Menu

Hypotheekadviseur Valkenswaard

Hypotheekadvies in Valkenswaard zorgt voor hypotheek met minder spaargeld

Als hypotheekadviseur Valkenswaard zijn wij uniek in het regelen van:

 • Een hypotheek met minder eigen geld
 • Hypotheek samen met familie afsluiten
 • Aankoopbemiddeling woning(waardebepaling en aankoop huis)
 • Waarde huis bepalen met een GRATIS rekentool

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
 • Hidden
 • Velden met een * verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekadviseur Valkenswaard helpt u betaalbaar wonen

Heeft u te weinig spaargeld en u wilt als starter toch een huis kopen in Valkenswaard? Omdat wij zowel kadasterwerk als hypotheekwerkzaamheden uitvoeren kan u zonder eigen geld een huis kopen in Valkenswaard bij de juiste banken.

Zonder eigen middelen huis kopen in Valkenswaard

U wil een hypotheek in Valkenswaard maar u bent geschrokken van € 10.000,- aan spaargeld voor de hypotheek. Natuurlijk heeft u wel wat eigen geld maar dat was voor de inboedel en wat schilderwerk. Dit is het probleem van elke starter op de woningmarkt.

Lex Wonen, Financieel adviseur in Valkenswaard, kan starters helpen aan een hypotheek zonder eigen geld omdat wij al vóór de aankoop van de woning aan de slag gaan. Welk huis wilt u kopen? Waar is deze voor verkocht in het verleden? Wat doen de huizen in de regio?

Marktwaarde minus de aankoopprijs is uw winst

Het verschil tussen de marktwaarde en de aankoopsom heeft u minder nodig aan eigen geld in de hypotheek. Let op! De vraagprijs op de huizenverkoopsites zijn geen marktwaardes. De marktwaarde van uw woning gaan wij onderzoeken en bespreken met de bank. Alleen op deze wijze kan u een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek.

Erkend aankoopbemiddelaar Valkenswaard

Als erkend aankoopbemiddelaar hebben wij kennis van zowel de hypotheekmarkt en de huizenmarkt. Een bank of tussenpersoon heeft uitsluitend kennis van de financiële wereld. Doordat u met Lex Wonen alles onder één dak heeft in Valkenswaard heeft u minder of geen eigen geld nodig.

Eerst BKR toets dan huis kopen met een hypotheek in Valkenswaard

De meeste hypotheken die niet door gaan komt door lopende kredieten, roodstand mogelijkheden, creditcards en telefoonabonnementen. Heeft u samen een paar zaken lopen dan kan uw maximale hypotheek zo maar € 30.000,- lager zijn dan verwacht. Daar gaat u met uw berekening helemaal de mist in.

Eerst Bkr toets daarna huizen zoeken in Valkenswaard

Ga eerst naar de website van de BKR en vraag een overzicht aan via IDIN. Binnen 1 dag (soms een uur) ontvangt u van de BKR uw status. U zal schrikken wat daar allemaal op staat. Wij kunnen niet eerder aanvangen met de werkzaamheden als wij uw BKR gegevens niet hebben. Kijk op onze homepage naar de link.

Een slordige 70% van de Nederlanders denken dat er niets staat in de BKR. Ruim de helft van de klanten heeft het mis. Het niet doorgaan van een hypotheek heeft meestal deze oorzaak, Het achteraf herstellen van BKR problemen is meestal niet te doen. Verkopers trekken zich terug omdat ze geen vertrouwen hebben in een goede afloop.

De basis voor een hypotheek is sinds 2018 de BKR en niet het inkomen. U kan € 12.000,- per maand bruto verdienen maar met een negatieve codering van € 250,- bent u de komende 5 jaar zoet mee. Past de hypotheek niet omdat er teveel loopt dan gaan we dat eerst aanpakken.

Eerst BKR toetsen dan huis in de verkoop

Heeft u een eigen huis maar u wilt doorstromen naar een andere woning dan is het van belang dat u eerst een BKR toetsing doet. Stel dat er van alles in de BKR staat vermeld waardoor uw toekomstige hypotheek niet meer past?

Het zou toch wel erg zijn als u uw huis verkocht heeft maar u kan zelf niet kopen door BKR registraties. Waar moet u zo snel heen.

