Menu

Kosten koper betalen

De kosten koper die u moet betalen als u een huis koopt hoeft geen probleem te zijn. Hypotheekkosten is ongeveer 6% van de aankoopsom en deze kosten niet kan betalen kunnen wij deze onder voorwaarden apart financieren.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
  • Hidden
  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kosten koper betalen

Kosten koper betalen

Kosten koper betalen uit de hypotheek

U bent starter op de woningmarkt en heeft een leuk huis gezien? U bent er achter gekomen dat u € 9.000,- eigen geld nodig heeft voor de kosten koper? Via LexWonen zijn er mogelijkheden om de kosten koper mee te financieren in de hypotheek of apart.

Waarom doet mijn bank/adviseur dat niet

Lex Wonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. U moet weten dat u de kosten van de hypotheek kan meefinancieren als u een huis koopt onder de marktwaarde.

Woningwaarde en bod uitbrengen

Kosten koper meefinancieren in hypotheek

Kosten koper meefinancieren in hypotheek

Stel u ziet een huis te koop staan voor € 350.000,-. Op inkomen kan u wel € 500.000,- aan hypotheek ontvangen. Het te koop staande huis koopt u voor € 345.000,- en de marktwaarde van deze woning bedraagt € 355.000,-.

Betalen van de kosten koper

Omdat de marktwaarde € 10.000,- hoger is dan het bedrag waar u het huis voor heeft gekocht heeft u € 10.000,- over om de kosten koper mee te betalen. Banken bemoeien zich niet met het uitzoeken van marktwaarden. Lex Wonen helpt u met aankoop en hypotheek zodat u het liefste alle kosten van de hypotheek kan meefinancieren. Bespaar eigen geld door een huis te kopen zonder eigen middelen.

Meefinancieren kosten koper door woningwaarde onderzoek

Wellicht begrijpt u nu waarom de waarde van een woning belangrijk is om te weten. Heeft u geen idee dan is het lastig kopen en kan u dat handen vol met eigen geld kosten. Bereken  de woningwaarde op zodat u de kosten koper kan betalen uit de hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Laagste hypotheeklasten

Lees meer
Call Now Button