Menu

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal ‚úÖ. Kijk wat wij voor u regelen‚≠ź alles onder 1 dak‚úÖ Bereken‚≠ź

Bereken hypotheek

 • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal

Doelgroepen Hypotheekadviseur Veenendaal

 • Starters op de woningmarkt met weinig eigen geld voor de hypotheek
 • Andere woning kopen met huidige partner
 • Huis kopen met andere partner
 • Hypotheek met 3 of 4 personen in de vrienden- of familie-sfeer

Juiste volgorde huis kopen in Veenendaal!

Infographic juiste volgorde huis kopen

Infographic juiste volgorde huis kopen

Lees ook de beoordelingen die klanten ons geven middels Reviews.

Hypotheekadviseur Veenendaal en eigen geld in hypotheek

Omdat Lex Wonen u helpt van aankoop tot notaris heeft u geen of weinig eigen geld nodig om een huis te kopen in Veenendaal en de regio, Het kennen van de regio en de handelservaring omtrent aankoop en hypotheek bepaald eigen geld.

Weinig woningaanbod in Veenendaal

Omdat ook in Veenendaal maar weinig huizen te koop staan is het van belang dat de aankoop in 1 keer goed gaat. U krijgt maar 1 kans om een bod uit te brengen. De vraag is dermate groot dat het niet eens meer het bod is dat bepaald of u de woning kan kopen maar ook de ontbindende voorwaarden.

Die hypotheekrente van 1,5% 20 jaar vast kan u overal krijgen op elke hoek van de straat. U betaald zelfs liever ‚ā¨ 50,- meer per maand maar er is bijna geen betaalbare woning.

Motivering bod en de voorwaarden zijn doorslaggevend

Zeg nou eens zelf aan wie u uw eigen woning het liefste zou verkopen in dit volgende voorbeeld. U verkoopt uw eigen woning met een vraagprijs van ‚ā¨ 295.000,-.

Luuk en Karin doen een bod op uw woning van ‚ā¨ 292.000,- onder voorbehoud van financiering, overdracht over half jaar.

Anja en Tom doen een bod van ‚ā¨ 290.000,- k.k, voorbehoud van financiering. Overdracht in overleg met verkopers maar wij kunnen snel handelen. BKR en overige betalingsverplichtingen zijn allemaal gecheckt door de adviseur.

U begrijpt dat ondanks een lager bod in 90% van de gevallen koper 2 mag kopen ondanks een lager bod. Verkopers willen zekerheid en geen geld. Verkoper is ook bezig met een woning en wil snel van zijn woning af.

Kadastraal onderzoek woning doorslaggevend voor succes

Een huis kopen in Veenendaal kan alleen succesvol zijn als u alles over de woning weet. Lex Wonen gaat kadastraal onderzoek plegen en overlegt met u de waarde van een woning. Als u de waarde van een woning weet dan is onderhandelen pas zinvol, nooit eerder.

Huis kopen met familie

Wilt u misschien in Veenendaal samen met familie een huis kopen lees dan elders op deze website. Doordat het steeds lastiger wordt om alleen een woning te kopen in Veenendaal gaan familieleden samen een huis kopen. Een huis kopen met zus of broer is mogelijk.

In Veenendaal hypotheek met ouders

Lex Wonen is de enigste partij waar u terecht kan om een hypotheek samen met ouders te regelen. Het gebeurd wekelijks dat kinderen samen een hypotheek afsluiten met hun ouders. Het advies is belangrijker dan de hypotheek. U kan via Lex Wonen zelfs een hypotheek afsluiten met 4 personen.

Doorstromen naar nieuwe woning

U heeft een bestaande woning en u wil een ander huis kopen. Uw hypotheekverleden speelt altijd een belangrijke rol voor uw toekomstige hypotheken. De volgende situaties kunnen op u betrekking hebben:

 • Oude hypotheek meenemen naar nieuwe woning met huidige partner
 • Oude hypotheek meenemen met nieuwe partner naar nieuwe huis
 • Familieleden die samen willen kopen en met oude hypotheekverleden

Het gaat te ver om op deze plaats alles uit te leggen maar wij willen u wel 1 voorbeeld geven. 

Tom en  Frans, 2 broers hebben samen een eigen woning gekocht. Geen bank wilde hun adviseren, Lex Wonen heeft hun geholpen aan een huis op de Kerkewijk in Veenendaal. Beiden hadden hun oude appartement verkocht in 2015 en huurden los van elkaar.

De overwaarde die beiden hadden hoefden ze niet te gebruiken in de nieuwe hypotheek omdat dit langer dan 3 jaar geleden is. Wel heeft Tom 3 jaar lang op het Zuiderkruis een koopappartement gehad. Hij heeft dus een hypotheek verleden.

Frans heeft gedurende 7 jaar een appartement gehad in Veenendaal West.

Oude hypotheek herleeft in nieuwe hypotheek

Omdat Tom reeds 3 jaar hypotheekrente aftrek heeft genoten van zijn oude woning kan hij het saldo wat hij had nog gedurende 27 jaar aftrekken.

Voor Frans geld het oude saldo gedurende 23 jaar in een nieuwe hypotheek aftrekbaar.

Omdat het benodigde bedrag voor hun nieuwe gezamenlijke eigen woning ‚ā¨ 176.000,- hoger ligt is dit een nieuw deel hypotheek welke 30 jaar aftrekbaar is voor beiden. Ik laat even de oude rechten achterwege.¬†

Lex Wonen is gespecialiseerd in Familiehypotheken en huis kopen zonder eigen geld.

Heeft u een uitkering

Heeft u een IVA uitkering of een WAJONG? Huis kopen ligt binnen de mogelijkheden.

Wat moet u weten over Lex Wonen

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden, dienstverleningsdocumenten en de dienstenwijzers in verband met
hypotheekadvies Veenendaal en aankoopbemiddeling. In deze documenten staan vermeld:

 • Wie zijn wij?
 • Wat doen wij?
 • Hoe zijn wij bereikbaar?
 • Waar zitten wij?
 • Wat kost het?
 • Onze vergunningen.
 • Algemene voorwaarden.

DVD 2018 Dienstenwijzer en algemene voorwaarden

Deze documenten hoeven niet specifiek uw situatie te zijn. Het geeft een beeld van al onze werkzaamheden, de kosten en de voorwaarden. U ontvangt deze documenten ook voordat wij samen met u aan de slag gaan met een huis kopen en de hypotheek in Veenendaal.

De te verrichtten werkzaamheden zullen aangevinkt worden in de dienstverleningsopdracht. Op deze wijze weet u exact welke werkzaamheden wij voor u doen en wat de kosten zijn. Door onze werkzaamheden kan u deze kosten vaak gedeeltelijk meefinancieren, ook in 2019. Neem gerust contact op met Hypotheekadviseur Veenendaal.

Update 5 oktober 2019