Juiste volgorde van een huis kopen

Het aanhouden van onderstaande volgorde met betrekking tot een huis kopen in Valkenswaard is van belang.

 • BKR overzicht aanvragen
 • Werkgeversverklaring
 • Salarisstrook
 • Woning bezichtigen Valkenswaard(niet eerder)
 • Kadastraal onderzoek woning prijzen ( Lex Wonen)
 • Bouwkundige keuring achten wij belangrijk, keuze aan u zelf.

Bankgarantie regelt hypotheekadviseur Valkenswaard

Een bankgarantie regelen wij voor u. Koopt u een woning in Valkenswaard dan moet de verkoper altijd 10% van de aankoopsom naar een notaris overmaken als zekerheid. Dit noemt men ook wel waarborgsom.

Verkopers willen zekerheid dat hun woning wordt verkocht. Stel dat u na het tekenen van de koopakte en na de drie dagen bedenktijd afziet van de woning dan bent u veel geld kwijt. U betaald dan een soort boete van 10% van de koopsom van de woning, dat loopt al snel tegen de € 30.000,- gemiddeld.

Indien de koop niet doorgaat omdat u de financiering niet krijgt van de bank dan wordt er normaal ontbonden en heeft u deze “boete” niet.

Let op! Als een hypotheek niet doorgaat dan heeft u vooraf al wel kosten gemaakt. Denk aan een taxatierapport en in sommige gevallen ook een gedeelte van de notaris.

Lex Wonen rekent zelf geen kosten als hypotheek en aankoop niet doorgaan.

Net in dienst en toch een huis willen kopen in Valkenswaard

Heeft u net een nieuwe baan en u heeft een intentieverklaring dan willen de meeste banken u niet hebben. Lex Wonen kan u helpen aan een hypotheek en een huis.

Krijgt u geen intentieverklaring maar kan u van de laatste drie volle kalenderjaren jaaropgaven aantonen dan krijgt u ook een hypotheek zonder eigen geld in Valkenswaard. Jaaropgaven mogen van verschillende werkgevers zijn.

Hypotheek aflos polis bij arbeidsongeschiktheid via Lex Wonen

Voor een slordige € 10,00 per maand (afhankelijk van leeftijd etc.) heeft u een dekking bij arbeidsongeschiktheid. Bent u minimaal 35% arbeidsongeschikt en beland u in de WIA dan wordt uw hypotheek afgelost tot 60% van de marktwaarde.

Voorbeeld uitkering

U koopt een huis van € 250.000,- met een marktwaarde van € 250.000.  Na drie jaar bent u 35% arbeidsongeschikt en u zit in de WIA.  Uw hypotheek wordt direct verlaagd tot een bedrag van € 150.000,- zodat de hypotheek betaalbaar blijft.

Het is niet van belang of u er nu nog wel bij werkt of niet. Deze polis is absoluut belangrijk om risico’s uit te sluiten. De hypotheekaflospolis is betaalbaar en u mag hem stoppen zonder boete wanneer u denkt hem niet meer nodig te hebben.

Een hypotheek met familie in Valkenswaard

Veel mensen overwegen om met familie een huis te kopen omdat de woningprijzen stijgen. Voor een starter is het moeilijk om alleen een huis te kopen. Diverse klanten uit Valkenswaard hebben via ons een huis gekocht samen met ouders. Ook een hypotheek met twee broers of zussen regelen wij regelmatig.

Een bank doet dit in de regel niet. Lex van de Straat Hypotheken kan u helpen met een familiehypotheek.

Aanleveren documenten voor een hypotheek in Valkenswaard

 • Bkr overzicht met Idin (24 uur binnen)
 • Werkgeversverklaring werkgever
 • Arbeidscontract indien geen vast dienstverband maar wel een intentieverklaring
 • Via UWV.NL een verzekeringsbericht downloaden van uw arbeidsverleden (persoonlijke gegevens)

Wat klanten vertellen over Lex Wonen

Werkzaamheden van Lex Wonen/Hypotheken beslaat geheel Nederland. Kijk snel wat klanten vinden van onze werkzaamheden. Sinds juli 2018 kunnen klanten een review schrijven. Bekijk onze beoordelingen.

Bel ons  gerust voor een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek of voor familie hypotheken in de regio Valkenswaard.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button