Menu

Met spoed bod uitbrengen

Het geheim van een goed bod

Het geheim van een goed bod

U moet met spoed een bod uitbrengen omdat u de bieding morgen of overmorgen vóór 12.00 uur gedaan moet hebben? Snel weten wat je moet bieden omdat alleen het juiste bod telt kunnen wij samen met u regelen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Juiste inventarisatie is belangrijk. Ook is belangrijk dat u de woning heeft bezichtigd.

Hoe met spoed een bod uitbrengen?

Snel bieden kan alleen als wij van alle aanvragers een overzicht uit de BKR krijgen, werkgeversverklaring of het UWV verzekeringsbericht, salarisstrook en overzicht van overige betalingsverplichtingen die u heeft of in de toekomst gaat krijgen. Denk aan DUO, studiefinanciering. Hebben wij deze zaken dan is het afhankelijk van de woning en de woonplaats welk bod u of wij kunnen uitbrengen met spoed.

In eerste instantie is voldoende :

  • Salarisstrook
  • BKR overzicht ( zie hieronder hoe gratis op te vragen)

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder welke voorwaarden  snel een bod uitbrengen?

Met spoed een bieding doen kan onder diverse voorwaarden. Bent u starter dan kan u via ons zonder risico bieden zonder voorwaarden. Wij hebben hier een verzekering voor die wij snel kunnen activeren voordat u gaat bieden. Met spoed bieden kan alleen als je ook snel contact opneemt met Lewonen.nl. Bel 7 dagen in de week met 06-83944458. Bereikbaar van 04.145uur tot 21.15 uur.

Ik moet snel een bod uitbrengen  hoe verder

Altijd bellen en contact zoeken, als u zelf geen tijd vrij maakt dan gaat het niet lukken. Wij moeten van alles van elkaar weten zodat je met spoed kan bieden of overbieden op een huis. Financiering en aankoop onder één dak.

Als u niet met spoed kan bieden?

Stel dat het inkomen te laag is dan zijn er nog andere mogelijkheden. U kan een woning kopen met 4 personen zoals familie. Ook is het mogelijk om geld te lenen bij ouders zodat je meer hypotheek krijgt. Vraag hierom.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button