Menu

Hypotheekadvies duur?

U vindt hypotheekadvies duur? Voor starters hebben wij een speciale hypotheekadviesprijs van € 995,- ,- waarmee wij gelijk de goedkoopste hypotheekadviseur zijn van Nederland.

Duur hypotheekadvies voor starters hoeft niet

Ben jij een starter dan hoeft het hypotheekadvies niet duur te zijn. Starters hebben geen hypotheekverleden waardoor je minder tijd bezig bent met het advies. Kostbaar advies voor doorstromers is begrijpelijk. Je hebt het dan vaak over een overbruggingshypotheek, meerdere taxaties, hypotheekverledens meenemen in het nieuwe advies.

Prijzig hypotheekadvies is natuurlijk ook afhankelijk van alle kosten die je als ondernemer hebt. Lexwonen werkt vanuit huis aan de koffietafel waardoor er geen dure kosten zijn.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekadvies duur?

Hypotheekadvies duur?

Prijzig hypotheekadvies voor starters niet nodig

Ga altijd kijken op Google wat een hypotheekadviseur kost. Vergelijk alle prijzen en laat de duurste hypotheekadviseur links liggen. Kijk wel naar de werkzaamheden die de adviseur doet en leg dit vast op papier. Lexwonen.nl is Nederlands voordeligste Hypothekadviseur die voor € 595,- advies uit brengt. De werkzaamheden van Lexwonen bestaat uit:

  • Hypotheekadvies
  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar

Omdat wij alles onder één dak hebben en omdat wij partners hebben in heel Nederland kan Lexwonen binnen paar minuten een indicatie geven van de marktwaarde. Prijzige hypotheekwerkzaamheden zijn niet nodig voor een starter. U bespaard ongeveer € 1.500,- tot € 3.500,- voor hypotheek met de aankoopbemiddeling. Als hypotheekadviseur Amersfoort hebben wij dagelijks aankopen en hypotheken. Geen dure adviesprijzen maar betaalbaar startersadvies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button