Menu

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheek in Veenendaal lukt alleen als u ook de marktwaarde van uw droomhuis weet. Hypotheekadviseur Veenendaal helpt u met de hypotheek, aankoop, bouwkundige keuring, de koopakte en notaris. Zelf een huis kopen is onmogelijk. Verkopende makelaars willen zekerheid dat de verkoop slaagt. Ontvang een goedgekeurd financieringsopzet van de bank waarmee u kan pronken. Wij helpen u met overbieden en taxatie. Huis kopen in Veenendaal? Bereken eerst wat u kan lenen en alles over het bod.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:


 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekadviseur Veenendaal en de werkzaamheden

U betaald LexWonen alleen als het huis gekocht is. Hypothecair advies in Veenendaal bestaat uit:

 • Woningwaarderapport (Gratis)
 • Aankoop woning en hypotheek regio Veenendaal
 • Regelen bouwkundige keuring
 • Koopakte met ontbindende voorwaarden regelen controleren
 • Taxatie regelen regio Veenendaal
 • Hypotheek afsluiten regionaal en lokaal met minder eigen geld
 • Notaris regelen voor overdracht, erfrecht in Veenendaal.

Het één doet u liever zelf en het ander doet u liever samen met LexWonen. Lex Wonen is gespecialiseerd in aankoop en hypotheek in de regio Veenendaal maar ook ver daar buiten. Lastige locaties zoals de Randstad en het overige westen van Nederland behoeft een andere aanpak. 

Hypotheekadviseur Veenendaal en de doelgroep

 • Starters op de woningmarkt met minder eigen geld voor de hypotheek
 • Andere woning kopen met huidige partner
 • Huis kopen met andere partner
 • Hypotheek met 3 of 4 personen in de vrienden- of familie-sfeer

Juiste volgorde huis kopen in Veenendaal!

Ga eerst de BKR opvragen voordat u überhaupt naar een woning gaat kijken. Maak hierboven de berekening voor hoeveel geld u kan kopen. Bel Lex Wonen gewoon even voor hypotheekadvies.

 Omdat de aankoop van belang is voor de hypotheek helpen wij u met:

 • Aankoopbemiddeling woning
 • Koopakte met ontbindende voorwaarden
 • Hypotheek afsluiten in regio Veenendaal

Lees ook de beoordelingen die klanten ons geven middels Reviews.

Reviews hypotheekklanten

Reviews hypotheekklanten

Hypotheekadviseur Veenendaal en eigen geld in hypotheek

Omdat Lex Wonen u helpt van aankoop tot notaris kan u een woning kopen zonder eigen geld in Veenendaal en de regio, Het kennen van de regio en de handelservaring omtrent aankoop en hypotheek bepaald eigen geld.

Weinig woningaanbod in Veenendaal

Omdat ook in Veenendaal maar weinig huizen te koop staan is het van belang dat de aankoop in 1 keer goed gaat. U krijgt maar 1 kans om een bod uit te brengen. De vraag is dermate groot dat het niet eens meer het bod is dat bepaald of u de woning kan kopen maar ook de ontbindende voorwaarden.

Die hypotheekrente van 1,5% 20 jaar vast kan u overal krijgen op elke hoek van de straat. U betaald zelfs liever € 50,- meer per maand maar er is bijna geen betaalbare woning.

Waarderapport opvragen

Woningwaarde in Veenendaal opvragen

Woningwaarde in Veenendaal opvragen

Ga naar onze pagina  Bereken woningwaarde. Heeft u de waarde van de woning berekend dan kan hebben wij een uitgelezen strategie voor de onderhandelingen en de hypotheek. Gaat u een woning kopen in Veenendaal dan moet u vooraf de waarde weten. Lees hier meer over hoe een woning aan te kopen?

Boerderij kopen in regio Veenendaal

Het is vanaf oktober 2019 ook mogelijk om een boerderij te kopen met agrarische bestemming.

Nieuwbouw Woonboerderij kopen

Nieuwbouw Veenendaal kopen

Nieuwbouw Veenendaal kopen

Gaat u uw eigen woning verkopen en heeft overwaarde. Wellicht is een nieuwbouw woningboerderij bouwen een droom die bij uw past. Door de lage hypotheekrentes kan u veel meer kopen. Vraag gerust bij uw hypotheekadviseur Veenendaal om de juiste koers.

Motivering bod en de voorwaarden zijn doorslaggevend

Zeg nou eens zelf aan wie u uw eigen woning het liefste zou verkopen in dit volgende voorbeeld. U verkoopt uw eigen woning met een vraagprijs van € 295.000,- in Veenendaal.

Luuk en Karin doen een bod op uw woning van € 292.000,- onder voorbehoud van financiering, overdracht over half jaar.

Anja en Tom doen een bod van € 290.000,- k.k, voorbehoud van financiering. Overdracht in overleg met verkopers maar wij kunnen snel handelen. BKR en overige betalingsverplichtingen zijn allemaal gecheckt door de adviseur.

U begrijpt dat ondanks een lager bod in 90% van de gevallen koper 2 mag kopen ondanks een lager bod. Verkopers willen zekerheid en geen geld. Verkoper is ook bezig met een woning en wil snel van zijn woning af.

Kadastraal onderzoek  succes voor hypotheek in Veenendaal

Hypotheek en aankoop in Veenendaal

Hypotheek en aankoop in Veenendaal

Een huis kopen in Veenendaal kan alleen succesvol zijn als u alles over de woning weet. Lex Wonen gaat kadastraal onderzoek plegen en overlegt met u de waarde van een woning. Als u de waarde van een woning weet dan is onderhandelen pas zinvol. Vul hierboven uw inkomens in met de postcode en huisnummer van uw droomhuis. Ontvang GRATIS WONINGWAARDERAPPORT incl, uw maximale hypotheek. Op deze wijze kan u makkelijker een verbouwing bereken. Hypothecaire zekerheid in Veenendaal, niets blijft onbelicht.

