Menu

Hypotheek vergelijken

Hypotheek vergelijken

Hypotheek vergelijken

Je kan pas een hypotheek gaan vergelijken als je ook de woning hebt gevonden. Verschillen in hypotheken treden pas op als de marktwaarde (taxatiewaarde) van uw huis bekend is. Heeft u namelijk een huis gekocht onder de taxatiewaarde? U kan dan bij een enkele hypotheekverstrekker de kosten koper meefinancieren in de hypotheek. Bij een andere geldverstrekker heeft u dan meer eigen geld nodig. Vergelijken van geldverstrekkers is meer dan lage hypotheekrente. Ik zelf kijk nooit naar de hypotheekrente alleen vergelijk ik de wensen van de klanten met de mogelijkheden van de geldverstrekkers. Dit klinkt heel veel maar wij doen dit meer dan 700 keer per week.

Waarom hypotheek vergelijken

Stel nu dat u weinig eigen geld heeft maar wel voldoende inkomen. Bij de meeste banken moet je de kosten koper met eigen geld betalen. Er zijn banken die daar verschillend over denken. Heeft u € 12.000,- minder eigen geld nodig dan is het de moeite waard om hypotheken te vergelijken. Je kan dus de hypotheekkosten soms meefinancieren.

Hypotheek vergelijken als op 2 personen niet past

U wilde eigenlijk alleen kopen of met een partner? Nu kan u te weinig lenen. Sinds 2022 zijn woningen onbetaalbaar geworden, wat dacht u van een hypotheek met 4 personen zoals met:

  1. ouders
  2. vrienden
  3. familie of kennissen

Hypotheek vergelijken voor 4 personen in een hypotheek is een unieke situatie. Het zijn niet alleen de geldverstrekkers die wij gaan vergelijken maar ook de verschillen tussen alle kopers.

Gratis hypotheekadviseurs vergelijken

Hoe kan je nu gratis hypotheekadviseurs vergelijken als die er niet zijn? Wacht even Lexwonen doet gratis hypotheekadvies. Wilt u deze hypotheek aanvragen dan betaald u uitsluitend de hypotheekaanvraag.

Vergelijken van hypotheken is meer dan de rente

U had natuurlijk gehoopt dat u hier de laagste hypotheekrentes kon vinden? Zeker hebben wij deze en kan u die hieronder vinden. Vergelijk de laagste hypotheekrentes maar weet dat als u via lexwonen de hypotheek en de aankoop doet dat u vaak anders gaat kiezen. Wanneer is het vergelijken van hypotheekverstrekkers minder belangrijk? Koopt u een huis van € 500.000,- of hoger en betaald u de helft met eigen geld? Vergelijken vaan hypotheken kan maar niet echt noodzakelijk. Ook hier verschillen de meningen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button