Menu

Hypotheekadviseur Veenendaal

 U zoekt een huis en hypotheekadvies voor een woning in Veenendaal

Prettige feestdagen Lex Wonen

Prettige feestdagen Lex Wonen

Met een hypotheek-en aankoopadviseur haalt u alles uit de kast.

Hypotheekadvies in Veenendaal zodat geen spaargeld nodig is

Wat kunnen wij voor u betekenen als hypotheekadviseur in de regio Veenendaal?

 • Besparing van € 9.000,-  aan eigen geld in hypotheek
 • Wij regelen een familiehypotheek en vriendenhypotheek
 • Aankoop en hypotheekadvies totaalpakket in Veenendaal
 • Met 4 personen hypotheek mogelijk

Bereken hypotheek

 • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarde woningen i.v.m. eigen geld.

 • Geef de adresgegevens door van uw droomwoning. U ontvangt direct online de woningwaarde en uitslag eigen geld.


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekadvies Veenendaal

Hypothecair advies en financieel advies zodat starters GEEN EIGEN middelen of minder eigen middelen nodig hebben in Veenendaal. Elke twee jaar een lagere hypotheekrente zonder kosten mogelijk.

Een hypotheekadviseur in Veenendaal doet meer dan alleen geld ophalen bij de bank. Kadastraal onderzoek van uw droomwoningen en regelen koopakte en ontbindende voorwaarden.

Een Veenendaal Hypotheek bestaat uit een totaalpakket aan werkzaamheden die van belang zijn voor een hypotheek. Een hypotheek met 3 of 4 personen zorgt er voor dat u toch een huis kan kopen in Veenendaal. Riant wonen is mogelijk.

Door méér inkomen eindelijk een eigen huis haalbaar. Lees ook hier verder……

Goedkope hypotheek Veenendaal

U bent al bij de bank en hypotheekketens geweest en de conclusie is dat u ONGEVEER € 9.000 AAN EIGEN GELD NODIG HEEFT om de hypotheek te kunnen krijgen.
Via Lex Wonen heeft u een goedkopere hypothecaire lening in Veenendaal omdat wij anders werken.

Financieel advies in Veenendaal zodat u zonder eigen middelen een huis kan kopen. De huizen op de Salamander, Petenbos, Dragonder Noord en Zuid en Veenendaal Zuid zijn de wijken waar u over het algemeen een hypotheek kan krijgen zonder eigen geld.

Onze gratis waardebepaling van uw droomhuis en onze onderhandelingen zorgen voor een geslaagde AANKOOP ZONDER EIGEN GELD IN DE HYPOTHEEK.

Hypotheekadvies Veenendaal 

Hypotheekadvies Veenendaal zodat u ALLE KOSTEN KAN MEEFINANCIEREN. Unieke mogelijkheid geboden voor starters die geen spaargeld hebben en toch hun eerste huis willen kopen in Veenendaal.

Als hypotheekcoach in Veenendaal helpen wij u naar uw eerste eigen woning zonder eigen inbreng. Juist in Veenendaal is het fantastisch hypotheken. Op het moment dat er een huis te koop staat is de waarde vaak hoger dan de prijs waar u de woning voor aankoopt.

Financiering hypotheek in Veenendaal

Hieronder een voorbeeld van Martin en Miranda die in juni 2018 een huis kochten op de Colijnstraat in Veenendaal voor € 250.000 kosten koper met een marktwaarde van € 260.000.

