Menu

Ik wil een ander huis kopen

Ik wil een ander huis kopen

Ik wil een ander huis kopen

Ik heb een ander huis gezien en wil deze graag kopen. Hoe zit het in elkaar met de hypotheek als u een eigen huis heeft en een andere woning wil kopen? Huidige woning is nog niet verkocht? Ander huis kopen kan! Lees belangrijke info over andere woning kopen.

⇒ Hoeveel overwaarde kan ik gebruiken voor ander huis?
⇒ Wat is de waarde van dat andere huis?
⇒ Welk bod moet ik uitbrengen op die andere woning die ik wil kopen?
Er is veel concurrentie hoe zorg je er voor dat je dat huis kan kopen?

Bereken met de GRATIS rekentool uw overwaarde zodat u weet hoeveel uw maximale overbruggingshypotheek kan worden, dit heeft u nodig als u een ander huis wil kopen.

Ik wil een ander huis kopen hoe doe ik dat?

ander huis kopen en hypotheek

ander huis kopen en hypotheek

Wat u moet doen als u een ander huis koopt? Uiteraard is uw bod belangrijk maar niet alleen doorslaggevend als u een ander huis wil kopen. Ik geef u even wat belangrijke informatie welke u als doorstromer moet doen en weten.

  1. Zorg dat u snel een taxatierapport heeft van uw eigen te koop staande woning
  2. Zorg da u vandaag nog een inzage heeft in uw bkr i.v.m. eventuele kredieten
  3. Als u een andere woning wil kopen zorg dan dat u weet wat de overige wensen zijn van de verkoper

Ik wil een andere woning kopen maar weet niet hoe verder

Ander huis kopen betekent anders kopen dan starters. U bent een doorstromer en dat betekent dat u overwaarde heeft. Heeft u in 2018 of eerder uw huidige huis gekocht? Uw wensen op een ander huis is mogelijk door bizarre overwaarde. Ken de huizenprijzen in de regio.

LexWonen heeft in juli 2017 in Veenendaal een appartement gekocht voor € 111.000,- Taxatierapport op 20 november 2021 bedroeg € 176.000,-.  Omdat mijn klant nu iets meer verdiende en door de overwaarde kon hij in Veenendaal Oost een schitterende woning kopen.

Bereken hypotheek als u ander huis wil kopen

Doorstromers wilt u wat anders kopen? Vraag LexWonen om info betreffende aankoop en hypotheek. Een ander huis kopen wil iedereen, LexWonen kent meer dan 170 personen die belangrijk zijn in het gehele proces in heel Nederland.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Welk matras past bij mij?

Lees meer
Call Now Button