Menu

Kosten Koper Lenen

Kosten koper lenen

Kosten koper lenen

De kosten koper met een lening financieren kan zodat u uw spaargeld anders kan gebruiken?

Bereken snel voor hoeveel geld u een huis kan kopen en de kosten koper apart kan financieren.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lening voor kosten koper kan!

Kosten koper in lening

Kosten koper in lening

Ja, u kan de kosten koper lenen via LexWonen omdat wij een maatschappij hebben die dit wil uitlenen en wij hebben een bank die de lening voor de kosten koper accepteert en rekening houdt met de werkelijke lasten van de lening. Zo heeft u geen last van de enorme kosten post.

Hypotheekkosten anders financieren

Hypotheekkosten anders financieren

Zoals u weet kan u maximaal 100% van de koopsom lenen. U ziet dat door de kosten koper de financieringsbehoefte hoger wordt. Omdat u dat geld niet heeft of niet voldoende gaan wij de kosten koper lenen.

Alle kosten in een lening

Alle onderstaande kosten vallen onder de kosten koper en moet u met eigen geld betalen. Via LexWonen kan u dat financieren naast de hypotheek middels een aparte lening en in sommige gevallen gedeeltelijk meefinancieren. Hieronder een voorbeeld van kosten koper lenen d.m.v. een lening voor de kosten koper. Kosten koper meefinancieren kan ook vaak.

Voorbeeld van kosten koper in lening

Voorbeeld van kosten koper in lening

Bovenstaande kosten koper van € 5665,- zetten we in een persoonlijke lening met lagere lasten. Omdat we een aflopende lening doen met lagere lasten kan u een huis kopen. 

Wat zijn de kosten van het financieren van de kosten koper?

Hieronder de maandlasten van een hypotheek en van de kosten koper.

Maandlasten van het lenen van de kosten koper en hypotheek

Maandlasten van het lenen van de kosten koper en hypotheek

Kosten koper lenen kan

Kosten koper lenen kan

Geen geld voor de hypotheekkosten? 

Kosten koper financieren

Kosten koper financieren

Een bankgarantie is een waarborgsom die gestort wordt op de rekening van de notaris. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de aankoopsom van het huis. Aangezien weinig mensen zoveel eigen geld hebben kan u hiervoor een verzekering afsluiten in de vorm van een bankgarantie. Vraag LexWonen hoeveel kosten koper u moet betalen. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van de kosten koper naast de hypotheek.

Kosten koper in specifieke lening is de oplossing!

Vaak is de oplossing dus om de kosten koper apart te financieren middels een specifieke persoonlijke lening. Heeft u geen geld voor de kosten koper dan maken wij een lening met lage lasten. De bank toetst op de werkelijke lage lasten zodat uw droomhuis haalbaar is. Wat gaat LexWonen toetsen?

Kosten koper lenen via LexWonen

Kosten koper lenen via LexWonen

Gaat u zelf een lening voor de hypotheekkosten afsluiten dan is dat lastig. De bank gaat u vragen waar u deze lening voor nodig heeft. Een lening voor het financieren van de kosten koper doet bijna geen bank. Er is één bank die deze persoonlijke lening verstrekt en er zijn maar 2 banken die met werkelijke lasten rekent zodat de de lening voor de kosten koper minder zwaar meetelt voor de hypotheek.

Kosten koper lenen in een persoonlijke lening regelt LexWonen bij de juiste maatschappij. Vaak hebben klanten meerdere kleine leningen lopen met een hoog rentepercentage. Denk aan 6% tot 12% rente. Door al deze kredieten op één hoop te gooien worden uw maandlasten lager en dan kan u bij de juiste bank toch een hypotheek krijgen. De kosten koper financieren we er ook bij.

Door te hoog bieden lopen de kosten omhoog

Let op als u een huis koopt welk bod u doet moet u wel de waarde weten want u krijgt niet meer hypotheek dan de marktwaarde. Hierdoor lopen de hypotheekkosten op zodat uw lening voor de kosten koper ook hoger wordt. Pas dus op met het overbieden op een huis, vraag LexWonen.

Kosten koper lenen kan meestal

Hypotheekkosten meefinancieren en lenen

Hypotheekkosten meefinancieren en lenen

Als de hypotheek net past dan is geld lenen voor de kosten koper onmogelijk. Ook als u diverse leningen in de BKR heeft staan wordt geld lenen voor de hypotheekkosten een lastige zaak. Het is belangrijk dat u aan ons de woningwaarde opvraagt.

Heeft u dure leningen dan is het wellicht belangrijk om alles in 1 persoonlijke lening om te zetten, inclusief een potje voor de kosten koper. Eindelijk uw woning haalbaar met de kosten koper in een lening.

Hoe kan ik hypotheekkosten financieren?

Lex Wonen wilt u geheel begeleiden met de aankoop en de hypotheek. Kosten koper betalen is voor de meeste starters een groot probleem. LexWonen helpt starters met een aanvullende financiering om de kosten koper te lenen.

Kosten koper lenen actueel

Lening voor de hypotheekkosten betekend wel dat wij precies moeten werken. LexWonen moet al uw betalingen weten. Ga altijd gratis een bkr opgave aanvragen. Dit kan via bkr.nl en met de betaalpas van uw betaalrekening. Het lenen van de kosten koper is actueel en regelen wij dagelijks.

Lening voor de kosten koper boetevrij aflossen

Kosten koper lenen en boetevrij aflossen kan altijd. Wij sluiten zo’n lening altijd voor 10 jaar af, heeft u genoeg spaargeld dan is aflossen de uitkomst. Een financiering van de kosten koper is duurder dan de hypotheekrente maar u kan een huis kopen welke in deze tijd binnen een jaar weer een mooie overwaarde heeft.

Wat kost het lenen van kosten koper?

Lening van de kosten koper zal tussen de € 45,- en de € 95,- per maand bedragen. De kosten van de lening wordt bepaald door:

⇒De hoogte van de lening voor kosten koper

⇒Welke risicoklasse u valt

⇒Zijn er andere dure leningen die we moeten overnemen

Lukt het u niet om een huis te kopen? Probeer een s een hypotheek met uw broer zodat u samen de kosten koper kan delen en een hoger inkomen heeft.

Kan ik een lening krijgen voor de kosten koper?

Ja, een speciale persoonlijke lening bij een specifieke bank met lage rente maakt het mogelijk dat u de kosten koper kan lenen.

Wat kost een lening voor de kosten koper?

Lening voor de kosten koper kost tussen de € 45,- en de € 90,- afhankelijk van uw creditscore en overige betalingsverplichtingen.

Waarom kan ik geen lening krijgen via mijn eigen bank?

De meeste banken willen niet dat u de hypotheekkosten naast de hypotheek financiert. Door met werkelijke last te rekenen kan u via ons wel de kosten koper lenen.

Ik wil een hypotheek met de kosten koper in een goedkope lening, hoe doe ik dat⭐?

Suggestie: Maak berekening en vraag gratis uw bkr op zodat we kunnen berekenen of hypotheek met kosten koper in lening past.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button