Menu

Prijzen hypotheekadviseur

De prijs van een hypotheekadviseur wisselt sterk. Het verschil in  prijzen tussen banken en onafhankelijke hypotheekadviseurs valt in het voordeel uit van banken. Banken rekenen gemiddeld de helft minder. Hypotheekadvies prijs van Lexwonen bedraagt € 595,-.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijzen hypotheekadviseur

Prijzen hypotheekadviseur

Waarom zijn prijzen van hypotheekadviseur zo verschillend

Wij kunnen natuurlijk niet in de boekhouding kijken van collega’s. Het feit dat wij de goedkoopste hypotheekadvies prijs hanteren heeft te maken met kostenstructuur.

  • Geen dure panden
  • Directe lijn met banken en taxateurs
  • Voor starters is er minder tijd nodig voor advies waardoor bodemprijs

Omdat wij gewoon hier aan de koffietafel hypotheekadvies verstrekken zijn de prijzen betaalbaar. Wil een klant extra’s zoals hulp bij aankoop of extra verzekeringen dan is het logisch dat daar kosten voor in rekening gebracht worden.

Veel adviseurs rekenen standaard prijs voor hypotheek

Meeste adviseurs rekenen een standaard adviesprijs. Dus ben je op zoek naar een volgende woning of zoek je als starter? Soms is er verschil in adviesprijzen maar dit scheelt niet zo heel veel. Omdat Lexwonen veel telefonisch werkt en pas daarna de klant thuis op de koffie uitnodigt bespaart de klant soms wel € 2.500 aan advieskosten, aankoopkosten en bemiddelingskosten. Belangrijk is dat u zich bij ons moet identificeren met paspoort of ID. Dit vloeit voort uit de eisen van de Wwft.

Geven jullie garanties dat jullie de goedkoopste hypotheekadviseur zijn?

Zover wij kunnen zoeken op internet en na veel Google zoekfuncties durven wij bijna zeker te zeggen dat onze hypotheekadvies prijzen de laagste van Nederland zijn voor starters.

Lexwonen is aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en hypotheekadviseur

Omdat wij alle benodigde kennis van de woningmarkt beheersen kunnen wij dit toepassen in het koopproces. Het totaaladvies van benodigd eigen geld in de hypotheek, verbouwing en marktwaarde zorgt er voor dat er weinig uitbesteed wordt. Dit alles zorgt er voor dat onze prijzen als hypotheekadviseur en aankoopmakelaar laag zijn.

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn dan de bank waar de hypotheek wordt onder gebracht?

Prijzen van een hypotheekadviseur van de bank moet betaald worden net zoals het gebouw en inventaris wat hij of zij gebruikt. Betaald u bij Bank A € 2.250,- voor advies en bemiddeling dan betaald u bij Lexwonen voor de bemiddeling en advies € 995,-. als starter zijnde. Wij hebben rechtstreekse lijn en een hypotheekadviseur hoeft de bank niet te betalen als hij een klant aanbrengt. Het zit hem puur in de kostenstructuur. Prijzen  van Lexwonen als hypotheekadviseur zijn goed afgestemd op de vaste kosten.

Voorbeeld van hypotheekadviseur en adviesprijs

Jurgen uit Amersfoort wilde een hypotheek aanvragen als starter in Amersfoort voor € 550.000,-. Kosten hypotheekadviseur € 2.950.-. Jurgen las de homepage van Lexwonen.nl waar een prijs stond van € 595,- voor hypotheekadvies. De wensen van Jurgen en de arbeid die wij moesten verrichten konden wij doen voor € 995,- inclusief overlijdensrisicoverzekering. De hypotheekaanvraag in Amersfoort kreeg vervolg. Een gedeelte van zijn vriendenkring in Leusden en Amersfoort gaan een van een woning voorzien en of een hypotheek.

Omdat starters veel sneller de hypotheek kunnen aanvragen is deze groep goedkoop uit qua adviesprijs. Indien een starter zijn eerste woning koopt en zijn BKR staat vol of er moet eerst van alles geregeld worden voordat wij daadwerkelijk aan de slag kunnen? Prijs hypotheekadvies wordt dan hoger. Alles is logisch en de klant weet vooraf waar hij aan toe is.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button