Menu

Hypotheekleads

Hypotheekleads kopen?

Kan u nog hypotheekleads gebruiken van klanten die een huis zoeken en een hypotheek. Volop hypotheekklanten, onbeperkt warme hypotheekleads die zojuist hebben gemaild voor beperkt aantal hypotheekadviseurs. U betaald € 25,- per lead excl. btw. Hypotheekleads helpen met een woning en de financiering, dat kan u verwachten.

Hypotheekleads uit heel Nederland 

Hypotheekleads te koop

Hypotheekleads te koop

LexWonen werkt landelijk en heeft dagelijks leads die zich via de mail bij ons melden. Kopen van hypotheekleads vanaf € 25,- per lead excl. btw.  Wilt u tussen de 5 en de 20 hypotheekleads per dag? Geen probleem.

Wat zijn het voor hypotheekleads?

  • Leads van starters, alleenstaand of samenwoners
  • Doorstromers die hun eigen huis gaan verkopen en een nieuwe woning aankopen
  • Leads die info willen over woning en hypotheek 
  • Doorstromers die willen weten hoeveel ze kunnen overbieden op een huis ivm hypotheek en woningwaarde
  • Hypotheekleads van starters zonder vaste baan maar met arbeidsverleden

Hypotheekleads mailen naar LexWonen omdat ze niet weten hoe je de aankoop en hypotheek moet aanpakken. Allemaal hebben ze wel een vraag of probleem. Het is uw taak om de lead te helpen. De meeste leads willen informatie over hun mogelijke nieuwe hypotheek en info over de woning. Wij hebben dus geen contact opgenomen met de leads, hypotheekleads vragen via de mail om informatie.

Hoe worden de hypotheekklanten u aangeleverd?

Hypotheekklanten

Hypotheekklanten

U ontvangt van ons inkomensgegevens, loongegevens  en emailadres, vaak ook het adres van de aan te kopen woning. Wij vragen nooit om een telefoonnummer om zo laagdrempelig te zijn. Het kan zijn dat klanten toch hun telefoonnummer noteren. U beantwoord de klant en verteld u verhaal. LexWonen werkt reeds 9 jaar op deze succesvolle wijze.

Klanten komen bij u op het bedrijf

Hypotheekklanten komen graag bij u op het bedrijf omdat u hun helpt met een probleem. Wellicht wilt u hun bezoeken, alles kan. Hypotheekleads vinden het lastig te begrijpen hoe de  hypotheekregels op dit moment zijn. Omdat LexWonen een website heeft met vragen en oplossingen melden klanten zich aan. Hypotheekleads vinden het vandaag de dag geen probleem om ver te rijden. Let op, alle hypotheekleads zijn landelijk.

Hypotheekleads vanaf € 25,- excl. btw

Hypotheekleads willen altijd weten of ze kunnen kopen en de maximale hypotheek. Woninginformatie wordt ook vaak gevraagd. U kan een mooi netwerk opbouwen van taxateurs en makelaars. Vaak willen ze weten hoeveel ze maximaal moeten bieden.

Kwalitatieve hypotheekleads wachten op hulp

hypotheekleads vanaf € 25,- per stuk excl. btw

hypotheekleads vanaf € 25,- per stuk excl. btw

Alle klanten die u krijgt zijn kwalitatief 100%. Ze willen hun eerste huis kopen of hun tweede huis. U krijgt geen oversluiters.

Hoe komt LexWonen.nl aan zijn leads?

LexWonen is zelf hypotheekadviseur en heeft al 12 jaar zijn blogs en pagina’s op Google staan. Omdat onze pagina’s kwalitatief goed zijn en daadwerkelijk de hypotheekproblemen aankaarten vragen klanten om onze hulp.

Sinds 2019 zijn de aantallen leads zo groot dat wij ze zelf niet meer aan kunnen. Op dit moment hebben wij enkele collega’s die de leads afnemen. Sinds oktober 2020 hebben wij genoeg leads voor nog enkele hypotheekadviseurs. Dat is de reden dat wij per 31 januari 2021 opzoek zijn naar hypotheekadviseurs die op zoek zijn naar hypotheekleads.

Wanneer komt u in aanmerking voor hypotheekleads?

U komt UITSLUITEND in aanmerking voor hypotheekleads als :

  1. U hypotheekadviseur bent met  AFM vergunning
  2. KVK nummer
  3. Aanwezigheid van Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  4. Inschrijving Kifid

U heeft het beste resultaat als u direct antwoord, u zou dat zelf ook fijn vinden. Wij zoeken geen hypotheekadviseurs die om de dag klanten beantwoorden of adviseurs met een 10-5 mentaliteit. Kan u tussendoor wel wat gebruiken dan liever niet reageren. Zit u er bovenop om een klant te helpen en heeft u ook in het weekend tijd om op een mail te reageren? U bent uit het juiste hout gesneden. Daar zitten hypotheekleads op te wachten. Schitterende conversie bij de juiste inzet.

Voorbeelden van invulvelden leads

Nog een voorbeeld van een hypotheek invulformulier

Voorbeeld van invulformulier hypotheekleads

Voorbeeld van invulformulier hypotheekleads

Hoe nu verder voor Hypotheekleads

Lexwonen heeft geen verplichtingen om hypotheekleads te verstrekken.  Bij wederzijdse tevredenheid zullen hypotheekleads geleverd blijven. Omtrent de kwaliteit van de hypotheekleads en de voortgang is het belangrijk dat wij meermalen per week contact hebben.

Neem liever telefonisch contact met ons op, u mag ook mailen.

LexWonen Lex van de Straat- 06-83944458

 

 

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hulp bij hypotheek

Lees meer
Call Now Button