Menu

Hypotheekadviseur Amersfoort

Hypotheekadviseur Amersfoort

Hypotheekadviseur Amersfoort

Update 19 maart 2024

Als hypotheekadviseur Amersfoort rekenen wij voor starters € 995,- aan hypotheekadvies. Daarmee zijn wij de goedkoopste hypotheekadviseur van Amersfoort en omstreken. Wij kennen de problemen op de woningmarkt. Dat betekent dat u via Lexwonen zonder ontbindende voorwaarden kan bieden zonder risico. Wij hebben een verzekering voor uw bod. Moet ik meer bieden of minder? Starters in Amersfoort hebben het lastig omdat er geen overwaarde is. Omdat starters geen hypotheekverleden hebben zijn wij sneller klaar voor de hypotheekaanvraag in Amersfoort. Voor hypotheekvragen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Hotline 06-83944458

Hoeveel kan ik op die woning bieden ZONDER VOORBEHOUD VAN FINANCIERING & ZONDER RISICO en past de hypotheek op het inkomen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekadviseur Amersfoort voor starters

Het kan zijn dat de bovenstaande prijzen van augustus 2023 gewijzigd zijn. Voor de huidige adviesprijzen in Amersfoort zoek de vergelijkingskaart van de adviseur of geldverstrekker van uw keuze. Omdat Lexwonen vanuit huis hypotheken verzorgt en omdat alle kennis onder één dak zit hebben wij lage advieskosten. Gaat een starter in Amersfoort een woning kopen dan is dat weinig werk en kosten. Het scheelt u de helft dan als u zelf de hypotheek bij de zelfde geldverstrekker aanvraagt en het scheelt u € 2.000,- tot € 3.000,- als u naar een hypotheekadviseur elders in Nederland gaat. Voel je vrij om ons te bellen of te mailen betreffende een woning in de regio van Amersfoort. Wellicht heb je vragen over een bod of hoeveel spaargeld je nodig hebt. Of heb je vragen om je woning energiezuinig te maken?  Bel 06-83944458. Wij hebben alle kennis omdat wij Hypothekadviseur, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar zijn in Amersfoort e.o.  

Financieel succes Amersfoort begint bij woningwaarde onderzoek

Woningwaardeonderzoek Amersfoort

Woningwaardeonderzoek Amersfoort

Wilt u succesvol een huis kopen in Amersfoort dan moet u een hoger bod doen dan de vraagprijs anders komt u nooit aan de bak. Het hoger bieden gebeurd nog steeds in augustus 2023 maar niet meer zo hoog. LexWonen doet kadastraal onderzoek en maakt een woningwaarde rapport en regelt de hypotheek. Op deze wijze kan u veilig een hoger bod doen in Amersfoort terwijl u niet méér vermogen kwijt bent in de hypotheek. U kan een bod uitbrengen tot aan de marktwaarde van het huis. Ga gerust naar onze maximale hypotheekberekening. Voor starters die hun eerste huis gaan kopen hebben wij dus een specifieke startersfinanciering voor de prijs van € 995,- voor financieringsadvies in Amersfoort.

Lex Wonen hypotheekadvies Amersfoort en de werkzaamheden

 • Huis gezien in Amersfoort en de woningwaarde weten
 • Mogelijkheid om zonder risico te bieden zonder voorbehoud van financiering
 • Kan u nog verbouwing meefinancieren in de hypotheek
 • Kan ik ook met mijn ouders, broer of zus een huis kopen
 • Hoeveel eigen geld heb ik nodig?
 • Hoe is mijn kredietwaardigheid? (BKR)

Als het helemaal niet lukt om een huis te kopen in Amersfoort overweeg een huis kopen met uw broer of zus.

Amersfoorters betalen de hoofdprijs voor een huis

Huizenkopers in Amersfoort betalen nog steeds  de torenhoge vraagprijzen voor koopwoningen. Er is nog steeds een tekort aan woningen in Amersfoort en  het overbieden wordt niet minder. Een huis kopen blijft lastig door de hoge huizenprijzen maar niet onmogelijk.

Juiste volgorde voor hypotheekaanvraag Amersfoort

Omdat de huizen in die regio snel verkocht zijn moet u snel onderhandelen. Een juiste inventarisatie over uw financiële situatie is belangrijk voor de hypotheekaanvraag. Laat Lex Wonen uw situatie snel beoordelen qua maximale hypotheek. Wilt u bijvoorbeeld in Barneveld een huis kopen? Als hypotheekadviseur Barneveld hebben we geen tijd te verliezen. Woningen gaan daar snel van de hand. In Amersfoort heb je iets meer tijd.

