Menu

Hypotheekleads

Hypotheekleads kopen?

Kan u nog gratis hypotheekleads gebruiken van klanten die een huis zoeken en een hypotheek. Volop hypotheekklanten op basis van no cure no pay, onbeperkt warme hypotheekleads die zojuist hebben gemaild voor beperkt aantal hypotheekadviseurs. U gaat dus betalen als de hypotheeklead klant is geworden, in eerste instantie een gratis lead.

Hypotheekleads uit heel Nederland no cure no pay

Hypotheekleads no cure no pay

Hypotheekleads no cure no pay

LexWonen werkt landelijk en heeft dagelijks leads die zich via de mail bij ons melden. Kopen van hypotheekleads als ze pas klant zijn geworden.

Wat zijn het voor hypotheekleads?

  • Leads van starters, alleenstaand of samenwoners
  • Doorstromers die hun eigen huis gaan verkopen en een nieuwe woning zien
  • Hypotheekleads van starters zonder vaste baan maar met arbeidsverleden

Hypotheekleads mailen naar LexWonen omdat ze niet weten hoe je de aankoop en hypotheek moet aanpakken. Allemaal hebben ze wel een vraag of probleem. Het is uw taak om de lead te helpen.

Hoe worden de hypotheekklanten u aangeleverd?

Hypotheekklanten op basis van no cure no pay

Hypotheekklanten op basis van no cure no pay

U ontvangt van ons inkomensgegevens, loongegevens  en emailadres, vaak ook het adres van de aan te kopen woning. Wij vragen nooit om een telefoonnummer om zo laagdrempelig te zijn. Het kan zijn dat klanten toch hun telefoonnummer noteren. U beantwoord de klant en verteld u verhaal. LexWonen werkt reeds 9 jaar op deze succesvolle wijze.

Klanten komen bij u op het bedrijf

Hypotheekklanten komen graag bij u op het bedrijf omdat u hun helpt. Hypotheekleads vinden het lastig te begrijpen hoe de  hypotheekregels op dit moment zijn. Omdat LexWonen een website heeft met vragen en oplossingen melden klanten zich aan. Hypotheekleads vinden het vandaag de dag geen probleem om ver te rijden.

Hypotheekleads alleen betalen als ze klant worden

Wordt een gratis hypotheeklead een hypotheekklant dan gaat u ons pas betalen, veelal na de overdracht bij de notaris of eerder als u dat met de klant afspreekt. Wij zijn zeker van ons zelf over de kwaliteit van de hypotheekklanten en hanteren derhalve het no cure no pay principe.

Kwalitatieve gratis hypotheekleads wachten op hulp

Gratis hypotheekleads

Gratis hypotheekleads

Alle klanten die u krijgt zijn kwalitatief 100%. Ze willen hun eerste huis kopen of hun tweede huis. U krijgt geen oversluiters. Ontvang in eerste instantie gratis hypotheekleads, nadat u de klant heeft kunnen helpen, pas dan betaald u de lead aan ons. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van de leads omdat wij al jaren ook op deze wijze werken.

Hoe komt LexWonen.nl aan zijn leads?

LexWonen is zelf hypotheekadviseur en heeft al 12 jaar zijn blogs en pagina’s op Google staan. Omdat onze pagina’s kwalitatief goed zijn en daadwerkelijk de hypotheekproblemen aankaarten vragen klanten om onze hulp.

Sinds 2019 zijn de aantallen leads zo groot dat wij ze zelf niet meer aan kunnen. Op dit moment hebben wij enkele collega’s die de leads afnemen. Sinds oktober 2020 hebben wij genoeg leads voor nog enkele hypotheekadviseurs. Dat is de reden dat wij per 31 januari 2021 opzoek zijn naar hypotheekadviseurs die op zoek zijn naar gratis hypotheekleads en pas betalen als u de hypotheek heeft geregeld.

Wanneer komt u in aanmerking voor hypotheekleads?

U kan in aanmerking komen voor hypotheekleads als :

  1. U hypotheekadviseur bent met geldig AFM vergunning
  2. KVK nummer
  3. Aanwezigheid van Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  4. Inschrijving Kifid

Gratis hypotheekleads betekent dat u de leads het liefst direct moet beantwoorden. U heeft het beste resultaat als u direct antwoord. Wij zoeken geen hypotheekadviseurs die om de dag klanten beantwoorden.

Hoe nu verder voor Hypotheekleads no cure no pay

Neem liever telefonisch contact met ons op, u mag ook mailen.

LexWonen Lex van de Straat- 06-83944458

Klopt het dat in eerste instantie de hypotheekleads gratis zijn?

LexWonen is 100% zeker over de kwaliteit van de hypotheekleads en dat is de reden wij deze hypotheekklanten u gratis durven te leveren. U betaald ons nadat de klant bij de notaris is geweest of eerder afhankelijk van de afspraken met de klant. U ontvangt dus de hypotheekleads op basis van no cure no pay.

Hoe oud zijn de hypotheekleads ?

Als een hypotheekklant zich meld per mail of telefoon dan duurt het maximaal 1 uur tot u de lead ontvangt per mail.

Wat voor hypotheekleads zijn het?

Alle hypotheekleads zijn starters of doorstromers die een huis zoeken of een huis hebben gevonden en meer willen weten over een hypotheek of de woning.

Waarom zijn de hypotheekleads GRATIS ⭐?

LexWonen is enthousiast over de leads die via de website lexwonen.nl af komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij overtuigd van de kwaliteit van de leads. Alle hypotheekleads die u krijgt zijn op zoek naar een huis. Kijk ook eens op de homepage van lexwonen.nl en bekijk alle 700 blogs waar klanten op klikken.

Hypotheek Informatie

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hypotheek opinie

Lees meer
Call Now Button