Menu

Kosten koper betalen

De kosten koper die u moet betalen als u een huis koopt hoeft geen probleem te zijn. Hypotheekkosten is ongeveer 6% van de aankoopsom en deze kosten niet kan betalen kunnen wij deze onder voorwaarden apart financieren.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kosten koper betalen

Kosten koper betalen

Kosten koper betalen uit de hypotheek

U bent starter op de woningmarkt en heeft een leuk huis gezien? U bent er achter gekomen dat u € 9.000,- eigen geld nodig heeft voor de kosten koper? Via LexWonen zijn er mogelijkheden om de kosten koper mee te financieren in de hypotheek of apart. De kosten koper meefinancieren is een specifieke financiering die afhankelijk is van de taxatiewaarde.

Waarom doet mijn bank/adviseur dat niet

Lex Wonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. U moet weten dat u de kosten van de hypotheek kan meefinancieren als u een huis koopt onder de marktwaarde.

Woningwaarde en bod uitbrengen

Kosten koper meefinancieren in hypotheek

Kosten koper meefinancieren in hypotheek

Stel u ziet een huis te koop staan voor € 350.000,-. Op inkomen kan u wel € 500.000,- aan hypotheek ontvangen. Het te koop staande huis koopt u voor € 345.000,- en de marktwaarde van deze woning bedraagt € 355.000,-.

Betalen van de kosten koper

Omdat de marktwaarde € 10.000,- hoger is dan het bedrag waar u het huis voor heeft gekocht heeft u € 10.000,- over om de kosten koper mee te betalen. Banken bemoeien zich niet met het uitzoeken van marktwaarden. Lex Wonen helpt u met aankoop en hypotheek zodat u het liefste alle kosten van de hypotheek kan meefinancieren. Bespaar eigen geld door een huis te kopen zonder eigen middelen.

Meefinancieren kosten koper door woningwaarde onderzoek

Wellicht begrijpt u nu waarom de waarde van een woning belangrijk is om te weten. Heeft u geen idee dan is het lastig kopen en kan u dat handen vol met eigen geld kosten. Bereken  de woningwaarde op zodat u de kosten koper kan betalen uit de hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button