Menu

Hypotheek voor het leven

Hypotheek voor het leven betekend dertig jaar lang een veilig gevoel. Geen last van  hypotheekrenteverhogingen. Zit u krap in uw eigen spaargeld dan hebben wij een hypotheekadvies wat er voor zorgt dat u heel weinig nodig heeft.

Bereken standaard hypotheek

  • Hidden
  • Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerk hypotheek voor het leven

  • Hypotheek 30 jaar lang veilige lage hypotheekrente
  • Laagste hypotheekrente in Nederland
  • Met huis kopen is eigen geld minder van belang

Meer hypotheek mogelijk

Hoe lager de hypotheekrente is hoe meer u kan lenen. Met een hypotheek voor het leven nooit geen verassingen. U kent beslist mensen die op het punt stonden om over te sluiten. Duizenden euro’s aan kosten. Zorg voor rust in uw financiële situatie zodat u een stootje kan hebben als uw inkomen tijdelijk wat minder is. Bent u starter op de woningmarkt en zoekt u een hypotheek? Kijk op onze pagina over startershypotheek woningen.

Hypotheek voor het leven meenemen naar andere woning

Wij begrijpen dat u wel zekerheid wil over dertig jaar vaste hypotheek maar niet dertig jaar blijven wonen in dezelfde woning. Geen probleem. U mag uw hypotheek meenemen naar een andere woning. Stel dat deze woning duurder is dan sluit u een aanvullende hypotheek af over het hogere gedeelte.

Scenario van Karin en Albert

Karin en Albert uit Amersfoort hadden een fantastisch huis op het oog in Hoogland. Zei schakelde ons in omdat er weinig spaargeld was. Het bijkomende probleem was eigenlijk de rentevast periode van de hypotheek. Beiden willen daar voor langere tijd blijven wonen, zo niet voor altijd. Ze zijn allebei verschrikkelijk bang dat de rente omhoog gaat maar vinden iets meer betalen aan hypotheekrente ook weer zonde van het geld.

Ik heb ze het netto verschil laten zien van een rente van 2,60% 30 jaar lang en een hypotheekrente van 1,72% 10 jaar lang. Ze kozen gelukkig voor een hypotheek voor het leven. Ze betaalden € 40 per maand meer bij termijn 30 jaar vast. Toch gaf dat hun een zee van rust, vooral toen ik een tienjaars rente van 5% liet zien. Wij denken mee met uw hypotheek. Lees meer op de homepage van Lex Wonen.

Onze werkzaamheden

Een hypotheek voor het leven gaat niet vanzelf. Wij helpen u met de aankoop van de woning zodat een huis kopen zonder eigen geld binnen de mogelijkheden ligt. Daarnaast regelen wij de ontbindende voorwaarden in de koopakte samen met u. Dit alles zorgt er voor dat u straks met een gerust hart bij de notaris kan aanschuiven. Heeft u vragen over een hypotheek voor het leven,  bel ons gerust.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Inkopen in huis van ouders

Lees meer
Call Now Button