Menu

Hypotheekleads

Hypotheekleads zelf genereren

Deel mee in het succes van zelf hypotheekleads genereren zoals hypotheekadviseur en aankoopmakelaar Lexwonen. Ben jij hypotheekadviseur, makelaar, taxateur, bouwkundige? Of heb je een bouwbedrijf, keukencentrum, sanitair bedrijf of woninginrichting? Kortom, alles wat met hypotheken, huizen, huizen kopen en woninginrichting heeft te maken kunnen wij helpen om hoger in Google te laten komen.  Zelf hypotheekleads, makelaar leads of andere huizen en woningleads binnenhalen. Geen dure investeringen of langdurige trajecten. Profiteer mee van het succes van Lex van de Straat van Lexwonen. Jarenlange ervaring en bewezen successen. Lees de tips en besparingen.

Hoe hypotheekleads of woningleads genereren?

Hypotheekleads, woninginrichting leads, makelaar leads, bouwbedrijf leads

Hypotheekleads, woninginrichting leads, makelaar leads, bouwbedrijf leads

Profiteer mee van succesvol adviseur Wonen

LexWonen werkt sinds 1992 in de financiële wereld. Begonnen met spaarplannetjes voor kinderen en pensioenen. Daarna meer en meer op hypotheken. Lexwonen kocht in het verleden hypotheekleads vanaf € 50,- tot € 350,- per stuk. En dan maar afwachten wat er binnen kwam. Leads die klanten worden zijn de slagader van het bedrijf. Zonder leads 0% kans op zaken doen. Lexwonen is door de jaren heen steeds meer een vriend van Google geworden. Google leverde mij vroeger 4 tot 6 leads per week. Op een gegeven moment werden dat er 20 tot 40 per week. Sinds 2021 bezoeken meer dan 1500 leads per dag mijn website waardoor ik steeds meer klanten genereer. Wil jij weten hoe? Lees verder.

Hoe kan je dan zoveel leads krijgen? 

Stijgend aantal leads

Stijgend aantal leads

Ik probeer het je zo makkelijk mogelijk uit te leggen met simpele voorbeelden hoe ik heel langzaam succesvolle klanten binnenhaalde en hoe jij daar van kan meeprofiteren. Even een simpel voorbeeld vooraf. Toen ik 30 jaar geleden begon in de financiële wereld kreeg ik mijn eerste klant uit de kennissenkring, wat maanden later kreeg ik een referentie omdat mijn kennis tevreden was. Nadat ik overal reclame had gemaakt, wat geld kost, en na het kopen van leads duurde het zeker 12 jaar tot dat ik steeds meer referenties kreeg.

Helaas zakte later de woningmarkt in elkaar en was het weer minder. Huizenzoekers hebben altijd wel een probleem. Omdat lexwonen over deze problemen schreef op Google begonnen steeds meer leads dit te lezen. Mede omdat ik aan linkbuilding deed werd de waarde van mijn website steeds hoger en steeg ik in Google. Google waardeert je website aan de hand van o.a. de volgende onderdelen:

 1. Hoe lang zitten leads op jouw website ( vindt de lead het interessant)
 2. Google telt het aantal stemmen dat naar jouw website gaat (relevante linkjes)
 3. Laat je niets wijs maken, alleen deze onderdelen zijn bepalend er vanuit gegaan dat je websitesnelheid normaal is en een beveiligde verbinding hebt ( https://)

Als lezers jouw bericht of pagina leuk vinden dan leggen ze soms een link aan naar jouw website of pagina. Mensen delen graag alles wat ze goed, leuk en interessant vinden. Hoe meer mensen een link leggen naar jouw website des te hoger kom jij met een belangrijke pagina hoger in Google. Omdat lexwonen.nl als het ware al tienduizenden links heeft opgebouwd uit het verleden is een link van Lexwonen naar jouw website veel waard. Nogmaals jouw bedrijf moet wel relevantie hebben met:

 • Woninginrichting
 • Hypotheken
 • Makelaar
 • Taxateur
 • Keukens of badkamers (sanitair)
 • Bouwbedrijven
 • Loodgieters
 • Pensioenen of verzekeringen
 • Boekhoudkantoren
 • Verhuisbedrijven

Het kan zijn dat wij andere branches ook kunnen helpen maar dat moeten we overleggen. Hypotheekleads, leads voor makelaars of badkamer verkopers, wij helpen jou als volgt.

