Menu

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheekadvies in Veenendaal passend maken is lastiger dan een hypotheekadvies in Groningen of Zuid Limburg. Wilt u weten voor hoeveel geld u een huis kan kopen in de regio van Veenendaal? Bereken snel uw mogelijkheid.

Bereken hypotheek

 • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

 

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal

Welke problemen zijn er in de regio Veenendaal

 • Te weinig woningen
 • Eigen geld in de hypotheek lastig voor starters in Veenendaal
 • Vraagprijzen te hoog, wat is de waarde van de woning
 • Koopakte en ontbindende voorwaarden

Eigen geld meenemen in Hypotheek in Veenendaal

Omdat Lex Wonen u helpt van aankoop tot notaris heeft u geen of weinig eigen geld nodig om een huis te kopen.
Het kennen van de regio en de handelservaring omtrent aankoop en hypotheek bepaald eigen geld.

Weinig woningaanbod in Veenendaal

Omdat ook in Veenendaal maar weinig huizen te koop staan is het van belang dat de aankoop in 1 keer goed gaat. U krijgt maar 1 kans om een bod uit te brengen. De vraag is dermate groot dat het niet eens meer het bod is dat bepaald of u de woning kan kopen maar ook de ontbindende voorwaarden.

Die hypotheekrente van 1,9% 20 jaar vast kan u overal krijgen op elke hoek van de straat. U betaald zelfs liever € 50,- meer per maand maar er is bijna geen betaalbare woning.

Motivering bod en de voorwaarden zijn doorslaggevend

Zeg nou eens zelf aan wie u uw eigen woning het liefste zou verkopen in dit volgende voorbeeld. U verkoopt uw eigen woning met een vraagprijs van € 295.000,-.

Luuk en Karin doen een bod op uw woning van € 292.000,- onder voorbehoud van financiering, overdracht over half jaar.

Anja en Tom doen een bod van € 290.000,- k.k, voorbehoud van financiering. Overdracht in overleg met verkopers maar wij kunnen snel handelen. BKR en overige betalingsverplichtingen zijn allemaal gecheckt door de adviseur.

U begrijpt dat ondanks een lager bod in 90% van de gevallen koper 2 mag kopen ondanks een lager bod. Verkopers willen zekerheid en geen geld. Verkoper is ook bezig met een woning en wil snel van zijn woning af.

Kadastraal onderzoek woning doorslaggevend voor succes

Een huis kopen in Veenendaal kan alleen succesvol zijn als u alles over de woning weet. Lex Wonen gaat kadastraal onderzoek plegen en overlegt met u de waarde van een woning. Als u de waarde van een woning weet dan is onderhandelen pas zinvol, nooit eerder.

Huis kopen met familie

Wilt u misschien in Veenendaal samen met familie een huis kopen lees dan elders op deze website. Doordat het steeds lastiger wordt om alleen een woning te kopen in Veenendaal gaan familieleden samen een huis kopen. Een huis kopen met zus of broer is mogelijk.

In Veenendaal hypotheek met ouders

Lex Wonen is de enigste partij waar u terecht kan om een hypotheek samen met ouders te regelen. Het gebeurd wekelijks dat kinderen samen een hypotheek afsluiten met hun ouders. Het advies is belangrijker dan de hypotheek. U kan via Lex Wonen zelfs een hypotheek afsluiten met 4 personen.

Wat moet u weten over Lex Wonen

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden, dienstverleningsdocumenten en de dienstenwijzers in verband met
hypotheekadvies Veenendaal en aankoopbemiddeling. In deze documenten staan vermeld:

 • Wie zijn wij?
 • Wat doen wij?
 • Hoe zijn wij bereikbaar?
 • Waar zitten wij?
 • Wat kost het?
 • Onze vergunningen.
 • Algemene voorwaarden.

DVD 2018 Dienstenwijzer en algemene voorwaarden

Deze documenten hoeven niet specifiek uw situatie te zijn. Het geeft een beeld van al onze werkzaamheden, de kosten en de voorwaarden. U ontvangt deze documenten ook voordat wij samen met u aan de slag gaan met een huis kopen en de hypotheek in Veenendaal.

De te verrichtten werkzaamheden zullen aangevinkt worden in de dienstverleningsopdracht. Op deze wijze weet u exact welke werkzaamheden wij voor u doen en wat de kosten zijn. Door onze werkzaamheden kan u deze kosten vaak gedeeltelijk meefinancieren, ook in 2019. Neem gerust contact op met Hypotheekadviseur Veenendaal.

 

Update 24 augustus 2019