Huis kopen met familie in Veenendaal

Wilt u misschien in Veenendaal samen met familie een huis kopen lees dan elders op deze website. Doordat het steeds lastiger wordt om alleen een woning te kopen in Veenendaal gaan familieleden samen een huis kopen. Een huis kopen met zus of broer is mogelijk.

In Veenendaal hypotheek met ouders

Lex Wonen is de enigste partij waar u terecht kan om een hypotheek samen met ouders te regelen. Het gebeurd wekelijks dat kinderen samen een hypotheek afsluiten met hun ouders in Veenendaal. Het advies is belangrijker dan de hypotheek. U kan via Lex Wonen zelfs een hypotheek afsluiten met 4 personen in Veenendaal.

Doorstromen naar nieuwe woning

U heeft een bestaande woning en u wil een ander huis kopen in Veenendaal. Uw hypotheekverleden speelt altijd een belangrijke rol voor uw toekomstige hypotheken. De volgende situaties kunnen op u betrekking hebben:

 • Oude hypotheek meenemen naar nieuwe woning met huidige partner
 • Oude hypotheek meenemen met nieuwe partner naar nieuwe huis
 • Familieleden die samen willen kopen en met oude hypotheekverleden

Het gaat te ver om op deze plaats alles uit te leggen maar wij willen u wel 1 voorbeeld geven. 

Tom en  Frans, 2 broers hebben samen een eigen woning gekocht. Geen bank wilde hun adviseren, Lex Wonen heeft hun geholpen aan een huis op de Kerkewijk in Veenendaal. Beiden hadden hun oude appartement in Leersum in 2015 verkocht, vervolgens huren de broers sinds 2015 een woning.

De overwaarde die beiden hadden hoefden ze niet te gebruiken in de nieuwe hypotheek omdat dit langer dan 3 jaar geleden is. Wel heeft Tom 3 jaar lang op het Zuiderkruis een koopappartement gehad. Hij heeft dus een hypotheek verleden.

Frans heeft gedurende 7 jaar een appartement gehad in Veenendaal West. Nog geen hypotheekberekening gemaakt? Klik hier voor hypotheek berekening.

Oude hypotheek herleeft in nieuwe hypotheek

Omdat Tom reeds 3 jaar hypotheekrente aftrek heeft genoten van zijn oude woning moet hij het oude hypotheeksaldo wat hij had nog gedurende 27 jaar aftrekken.

Voor Frans geld het oude saldo gedurende 23 jaar in een nieuwe hypotheek aftrekbaar.

Omdat het benodigde bedrag voor hun nieuwe gezamenlijke eigen woning € 176.000,- hoger ligt is dit een nieuw deel hypotheek welke 30 jaar aftrekbaar is voor beiden. Ik laat even de oude rechten achterwege. 

Lex Wonen is gespecialiseerd in Familiehypotheken en huis kopen zonder eigen geld in de regio Veenendaal. Leersum behoort ook tot de regio. Hypotheken in Leersum zijn vaak hoger omdat de woningen daar duurder zijn.

Heeft u een uitkering

Heeft u een IVA uitkering of een WAJONG? Huis kopen ligt binnen de mogelijkheden.

Wat moet u weten over Lex Wonen hypotheekadviseur Veenendaal

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden, dienstverleningsdocumenten en de dienstenwijzers in verband met
hypotheekadvies Veenendaal en aankoopbemiddeling. In deze documenten staan vermeld:

 • Wie zijn wij?
 • Wat doen wij?
 • Hoe zijn wij bereikbaar?
 • Waar zitten wij?
 • Wat kost het?
 • Onze vergunningen.
 • Algemene voorwaarden.

DVD 2019 Dienstenwijzer en algemene voorwaarden

Deze documenten hoeven niet specifiek uw situatie te zijn. Het geeft een beeld van al onze werkzaamheden, de kosten en de voorwaarden. U ontvangt deze documenten ook voordat wij samen met u aan de slag gaan met een huis kopen en de hypotheek in Veenendaal. Kijk ook even welke werkzaamheden wij nog meer doen, de homepage van Lex van de Straat Wonen.

De te verrichtten werkzaamheden zullen aangevinkt worden in de dienstverleningsopdracht zodat u exact weet welke werkzaamheden wij voor u doen en wat de kosten zijn. Door onze werkzaamheden kan u deze kosten vaak gedeeltelijk meefinancieren, ook in 2020. Neem gerust contact op met Hypotheekadviseur Veenendaal.

Wat moet ik zelf doen als ik een huis wil kopen in Veenendaal?

Wilt u graag een huis kopen in Veenendaal ga dan een afspraak maken met de makelaar om te bezichtigen. Mail ons de adresgegevens van uw droomhuis zodat u de woningwaarde en de maandlasten weet van de hypotheek.

Welke werkzaamheden voert hypotheekadviseur Veenendaal uit?

Hypotheekadviseur Veenendaal regelt de onderhandelingen, taxatie, koopakte. bouwkundige keuring en de hypotheek. Wij regelen desnoods een notaris als u samen ongehuwd een huis koopt.

Is het lastig kopen in de regio van Veenendaal?

Het is vaak lastig kopen in Veenendaal omdat er overboden wordt. Het juiste bod doen bij de juiste waarde kan u helpen om eigenaar te worden van een woning in Veenendaal. Financieel adviseur Veenendaal helpt u kopen.

Call Now Button