Menu

Kosten Koper Lenen

Kosten koper lenen als u een huis koopt kan via Lex Wonen. Hypotheek afsluiten maar te weinig eigen geld? Onder voorwaarden kan u de hypotheekkosten financieren. Bereken tot hoeveel geld u een huis kan kopen. Heeft u toevallig een huis op het oog? Mail ons de adresgegevens, u ontvangt gratis de woningwaarde

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.


  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kosten koper lenen

Kosten koper lenen

Krediet voor de hypotheekkosten

Of u de kosten koper kan lenen is afhankelijk van de volgende zaken:

  1. Is er nog financiële ruimte naast de toekomstige hypotheek?
  2. Wat staat er allemaal in de BKR?
  3. Wat is de waarde van de woning

Kosten koper lenen kan niet iedereen

Hypotheekkosten meefinancieren en lenen

Hypotheekkosten meefinancieren en lenen

Als de hypotheek net past dan is geld lenen voor de kosten koper onmogelijk. Ook als u diverse leningen in de BKR heeft staan wordt geld lenen voor de hypotheekkosten een lastige zaak. Het is belangrijk dat u aan ons de woningwaarde opvraagt.

Kosten koper meefinancieren en lenen

Hoe kan ik geld lenen voor de hypotheekkosten?

Lex Wonen wilt u geheel begeleiden. Wij beginnen bij de waarde van de woning. Koopt u het huis aan onder de marktwaarde dan kan u gedeeltelijk de kosten koper meefinancieren in de hypotheek en gedeeltelijk lenen.

Koopakte opmaken is belangrijk in deze. Verkopend makelaar moet weten wat de voorwaarden zijn die behoren bij de aankoop en de hypotheek.