Menu

Hypotheekadviseur voor starters

U zoekt uw eerste woning dan zoekt u ook een hypotheekadviseur voor startersWaarom specifiek een hypotheekadviseur voor starters? Deze hypotheekadviseur is gespecialiseerd in het regelen van startershypotheken. Wat is belangrijk voor de aankoop eerste woning?

Gegevens over maximale hypotheek

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van uw maximale hypotheek en de door u te lopen risico’s, oplossingen en het advies. Immers gaat u een woning kopen dan moet u zeker weten waar uw grenzen zijn. Een hypotheekadviseur voor starters zal u ook er op wijzen hoeveel eigen geld u nodig heeft om de hypotheek passend te maken.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marktwaarde en bouwkundige keuring 

Sommigen aspirant kopers doen zo maar een bod wat onder de Funda vraagprijs zit zonder zichzelf af te vragen : Wat is feitelijk de marktwaarde, waar hebben anderen in die straat hun vergelijkbare woning voor aangekocht, hoe is de bouwkundige staat en welke kosten kan ik de komende 15 tot 20 jaar verwachten.

Wellicht betaald u duizenden teveel of krijgt u plotseling te maken met vreemde snuiters langs uw pad, u wist niet dat iedereen die daar woont gebruik van kan maken. Tevens zijn er vaak huurboilers etc. deze blijven op de woning rusten. Nu is dat vaak niet zo erg maar u moet wel weten wat er allemaal gehuurd is en wat in eigendom is.

 Kopen onder marktwaarde is minder eigen geld nodig

Koopt u een woning onder de marktwaarde aan dan heeft u via ons minder eigen geld nodig in de hypotheek. Vraag ons hier naar.

lexwonen.nl

Lexwonen.nl doet al deze zaken voor u. U heeft 1 aanspreekpunt voor alle onderdelen, niet alleen aankoop en financiering maar tevens regelen koopakte, notaris en inspectie van de woning vlak voor de overdracht. Al deze zaken hoeft u niet zelf en alleen te doen. Vraag ons om naar de prijs. Omdat wij alles zelf doen is het veel goedkoper dan dat u voor elk onderdeel zelf iemand inschakelt. Hypotheekadviseur voor starters moet alle onderdelen beheersen. Een bank of tussenpersoon bemoeit zich niet met de aankoop.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button