Aankoopkosten

Koopsom woning k.k.           € 250.000

Overdrachtsbelasting            €      5.000

Leveringsakte                         €          550

—————————————————————–

Totale aankoopkosten          € 255.550

Financieringskosten

Kosten Hypotheekakte          €       550

Taxatiekosten                          €       600

Advieskosten                           €    1.495

Bemiddeling geldlening         €    1.495

Kosten Bankgarantie              €       250

Totale Financ. kosten           €   4.390

———————-

Overige kosten

Overl. verzekering 2x              €      790

Kadaster werkzaamheden     €      795

Totale overige kosten           €   1.585

———————-

Hypotheekbehoefte        €  261.525

Waarde woning                €  260.000

——————–

Eigen geld in Hypotheek   €    1.525

In bovenstaand voorbeeld ziet u dat een bedrag van € 1.525,-  in de hypotheek moet inbrengen. Uw hypotheek mag namelijk nooit hoger zijn dan de taxatiewaarde van het huis.
In de praktijk is het mogelijk dat deze bedragen anders uitvallen. Via uw hypotheekadviseur of hypotheekketen zal uw eigen geld ongeveer € 11.525,- bedragen, u krijgt daar namelijk niet meer hypotheek dan de aankoopsom van de woning. Alle bijkomende kosten zal u daar met eigen geld moeten betalen.

Omdat Lex Wonen u helpt van aankoop tot notaris heeft u geen of weinig eigen geld nodig.
Hypotheekkosten meefinancieren kan indien persoonlijke situatie het toe staat en indien huis voor minder dan de marktwaarde wordt aangekocht.

Omdat wij tevens erkend aankoopbemiddelaar zijn en dus kennis hebben van de woningmarkt  en hypotheken in Veenendaal kan u zonder spaargeld een huis kopen. Wilt u lekker veel lezen over het aankopen van een woning en eigen geld?

Juiste werkvolgorde voor een goed resultaat

Als u alleen een hypotheek aanvraagt om geld te lenen dan doet u u zelf tekort. U ziet hierboven in het schema welke groepen wij benaderen. Een financieel advies in Veenendaal houdt meer in dan een zak met geld op tafel. Betaal niet teveel en ken uw woning.

Wat anderen schrijven over Lex Wonen

Vanaf  juni 2018 kunnen klanten een review achterlaten op onze website. Een beoordeling van bestaande klanten wordt vaak bekeken. Ongeveer 275 mensen per dag bezoeken onze website en 40% leest wat anderen van ons vinden.

Wat levert een gesprek met hypotheekadviseur Veenendaal u op?

Het belangrijkste is dat wij de taal van de klant spreken en dat u exact weet waar u aan toe bent. Niet altijd is men blij met ons. Soms wil men een verhoogd bod uitbrengen zodat er meer zekerheid is op de aankoop.

Roep niet zo maar wat tegen de makelaar

Als uw woning dat niet waard is dan moet u dat met eigen geld bijbetalen. Ga nooit iets roepen zonder vooraf te overleggen met ons.

Voorbehoud financiering dekt niet alles

Het verhaal van: ” maar we kopen onder voorbehoud van financiering” dat kan niet als u een huis koopt. Tijdens uw bod moeten alle voorbehouden genoemd worden. Als u tijdens het hypotheekproces zaken wil wijzigen dan lukt dat meestal niet. Duidelijke uiteenzetting en duidelijke vermelding van belangrijke zaken in de koopakte is van belang om zaken goed geregeld te hebben.

Wel of niet vermelden in koopakte

Willen verkopers bepaalde zaken niet in de koopakte hebben staan zoals: voorbehoud € 2000 maximaal aan eigen geld dan moeten we anders werken. Direct taxatierapport regelen zodat direct duidelijk is of een huis kopen zonder eigen geld hier lukt.

Gratis waardebepaling van uw droomwoning

Een hypotheekgesprek met hypotheekadviseur Veenendaal levert u kansen op om een huis zonder spaargeld aan te kopen. Niet alleen voor de hypotheek maar onze gratis waardebepaling is doorslaggevend om succesvol een huis te kopen zonder dat u veel spaargeld kwijt bent in de hypotheek.

Huis kopen met familie

Wilt u misschien in Veenendaal samen met familie een huis kopen lees dan hier verder… 

Doordat het steeds lastiger wordt om alleen een woning te kopen in Veenendaal Gaan familieleden samen een huis kopen.

