Menu

Kan ik dit huis kopen

Kan ik dit huis kopen en hoe hoog zijn de hypotheeklasten?

Kan ik dit huis kopen en hoe hoog zijn de hypotheeklasten?

U heeft een huis gezien en u wil weten of u die woning kan kopen en hoe hoog de maandelijkse hypotheeklasten zijn. Is de vraagprijs reëel? Bereken eerst voor hoeveel geld u een huis kan kopen en ontvang van ons de maandlasten en méér over de woning. Ook een woningwaarderapport is later mogelijk.

Ik wil graag maximale hypotheek weten, de hypotheeklasten en meer info over de woning.(indien opgegeven)

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik dat huis kopen met deze maandlasten?

Of u een huis kan kopen wordt bepaald door uw inkomen, de marktwaarde van het huis en uw huidige financiële situatie.  De hypotheeklasten die u moet betalen zal wel meevallen door de lage rentes. Vraag altijd via bkr.nl een gratis overzicht op.

Haalbaarheid koophuis door bod

Een huis kopen is vaak wel mogelijk maar u zal een goed bod moeten doen. Over het algemeen wordt er geboden boven de vraagprijs omdat er veel belangstelling is. Overbieden op een woning gebeurd bijna standaard. Haalbaarheid en betaalbaarheid heeft ook te maken met de marktwaarde. Lex Wonen berekent de marktwaarde en overlegt. Door al deze acties kan u snel een betaalbaar huis kopen.

Hoe hoog zijn mijn hypotheeklasten?

Het gebeurd nog wel eens dat een klant het huis wel wil kopen en ook kan kopen maar de hypotheeklasten vindt hij te hoog. Er zit niets anders op dan een ander huis te zoeken die voor u dan wel een acceptabele maandlast heeft.

Als u niet kan kopen

U kan de woning niet kopen omdat het inkomen te laag is. Overweeg eens om met broer of zus een huis te kopen. Samen is er veel meer inkomen. In het verlengde daarvan, u kan ook samen met ouders een woning kopen.

Welke factoren bepalen of ik een huis kan kopen?

De marktwaarde, het inkomen en het bod zijn een trio aan werkzaamheden die snel moeten plaatsvinden. Als u denkt dat u er een nachtje over kan nadenken dan heeft u het mis. Of u een huis kan kopen hangt echt af van de snelheid van werken. Let op, een te hoog bod kost u veel spaargeld. Er zijn mogelijkheden om zonder spaargeld een huis te kopen.

Situatie bepalend of huis kopen kan

Elke situatie zal anders zijn. Kijk ook even op de  homepage naar de specifieke hypotheken en werkzaamheden van LexWonen. Er moet een mogelijkheid zijn dat u een huis kan kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button