Wij kunnen voor u direct een bod uitbrengen onder voorbehoud van diverse voorwaarden. Voorwaarden hebben wij vooraf vastgesteld waardoor er een betere doorstroming is van aankoop tot aan de notaris. Lex Wonen kent de gehele regio Amersfoort uitstekend en kan u dan ook begeleiden van aankoop, koopakte en taxatie tot aan de notaris.

Wat is de waarde van mijn woning in Amersfoort?

 1. U heeft een eigen woning en  u wil deze graag verkopen, u wil namelijk een ander huis kopen. Eigenlijk wilt u ook de woningwaarde weten in verband met overbruggingsfinanciering.
 2. U bent starter in Amersfoort en wil graag weten of u niet te veel geld betaald voor een huis.

GRATIS woonrapport opvragen voor de regio Amersfoort is geen probleem. U maakt geen kosten en bent op de hoogte van de waarde van uw droomhuis. U kan er mee doen wat wilt en heeft totaal geen verplichtingen aan ons, wij hebben het graag gedaan.

Wilt u echter het maximale uit uw woning halen en optimaal profiteren van de aankoop van een woning in Amersfoort laat ons u begeleiden. Wij laten u kiezen uit het volgende:

 • Zelf woning verkopen en koopakte door notaris laten opmaken
 • Of een actieve makelaar de opdracht geven
 • Aankoop nieuwe woning via Lex Wonen regelen
 • Hypotheek via Lex Wonen regelen

Weet u dat u door verbouwing en mooie inrichting met schapenvachten uw woning anders in de markt ligt?

Netwerk aan taxateurs voor Amersfoort

Heeft u een woning gezien en wilt u meer weten over de marktwaarde? Lex Wonen, hypotheekadviseur Amersfoort, werkt met taxateurs uit Amersfoort, Maarn, Veenendaal en Ede. U moet vooraf weten wat ongeveer de waarde van de woning wordt i.v.m. eigen geld in hypotheek.

Heeft u geen eigen geld om te kopen? Wellicht is woningruil met andere verkoper mogelijk. Lexwonen regelt ook hypotheken met huizenruil.

Gevolgen van een uitkering

Heeft u een IVA uitkering en u wil graag met uw partner een woning kopen in Amersfoort? Indien u een WAJONG-of IVA uitkering heeft kunnen wij voor u een hypotheek regelen. Hypotheek met een uitkering kan.

Hypotheek en aankoop onder 1 dak

Huis kopen in Amersfoort en een hypotheekaanvraag regelen zijn echt twee aparte zaken. Hoe vaak gebeurd het niet dat klanten wel € 20.000 eigen geld nodig hebben? Bod boven de marktwaarde is het probleem. Wij helpen u met bieden als u dat wenst. Financieren in Weert Limburg is makkelijker dan in Amersfoort.

Hypotheekadviseur Amersfoort hoog in Google

Lexwonen heeft zijn website hoger in Google staan omdat veel huizenkopers klikken op zijn website. Hypotheekadvies is niet beperkt tot Amersfoort, Lexwonen werkt landelijk. Hoofdmoot is woningdelen met anderen en dan in 1 hypotheek.

Ander huis kopen in Amersfoort

Groter gaan wonen en dus een andere hypotheek in de regio Amersfoort. Wellicht wilt u verbouwen of heeft u een vraag over de marktwaarde. Laat Lex Wonen u helpen met de aankoop en financiering in Amersfoort. Kijk ook even naar onze werkzaamheden op  onze homepage.

Lukt het niet in Amersfoort?

Kan je geen huis kopen in Amersfoort? Ook doen wij hypotheekadvies in Veenendaal. Hypotheekadvies Veenendaal is vaak weer anders dan in Amersfoort.

FAQ

Hoeveel moet ik overbieden in Amersfoort zodat ik zonder extra geld een hypotheek kan afsluiten?

U moet berekenen wat uw maximale hypotheek is en u moet de woningwaarde weten zodat u uw bod op deze waarde kan aanpassen.

Wat is de juiste volgorde als ik een hypotheek wil afsluiten voor een huis in Amersfoort?

De juiste volgorde is regelen van een werkgeversverklaring, salarisstrook, een BKR overzicht en het adres van uw droomhuis.

Ik verdien te weinig en kan niet kopen in Amersfoort, is hier een oplossing voor⭐?

Denk er eens over na om met een broer of zus een huis te kopen zodat jullie een hoger inkomen hebben voor de hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button