Oplossing is drietrapshypotheek van hypotheekadviseur Veenendaal

Financieel adviseur  Veenendaal kan u een drietrapshypotheek adviseren. Wat verstaan wij onder een drietrapshypotheek? Drietrapshypotheek bestaat uit drie luiken, eigenlijk drie delen om in Veenendaal een huis te kunnen kopen zonder eigen middelen.

U weet dat uw maximale hypotheek bij de bank nooit méér bedraagt dan de koopsom van een woning. Omdat wij tevens erkend aankoopbemiddelaar zijn doen wij het anders.

Drietrapshypotheek betekend dat het geld wat bestemd is voor de aankoop van een huis uit drie delen bestaat en van drie verschillende bronnen komt.

 • 1e trap: Hypotheek ter hoogte van de koopsom
 • 2e trap: Misschien € 2000,- eigen geld
 • 3e trap: Tijdelijk (woonkosten) krediet

Hierdoor kan u een huis kopen in Veenendaal zonder dat u uw eigen spaargeld hoeft te gebruiken.

Uitgewerkt voorbeeld advies aankoop woning Veenendaal

U ziet een leuke woning aan de Hofstede in Veenendaal met een vraagprijs van € 225.000. Deze woningen komen uit de jaren 70 en zijn prima woningen.
Uw maximale hypotheek bedraagt in dit voorbeeld € 255.000,-. De marktwaarde van de woning bedraagt € 230.000,- .

Stel dat wij samen met u deze woning kopen voor € 223.000 dan heeft u € 7.000 over om daar de kosten van te betalen. De marktwaarde bedraagt namelijk € 230.000,- en u koopt voor € 223.000,-. Het verschil mag u daar voor gebruiken.

Totale hypotheekkosten op een woning van € 223.000 bedraagt ongeveer € 12.000,-. Door ons onderzoek en onderhandelingen heeft u al € 7000,- aan kosten wat u mag meefinancieren dus u komt nog € 5.000 tekort. Wellicht heeft u zelf nog € 2.000 om te gebruiken. U heeft dan totaal € 9.000,- en komt dan nog € 3.000 te kort.
Voor deze € 3.000 kunnen wij een zogenaamde “kosten koper krediet” voor u regelen. Een gewoon krediet waar u de rest mee af dekt. Kosten zullen ongeveer € 40,- per maand bedragen.

Wij kunnen en mogen u ook hier over adviseren omdat wij erkend aankoopbemiddelaar zijn en ook als zodanig zijn verzekerd bij de “Bavam”. Banken, tussenpersonen en hypotheekketens hebben wel verstand van geld maar niet van woningen, daar ligt UW WINST.

Het totale plaatje van wonen en lenen in Veenendaal kunnen wij voor u regelen zonder dat u veel eigen geld nodig heeft.

Hypotheek Veenendaal en trefzekere Toetsen

Hypotheek consulent Veenendaal zegt meer hypotheek mogelijk door onze aankoopbemiddeling Toets, BKR Status Toets en Hypotheek Toets. Hoge hypotheek zekerheid indien we alle stappen hebben doorlopen. Compleet advies en alles onder één dak. Meer woongenot, koop een huis onder de marktwaarde in Veenendaal zodat eigen geld minder van belang is.

Heeft u een WAJONG uitkering of heeft u geen vaste baan? Onder voorwaarden is een hypotheek in Veenendaal mogelijk. Weer één stap dichter bij een hypotheek in Veenendaal met minder eigen geld.

U heeft binnen 1 minuut meer zekerheid DOOR DE DRIE BELANGRIJKSTE TOETSEN. Komt u niet door één van deze toetsen dan kunnen we deze problemen eerst oplossen.

