Menu

Quickscan Hypotheek

Snel hypotheekscan aanvragen⭐zodat u direct een bod kan uitbrengen op uw droomhuis✅.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Quickscan Hypotheek berekenen
Quickscan Hypotheek berekenen

Snelle hypotheekberekening zorgt ervoor dat u de concurrentie buiten de deur laat. Als u direct de adresgegevens van de aan te kopen woning invult dan ontvangt u tevens de marktwaarde. Let op, de marktwaarde zegt niets over de bouwkundige staat van de woning!

Quickscan hypotheek en waarde woning

Het is handig om niet alleen de maximale hypotheek te weten maar ook een snelle waardebepaling van jouw droomwoning. Wellicht is het mogelijk om woningen te kopen met minder spaargeld in de hypotheek.

Hypotheekscan en woningwaardescan gratis opvragen

Sinds 2018 is uw maximale hypotheek nog 100% van de waarde van de woning. Een snelle hypotheekberekening is niet voldoende om te weten tot hoeveel geld u kan kopen.

Heeft u interesse in een woning vraag dan ook GRATIS een quickscan van de woningwaarde. Beide scans heeft u nodig om zonder problemen een huis te kopen.

Kopen kan pas als u de scan heeft

U kan pas een huis kopen als u de woningwaarde heeft want de maximale hypotheek is nooit hoger dan de taxatiewaarde. Als u zonder een snelle scan een bod uitbrengt op een huis dan kon u wel eens op een huis overbieden.

Lage hypotheekrente betekent méér hypotheek

Doet u snel een hypotheekscan dan kan je ook van ons de laagste hypotheekrente krijgen. Bereken eens hoeveel 0,2% hypotheekrente je aan eigen geld scheelt gedurende de looptijd. Je kan daar zeker een keuken en badkamer van kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button