Menu

Ik werk via uitzendburo kan ik een huis kopen

Uw vraag: ” Ik werk via uitzendbureau kan ik een huis kopen”? Werken via een uitzendbureau en een huis kopen dat kan vaak wel als u al enkele jaren in het werkproces zit.

Jaaropgaven aantonen van de laatste 3 volle jaren

Ik werk via uitzendburo kan ik een huis kopen

Ik werk via uitzendburo kan ik een huis kopen

Al werkt u net bij een nieuwe werkgever maar u heeft al wel minimaal 3 volledige jaren daarvoor inkomen genoten dan is een hypotheek geen probleem.

Uitzendbureau en eigen woning

Dit geld ook indien u voor een uitzendbureau werkt. We nemen het gemiddelde van de laatste drie volle jaren loon. Is het laatste jaar minder dan het gemiddelde dan wordt het laatste jaar gebruikt om de maximale hypotheek te berekenen.

Onze werkzaamheden

Wij regelen de hypotheek en de aankoopbemiddeling van de woning. Hier horen de volgende werkzaamheden bij. Onderhandelingen voeren, kadastraal onderzoek woningen, ontbindende voorwaarden regelen in de koopakte, taxatie regelen, bouwkundige keuring regelen en de inspectie van de woning op de dag van de overdracht.

Minder  spaargeld nodig in hypotheek

Bij de bank of uw tussen persoon krijgt u niet meer hypotheek dan de aankoop van de woning en heeft u een slordige € 9000 nodig aan eigen geld.. Bij ons ligt dat anders. Als wij uw woning goedkoper aankopen dan de marktwaarde dan heeft u minder of geen eigen geld nodig. Bel ons gerust voor info!

Update 7 september 2019

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button