Menu

Nog niet op Funda wel te koop

Nog niet op Funda wel te koop

Nog niet op Funda wel te koop

Een huis kopen in de regio van Ede en Veenendaal zonder dat hij te koop staat op Funda.  Op Funda zoeken is lastig in deze tijd en vaak wordt je afgebeld om te bezichtigen. Je komt er niet tussen en de woning is dezelfde dag verkocht. Huis kopen buiten Funda om, daar kunnen wij jou mee helpen. Wij regelen de hypotheek, aankoop, taxatie en de notaris.

Ik wil mij graag inschrijven voor een koophuis-appartement. Mail mij direct als je wat hebt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huis kopen voor Funda plaatsing

Huis kopen voor Funda plaatsing

Waarom nog niet op Funda en wel te koop?

Verkopers zitten niet altijd te wachten op een hele heisa bezichtigingen. De reden is vaak:

  • zitten in scheiding of uit elkaar
  • willen voor de buurt niet weten
  • moet door omstandigheden snel gebeuren(i.v.m. werk of snel ander huis gekocht)
  • erfgenamen willen zo snel mogelijk verkopen
  • verkoper wil zekerheid op verkoop

Gelijk met dat laatste beginnen. Regelmatig worden wij gebeld door verkopende makelaars of verkopers dat ze een huis hebben die snel verkocht moet worden. Factor zekerheid is belangrijk, dus geen afwijzing van de bank. Lexwonen, hypotheekadviseur Veenendaal en erkend aankoopbemiddelaar, heeft nog nooit een afwijzing gehad van welke bank dan ook.

Verkopende makelaars weten dat en vinden dat ook in deze tijd vaak belangrijker dan een paar duizend euro meer geld. Iedereen weet dat wij goed inventariseren naar de haalbaarheid van een hypotheek.  Bij twijfel gaan wij er niet aan beginnen. Dat betekent dat wij 100% scoren op gebied van hypotheekaanvragen.

Voordat huis op Funda komt toeslaan

Vóór plaatsing op Funda kopen

Vóór plaatsing op Funda kopen

Het is dus mogelijk dat je een huis koopt voordat deze op Funda komt te staan. Uiteraard worden foto’s en teksten opgemaakt maar jij hebt meestal de eerste keuze. In principe een goed bod doen voordat hij elders te koop komt te staan.  Ook goede ontbindende voorwaarden die 100% passen bij de verkoper. Verkoper overweegt het bod en beslist.

Hebben jullie veel huizen die nog niet op Funda staan?

Wekelijks druppelen er woningen uit de regio Ede Veenendaal binnen. Het is niet altijd gezegd dat jouw bod gehonoreerd wordt. Uiteraard helpen wij jou met de aankoop en laten jou zien waar gelijksoortige woningen die op Funda staan voor verkocht zijn.

Ga je daar onder bieden dan ben jij kansloos. Verkopers zijn niet gek. Jouw voordeel is dat jij in alle rust zonder pottenkijkers kan bieden op een huis. Hoger bieden dan de vraagprijs is wel de norm.

Nog niet op Funda wel te koop

Huis gekocht voor plaatsing op Funda

Huis gekocht voor plaatsing op Funda

Voorbeeld september 2021, Sterrenbos te Ede gekocht

Makelaar uit Ede belt Lexwonen of er een klant is voor een woning in de wijk Kernhem, Sterrenbos. Verkoper wil geen 3 dagen bezichtigingen en heeft bepaalde voorwaarden zoals snel naar de notaris. Makelaar heeft wel foto’s gemaakt maar de woning stond nog niet op Funda.

Lexwonen heeft 3 klanten die op zoek zijn naar een woning. Klant 1 reageerde niet binnen 12 uur en dat is voor ons een eis. Vervolgens bracht ik de 2e klant op de hoogte. De twee broers wilden graag gaan bezichtigen. Qua hypotheek zat het goed, dat was ons al bekend.

Nog voordat de woning op Funda stond was het huis gekocht door mijn klant.  Aan alle voorwaarden voldaan, hypotheek binnen 48 uur rond.

Wel te koop maar niet op Funda in Veenendaal

In alle rust onderhandelen als het kan

In alle rust onderhandelen als het kan

Voorbeeld van 4 personen die een huis kochten in september 2021 te Veenendaal in Dragonder Noord, de Deel. Kopers moesten ook nog hun eigen huis verkopen in Veenendaal West, de Kruiser. Deze woning werd rechtstreeks via de notaris en Lexwonen verkocht. Notaris maakt de koopakte.

Huis op de Deel is een woning van een verkoper die naar verzorgingstehuis gaat. I.v.m. dementie is er een tijdelijke bewindvoerder aangewezen. Dit kost iets meer tijd maar dat is wel beter voor verkopende partij. Zij wilden in alle rust alles laten gebeuren.

In anonimiteit huis kopen

Wil jij een huis kopen voordat hij op Funda komt? Anoniem in alle rust beslissen en bezichtigen in de regio Ede Veenendaal? Bel lexwonen financieel deskundige in Rhenen, Ede en Veenendaal. Vul in ieder geval GRATIS de inschrijving in. Het financiële gedeelte is voor ons belangrijk om te bepalen of jij in anonimiteit een huis kan kopen die nog niet op Funda staat.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button