Welke bank moet u hebben

Het is belangrijk voor ons om uit te zoeken welke bank er bij u past. Hypotheekadvies in Veenendaal is meer dan alleen een maximale hypotheek berekenen. Als u overuren heeft dan is het belangrijk dat deze voor 100% worden meegenomen in de hypotheek. Niet alle banken nemen overwerk volledig mee. Zoekt u een woning samen met uw broer of zus dan is het belangrijk dat er een bank is die dat wil.

Bijna geen bank wil een familie hypotheek regelen. En natuurlijk zijn er ook klanten die een familiehypotheek willen zonder eigen vermogen in de hypotheek. Uw hypotheekadviseur Veenendaal zoekt het voor u uit. Door onze kennis van de woningmarkt en hypotheekmarkt kunnen wij veel voor u betekenen. Een huis kopen in Veenendaal moet een genot zijn.

Hypotheek met negatieve  BKR soms mogelijk in Veenendaal

Heeft u een negatieve BKR codering?  Heeft u een A codering met of zonder een H? Meestal is het toch mogelijk om een lening te krijgen via ons. Heeft u een mooi huis gezien? Wij gaan vooraf met de bank in overleg.

Het gaat altijd om het totale plaatje. U zal moeten uitleggen hoe het een en ander is gelopen. Soms zijn er mogelijkheden om met een negatieve BKR een huis te kopen.

Het is wel belangrijk dat dit krediet reeds is afgelost. Ook is het belangrijk dat de BKR niet vol staat met leningen. De bank moet  kunnen zien dat het een ongeluk was.
Ook een bestendig inkomen is van belang.

Twijfelt u over uw situatie overleg dan met uw financieel adviseur Veenendaal of een hypotheek bij u past.

 Aan wie zou u zelf het huis verkopen?

Aan wie zou u zelf graag uw woning willen verkopen? Het spreekt vanzelf dat serieuze kopers die al veel hypothecair voorwerk hebben gedaan meer kans hebben op een snel resultaat.

Vooraf het juiste huiswerk maken is beter voor de aankoop en hypotheek in Veenendaal. Met name in een verkopers markt zoal nu is het belangrijk dat de verkopende makelaar een serieuze kandidaat ziet.

Een kandidaat die er voor gaat en alles reeds op de rit heeft staan. Wij helpen u aan een eigen huis in Veenendaal zonder veel eigen spaargeld in de hypotheek.

Hypotheekadvies Veenendaal

Hypothecair advies Veenendaal is er speciaal voor mensen die weinig eigen geld kunnen neerleggen om een huis te kopen.
Financiële zekerheid in alle omstandigheden is zeker belangrijk maar Lex Wonen doet daar nog een schepje boven op.

Omdat wij het hypotheekadvies in combinatie met de aankoopbemiddeling willen regelen is er minder eigen vermogen nodig zodat klanten ook meer geld op zak houden.
Het vereist zowel financiële kennis als marktwaarde kennis.
Extra hypotheek minder eigen vermogen nodig.

Te weinig inkomen voor een hypotheek in Veenendaal

Heeft u een huis gezien en uw inkomen is te laag voor een hypothecaire lening in Veenendaal dan zijn er nog wel een paar opties.

 • Inkomensverhoging binnen 6 maanden kunnen wij meenemen.
 • Starterslening in Veenendaal.
 • Schenkingen.

Studie financiering en Hypotheek Veenendaal

DUO verstrekt studiefinancieringen en vaak is het lastig om aan de bank te tonen hoe hoog uw maximale studieschuld oorspronkelijk was.
Het gaat dus niet om het huidige saldo maar om de hoogte toen u stopte met studeren.

Banken kijken altijd naar de oorspronkelijke hoogte en niet naar het huidige saldo.
Het vervelende hiervan is dat het saldo vaak lager is omdat er reeds afgelost is.

Niet het saldo maar originele bedrag schuld

Let op! De bank wil dus altijd de hoogte weten van de hoogste som. De meeste klanten leveren ons
een saldo overzicht aan van dat moment. U heeft ooit een “start terugbetaling” ontvangen van DUO.

