Menu

Kosten koper

Kosten koper

Kosten koper

Update 16 september 2023

Kosten koper kan je terug verdienden door veilig een bod te doen zonder ontbindende voorwaarden waardoor je lager kan bieden. In de huidige woningmarkt zal je hoger moeten bieden. Wat veel mensen wel weten is dat kopers kosten maken als ze een huis kopen. Wat niet tot veel mensen doordringt is dat veilig bieden zonder voorbehoud van financiering, eerder geaccepteerd wordt door verkoper dan een hoger bod. Je kan op dit moment via Lexwonen bieden zonder voorwaarden zonder dat u financieel gevaar loopt waardoor je de kosten koper terug verdiend. Alles is gedekt door onze verzekering.

Kosten koper terug verdienen door bod zonder voorwaarden

Je kosten die je als koper maakt, de kosten koper, bedragen snel 4% van de aankoopsom van de woning. Koop je dus een woning van ‚ā¨ 500.000,- dan heeft u ongeveer ‚ā¨ 20.000,- aan hypotheekkosten. Deze kosten moet u uit eigen zak betalen.

Gaat u nu een bod doen op een woning zonder voorwaarden dan hoeft u minder hoog te bieden. Verkopers gaan graag in zee met iemand die zonder voorwaarden een bod doet. Ze nemen dan een lager bod voor lief omdat u zekerheid bied. Dit scheelt al snel een ‚ā¨ 10.000 tot ‚ā¨ 25.000,- waar u op bespaart.

Voorbeeld besparing op kosten koper

John uit Tiel kon ‚ā¨ 550.000,- lenen. Vraagprijs woning ‚ā¨ 375.000,-. Bod zonder voorwaarden van ‚ā¨ 391.000,- was het winnende bod. Verkoper had een bod van ‚ā¨ 405.000 met voorbehoud van financiering laten lopen. Door te bieden zonder voorwaarden bespaart u aan kosten. Verkopers kiezen eerder voor lager bod met zekerheid. Gaat uw hypotheek niet door dan zou u een boete hebben van 10% van de koopsom. Via Lexwonen krijgt u een verzekering zodat deze¬† boete gedekt is. Voor niemand een risico en u bespaart op de kosten koper en u heeft een woning.

Hoeveel kan ik veilig bieden op die woning zonder voorbehoud van financiering en past de hypotheek

Uitsluiting van risico door onze verzekeraar

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button