wij helpen i.v.m. taxatiewaarde t.o.v. de koopsom. Vraag Lex Wonen om info.

BKR A hersteld

Staat er in de BKR een krediet met een herstelde A ( A-h), in veel gevallen kan Lex Wonen u toch helpen om uw hypotheek problemen op te lossen.

Werkgeversverklaring wordt niet geaccepteerd

U krijgt geen andere werkgeversverklaring van uw werkgever, de opgemaakte werkgeversverklaring zorgde voor problemen. In sommige gevallen kunnen wij zonder werkgeversverklaring een hypotheek regelen. een gouden regel is wel dat u de laatste 2,5 jaar ongeveer hetzelfde inkomen heeft genoten. Dat mag van diverse werkgevers zijn.

Hypotheek problematiek vaak slordigheid

Wij willen niet gaan wijzen maar de hypotheek problemen komen meestal voort uit slordigheid en onwetendheid. Vraag u een bank of hypotheekadviseur om een hypotheekberekening dan kan dat uitsluitend met werkgeversverklaringen, salarisstroken van aanvragers en BKR DOCUMENTEN.

In 90% van de gevallen gebeurd dit niet. Bent u starter en mag u rood staan op de bank(al staat u dat niet). Heeft u een mobiel abonnement? Wat staat er in de BKR? Heeft u een studielening?

Hypotheek probleem proberen op te lossen

Lex Wonen wil exact weten welk probleem u heeft, u mag niets verzwijgen. Gegevens niet aanleveren, verzwijgen of manipuleren is het domste wat u kan doen. Lex Wonen is creatief met het bedenken van oplossingen. Wellicht zonder NHG een hypotheek.

Is uw hypotheek probleem van dien aard dat wij zelf daar geen oplossing voor hebben, vaak hebben wij collega’s die met dat bijltje vaker gehakt hebben. Wij sturen u dan kosteloos door naar een gespecialiseerde adviseur.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Welk matras past bij mij?

Lees meer
Call Now Button