Hier staat het originele bedrag op bij aanvang van de aflossing.
Heeft u dit niet meer ga dan naar DUO en lees hoe u verder moet handelen.
Duo verstrekt dergelijke gegevens maar dat kan wel twee weken duren. Vaak heeft u deze tijd niet.

Studiefinanciering kan huis kopen in Veenendaal dwars liggen

Voordat u een huis gaat kopen zonder eigen geld in Veenendaal moet u er altijd eerst voor zorgen dat uw kredietwaardigheid 100% bekend is.
Zorg er voor dat u alle documenten compleet heeft. Het aantonen en opzeggen van kredieten is in 90% van de gevallen niet voldoende.
Mail ons gerust als u vragen heeft omtrent een woning of maak de berekening.

Veel eigen geld nodig via uw bank of tussenpersoon?

Bent u net bij de bank geweest?
U schrok geweldig omdat u veel eigen geld in de hypotheek moest stoppen terwijl u genoeg inkomen heeft?
Al het spaargeld nodig om een huis te kopen in Veenendaal?
Bel ons gewoon 6 dagen per week vanaf 05.30 uur tot 21.30 uur.

Wij gaan u helpen zodat ook voor u een huis kopen zonder eigen geld mogelijk wordt in Veenendaal.
Kennis van de huizenmarkt en hypotheken is van belang om een huis te kopen zonder uw eigen vermogen aan te spreken in Veenendaal.
Om een juiste berekening te geven hebben wij in het begin minimaal uw werkgeversverklaring en salarisstrook nodig.

De woningprijzen in de regio lopen op. Toch kunnen wij veel voor u betekenen als hypotheekadviseur Veenendaal.

Maximale hypotheek berekenen met Hypotheekadviseur Veenendaal

Het is nog niet zo heel makkelijk om de maximale hypotheek te berekenen.
Hoe gaan wij te werk?
Nadat wij de werkgeversverklaring en salarisstrook binnen hebben gaan wij kijken of u betalingsverplichtingen heeft d.m.v. BKR Status toets.

Betalingsverplichtingen

Denk aan alimentatie, kredieten etc. Vervolgens gaan wij kijken naar uw BKR opgave die u zelf via de bkr heeft opgevraagd. Iedereen denkt dat er niets bijzonders staat.

De helft van de klanten hebben het echt mis. Roodstand en kredieten staan er vaak op. Helaas gebeurd het ook soms dat er een negatieve BKR registratie vermeld staat.
Met een negatieve registratie kan je niets krijgen. Met een krediet kan u wel een hypotheek krijgen maar let op!

Elke euro krediet die je hebt krijg je ongeveer 5 euro minder hypotheek. Als is het saldo van het krediet € 200 maar de limiet bedraagt € 4000, u ontvangt dan een slordige € 22.000 minder hypotheek. Limiet is meestal de oorspronkelijke hoofdsom.

Hypotheekadviseur Veenendaal regelt hypotheek zonder eigen geld

Helaas komt het regelmatig voor dat wij pas gebeld worden als de onderhandelingen in Veenendaal reeds lopen. Bouwkundige keuring is niet gebeurd, bod op de woning feitelijk te hoog en vaak wordt maximaal geboden op een huis.

De kosten koper kunnen niet meegefinancierd worden. Ga nooit tegen de grens zitten van uw kunnen.

Vraag ons eerst naar de marktwaarde van uw droomwoning. Vragen kost niets maar kan u wel € 12.000 aan eigen geld schelen of de hypotheek past niet meer door verhoogde rentestand.

Stel dat de hypotheekrente omhoog gaat en daardoor kan u € 3000 minder hypotheek krijgen dan wordt alles weer lastig.