Google promoveert jou website hoger in ranking na aanbeveling van Lexwonen

Zo gaan we het doen!

Link Juice

Link Juice

Als lexwonen een link legt naar jouw website of naar een belangrijke pagina binnen jouw website dan ziet Google dit als een waardering naar jouw toe. Langzamerhand zal je gaan stijgen met belangrijke berichten waar jij linkjes op krijgt. Alle links die lexwonen heeft daar profiteer jij van mee( zogenaamde Link juice).  Jij profiteert hier aan mee omdat jouw bedrijf in relatie met Lexwonen raakvlakken heeft. Hierdoor krijgt jouw website een boost zodat jij leads gaat krijgen voor je zelf, helemaal gratis. Je zal steeds meer relevante links ontvangen van ons en ook van vreemden. De linkjes blijven bestaan, ook als je geen gebruik meer maakt van iemands diensten.

Zinvolle links

Iedereen begrijpt dat een link van een bakker aan een makelaar geen zin heeft. Google zal deze link wel meetellen maar misschien voor een heel klein percentage. Ik kan het als volgt uitleggen. Als de ING bank mij complimenteert met mijn kennis van het erfrecht in relatie tot de aankoop van een woning, of de buurman verteld mij dat ik er veel verstand van heb dan voel je wel aan dat de waarde van de ING bank veel meer waarde heeft. Relevantie met de links is absoluut noodzakelijk. Aangezien de URL van lexwonen : www.lexwonen.nl/   het woordje Wonen heeft kunnen wij alles en iedereen helpen aan goede uitgangspositie voor leads. Door de hoge waardering die wij van Google krijgen profiteer jij mee. 

Google hecht aan waarde en leestijd

Google wil de beste antwoorden op vragen van Google gebruikers bovenaan in Google hebben. Waarheidsgetrouwe antwoorden en wel zo geschreven dat het makkelijk en fijn te lezen is. Ook kijkt Google dus naar de waarde van je website. Laat Lexwonen nu al een behoorlijke reputatie hebben opgebouwd. Met de meeste blogs staan wij in de top 3 van Google waardoor wij duizenden lezers en dus leads per dag hebben. Met alleen een link van lexwonen red je het ook niet want er moet variatie in zitten. Lexwonen gaat jou helpen om jouw website met belangrijke pagina’s hoog in Google te krijgen. Belangrijke linkjes die raakvlakken hebben met jouw bedrijf is van belang om zelf snel ( heel snel) klanten te krijgen zonder dure investeringen. Omdat lexwonen al jaren en jaren met Google werkt hebben wij een reputatie die wij graag delen. Gaat u maar eens naar Google.nl en zoek op:

 • Gratis hypotheekleads
 • Huizenprijzen
 • Huizenmarkt
 • Huis kopen zonder eigen geld
 • Huis kopen met broer
 • Overbieden huis
 • Ouderlijk huis kopen
 • Hypotheek met 4 personen
 • Boerderij bouwen

Al deze zoekwoorden staan hoog in Google en geven mij een vracht aan hypotheekleads. Wij ranken vaak hoger in Google dan  de ABN-AMRO, ING-bank, Rabobank ondanks dat de banken honderdduizenden lezers per dag hebben en lexwonen tussen de 3.500 en de 5.500 per dag. Ondanks dat banken honderdduizenden backlinks hebben en lexwonen slechts een slordige 10.000.

Kan jij bewijzen dat je hoger staat dan de grote Banken?

Lexwonen kan gewoon bewijzen dat hij meestal boven de grote banken uitstijgt. Check Google posities van bovenstaande zoekwoorden.  Heeft dat te maken met het aantal linkjes? Nee zeker niet. Het heeft te maken met specifieke antwoorden op specifieke vragen, alles prettig en overzichtelijk te lezen. Tijdsduur dat leads op de pagina zitten bedraagt tussen de 3.45 minuten en de 47.20 minuten. Google hecht waarde aan leads die langere tijd op een pagina zitten. In het begin heb je de linkjes nodig om hoger te komen in Google zodat je hypotheekleads krijgt. Vervolgens aan jou om lezers te boeien zodat ze voor langere tijd op je website blijven. Het boeien van lezers mag niet moeilijk zijn. Leads zoeken op een onderwerp waar ze veel belangstelling voor hebben. Er is dus belangstelling voor jouw antwoord, verpruts dat niet.

