Menu

Specialiteiten hypotheekadviseur

De specialiteiten van Lex Wonen landelijk hypotheekadviseur.

Huis kopen zonder eigen geld

Hulp bij aankoop van uw droomwoning onder de marktwaardeprijs. Verschil tussen marktwaarde van uw aan te kopen huis en de aankoopsom  van die woning heeft u minder nodig aan eigen geld in hypotheek. Juiste bank zoeken en kadastraal onderzoek doen wij voor u. Hierdoor kan u zonder spaargeld een huis kopenZonder eigen middelen kopen is specialistisch werk.

Hypotheek voor flexwerker. Geen vaste baan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek . Geen vaste baan of intentieverklaring dan de jaaropgaven invullen.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis kopen met Familie

Geen bank wil u helpen als u samen met vader moeder broer of zus een huis wil kopen. Wij kunnen u helpen met een familiehypotheek. 

Wij leggen u precies uit welke route u moet volgen om veilig een huis te kopen met familie.

BKR Status Toets

Wij kunnen geheel vrijblijvend met uw toestemming een BKR Indicatie Toets regelen. Hierna weet u alles over de gang van zaken en over uw kredietwaardigheid i.v.m. bod uitbrengen. Gespecialiseerd werk en specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Door onze toetsen meer duidelijkheid of u een huis kan en mag kopen.

Startersregeling

Heeft u net te weinig inkomen als starter om een huis te kopen, komt u € 1.000 tot € 25.000 te kort om te kopen? Wij kunnen u helpen als u uw eerste eigen woning koopt.

Werkzaamheden

Doordat wij erkend aankoopbemiddelaar zijn heeft u alles onder één dak. Aankoop, hypotheek, startersregeling en waardebepaling. Lage lasten en geen eigen spaargeld nodig voor hypotheek.

Let op!

 U kan geen huis kopen voor dat wij groen licht hebben gegeven. Koopt u een woning zonder dat wij daar van op de hoogte zijn dan is dat voor u een gemiste kans op meer zekerheid. Wij kunnen u coachen door onze specifieke werkzaamheden aan te passen aan uw situatie. Nog geen hypotheekberekening gemaakt? Laat lexwonen een berekening maken.

Van huren naar kopen

Een specialiteit van lexwonen.nl is om samen met 4 personen van huren naar kopen te gaan. Een huurwoning Apeldoorn zoeken is onmogelijk. Dat ondervond Gijs van 23 jaar uit Zwolle. Gijs heeft samen met 3 vrienden een huis in Apeldoorn gekocht.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button