Menu

Hypotheek voor vrachtwagenchauffeur

Hypotheek voor vrachtwagenchauffeur

Hypotheek voor vrachtwagenchauffeur

Hogere hypotheek voor nationaal of internationaal vrachtwagenchauffeurs is mogelijk omdat wij al uw overuren 100% meenemen in de hypotheek. Volledige begeleiding van aankoop naar hypotheek tot aan de notaris. Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen als  transport medewerker en lees dan uw voordeel.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek beroepschauffeur hoger

Een huis kopen voor vrachtwagenchauffeurs kan ontzettend hoog uitvallen. Via Lex Wonen worden alle variabele inkomens voor 100% meegenomen voor de hypotheek. Denk aan:

  • Overwerk 130%
  • Overwerk 150%
  • Overwerk 200%
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Gevarentoeslag

Vrachtwagenchauffeur zijn is een beroep met diverse risico’s. Tijdens de hypotheekinventarisatie brengen wij alles in kaart. Vaak is er via de werkgever al van alles geregeld.

Hypotheek naast een lening voor chauffeurs kan

Hypotheek met kredieten ernaast

Hypotheek met kredieten ernaast

Arbeiders uit het beroepsgoederenvervoer hebben regelmatig kredieten. Wij denken zelf dat dit komt omdat er voor luxe boodschappen weinig tijd is. Postorder kredieten zijn dan vaak een uitkomst. Wellicht bent u er zelf al achter dat u ondanks uw overwerk lastig een hypotheek kan krijgen. Lees meer over een hypotheek met krediet ernaast.

Hypotheek voor vrachtwagenchauffeur hoger

Veel banken en maatschappijen nemen de overuren gedeeltelijk mee. Uw hard verdiende centen als chauffeur kan u via Lex Wonen omzetten in een hogere hypotheek. Ook heeft u als medewerker in de transport minder eigen geld nodig voor de hypotheek.

Internationaal chauffeur heeft weinig tijd

Het bezichtigen van een woning moet u zelf doen. Heeft u echter de keuze gemaakt dan neemt Lex Wonen u alles uit handen. Communicatie via What’s App, mail en telefoon is voldoende om een hypotheek voor vrachtwagenchauffeur te regelen.

Wat is de waarde van mijn droomwoning

U heeft een leuk huis gezien en u moet al tijd maken voor een bezichtiging. Graag wilt u weten wat de waarde van die woning is. Is de woning haalbaar? Is de waarde voldoende om iets te verbouwen en betaal ik niet teveel? Hoe zit dat met eigen vermogen en waarde van de woning? Benieuwd naar de huizenprijzen?

Ik ben transportmedewerker maar hypotheek lukt niet

U bent een chauffeur met veel overuren en toch kan u geen huis kopen. Weet u dan een huis kopen met zus of broer helemaal in is?

Wie is LexWonen?

Lees ook eens de pagina over ons zelf,  wordt dagelijks veel gelezen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button