Je ziet dus dat Lexwonen met een slordige 10.000 linkjes t.o.v. miljoenen linkjes van de grote banken gewoon hoger in Google komt. Sterker nog, de blog huizenprijzen heeft misschien een paar linkjes maar door het geweldige leesvoer en dus lange leestijd van Googelende zoekers staan wij op 1 of 2 in Google. Hieruit halen wij duizenden leads per week. De banken schrijven in hun eigen taal en zijn alleen met hun eigen materie bezig, zeker niet met het makkelijk laten lezen van hun website. Probeer bij banken of verzekeraars is een telefoonnummer te vinden, de paniek slaat toe bij lezers.

Relevante links belangrijk

Relevantie van links met uw bedrijf is noodzakelijk om succesvol leads te krijgen. Bent u bijvoorbeeld slager? Wij kunnen u dan wel helpen maar het duurt dan langer voor een resultaat. Verkoopt u bedden, lampen, vloerbedekking? Alles wat relevantie heeft met wonen, een huis, geld, woninginrichting, makelaars, hypotheekadviseurs? Betaalbaar hoger in Google komen mede door ons eigen succes is mogelijk.

Hypotheekklanten maken van hypotheekleads

Huizenprijzen is ons meest gelezen blog in deze tijd. Wij gaan jou haarfijn uitleggen hoe jij eigen hypotheekleads kan krijgen. Een gering investering voor veel waardevolle links. Je zit nergens aan vast, wij willen graag ons succes met jullie delen. Iedereen zit in zijn of haar eigen regio. Er zijn meer dan 6 miljoen mensen die dagelijks op zoek zijn naar woning gerelateerde info. Ben jij diegene die hun vraag kan beantwoorden? Google verbind Google zoekers aan de beste antwoorden van bedrijven.

Lexwonen helpt jou. Het is een geringe investering die jou verder helpt in succesvol zaken doen. Neem 7 dagen per week contact op. Sta jij eenmaal hoog in de Google Ranking dan is het zaak om hoog te blijven staan. Dit doe je niet door uitsluitend veel linkjes te plaatsen. Je kan hoog in Google blijven als je tekst duidelijk is voor de klant waardoor hij langere tijd op je pagina blijft. Hiervoor hoef jij financieel niets te investeren. Lexwonen helpt je op weg naar eigen leads.

 

Hoe kan ik zelf leads genereren en wat zijn de kosten?

Omdat lexwonen een gerenommeerde website heeft kan je via een link van ons hoger in Google komen. Relevantie aan jouw werk is belangrijk voor de linkjes. Alle bedrijven die gaan over huizen, wonen, woninginrichting, badkamer, keuken, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en accountants kunnen wij helpen aan goede links en een prima linkstructuur zodat jij zelf voldoende leads kan krijgen. Lexwonen heeft 23 jaar ervaring met hypotheekleads en weet als geen ander hoe zakelijke leads moeten worden verkregen.

Hoe lang duurt het voordat ik zelf leads kan genereren en zit ik dan vast aan langdurige exclusieve contracten?

Het is afhankelijk van jouw website hoe lang het duurt dat je omhoog gaat in Google en dus leads ontvangt. Dit kunnen we vooraf met u bespreken en een indicatie geven. Binnen 8 dagen moet je al wel langzaam hoger in Google terecht komen. De kosten zijn afhankelijk van je website maar zullen tussen de € 250,- en de € 395,- per maand bedragen excl. btw. De huidige ranking in Google is bepalend voor je investeringen. Omdat wij gerenommeerde linkjes hebben die relevantie hebben met jouw website zal het resultaat spoedig verbeteren waardoor er meer leads zijn. Geen wurgcontracten, u bepaald zelf uw strategie. Alle linkjes zijn blijvende linkjes. Heb je eenmaal hypotheekleads binnen dan kan je stoppen met investeren. Op dat moment is alleen nog maar het aantal hypotheekleads dat jouw website bezoekt belangrijk. Ook hoe lang leads op jouw website zitten is van belang. Extra kosten heb je dan niet meer. Op het moment dat jij een ander onderwerp wil promoten waar je ook leads van wil hebben dan kan het handig zijn om daar dan weer naar te linken. Zelf kan je veel doen door intern vanuit je bestaande blogs een linkje te leggen naar jouw belangrijkste pagina’s. Vraag lexwonen om advies. Jouw pagina’s moeten super interessant zijn. Dat doe jij door in 4 zinnen het probleem en de oplossing te geven. Daarna voorbeelden en tips.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button