Bel ons ruim op tijd. Wij brengen altijd een dusdanig bod uit dat de kosten koper ruim passen binnen de maximale hypotheek. En uiteraard moet de woning aangekocht worden onder de marktwaarde anders moet je alle kosten nog  met eigen geld betalen. U kan dan gerust denken aan een slordige € 12.000,- aan eigen geld betalen in Veenendaal.

Wat is specialiteit Lex Wonen?

 • de aankoopbemiddeling in Veenendaal.
 • de hypotheek in Veenendaal.
 • Starterslening Veenendaal indien te weinig inkomen.
 • een koopovereenkomst met ontbindende voorwaarden.
 • een huis kopen met familie.
 • de marktwaarde bepalingen i.v.m. aankoop huis.
 • een bouwkundige keuring.(Altijd doen!)
 • Huis kopen na pensioen.

Door onze werkzaamheden als erkend  aankoopbemiddelaar in Veenendaal helpen wij u met de aankoop van de woning. Hierdoor koopt u de woning onder de marktwaarde aan en zodoende weinig of geen spaargeld nodig.

 Meest gestelde vragen aan Hypotheekadviseur in Veenendaal

 • Schitterend huis gezien in Veenendaal, wat nu?
 • Wat is de marktwaarde van de woning in Veenendaal?
 • Ik heb te weinig eigen geld voor Hypotheek in Veenendaal.
 • Wat zijn de hypotheeklasten per maand?
 • Hoe is het huis bouwkundig?
 • Ik verdien te weinig, kan ik toch een huis kopen in Veenendaal?
 • Huis kopen met broer of zus.
 • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
 • Hoeveel starterslening kan ik krijgen indien te weinig inkomen?

Wij geven u de antwoorden

 • Wij berekenen zowel uw maximale hypotheek als uw hypotheeklasten per maand en geven daar advies over.
 • Mail ons de adresgegevens van uw droomwoning en u ontvangt de laatste verkoopdatum en verkoopsprijs van uw droomhuis.
 • Wij regelen een bouwkundige keuring zodat u weet welke kosten u heeft in de toekomst.
 • Geen of weinig eigen geld nodig door de werkzaamheden van uw Hypotheekadviseur.
 • Te weinig inkomen, wellicht een starterslening en startershypotheek en goedkopere aankoop.

Voor al deze vragen en antwoorden kan u uw hypotheekadviseur Veenendaal direct bellen van 05.30 uur tot 21.00 uur.
Zoekt u een werkgeversverklaring om te laten invullen door de werkgever zie hieronder.

Werkgeversverklaring leeg

Hieronder vindt u tevens onze algemene voorwaarden, dienstverleningsdocumenten en de dienstenwijzers in verband met
hypotheekadvies Veenendaal en aankoopbemiddeling. In deze documenten staan vermeld:

 • Wie zijn wij?
 • Wat doen wij?
 • Hoe zijn wij bereikbaar?
 • Waar zitten wij?
 • Wat kost het?
 • Onze vergunningen.
 • Algemene voorwaarden.

DVD 2018 Dienstenwijzer en algemene voorwaarden

Deze documenten hoeven niet specifiek uw situatie te zijn. Het geeft een beeld van al onze werkzaamheden, de kosten en de voorwaarden. U ontvangt deze documenten ook voordat wij samen met u aan de slag gaan met een huis kopen en de hypotheek in Veenendaal.

De te verrichtten werkzaamheden zullen aangevinkt worden in de dienstverleningsopdracht. Op deze wijze weet u exact welke werkzaamheden wij voor u doen en wat de kosten zijn. Door onze werkzaamheden kan u deze kosten vaak meefinancieren, ook in 2019.

 Hypotheekadvies bij uw Financieel adviseur Veenendaal

Wilt u onze hulp bij de aankoop van een huis en hypothecair advies zodat u extra hypotheek ontvangt?
Wilt u misschien meer weten over de mogelijkheden van een starterslening?

Bereken hypotheek

 • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.