Menu

BKR Status Toets via Lex Wonen

Een BKR Status Toets heeft Lex Wonen altijd zelf gedaan.  U kan nu zelf snel een bkr toets opvragen binnen 1 minuut zodat u meer zekerheid heeft over de aankoop en hypotheek van een huis.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BKR Status Toets via Lex Wonen

BKR Status Toets via Lex Wonen

Bkr Toets en kredietwaardigheid

Weet voor hoeveel geld u op Funda naar een huis kan kijken zonder dat u eigen geld nodig heeft. BKR Toets met een indicatie van uw kredietwaardigheid zodat u direct een bod kan uitbrengen.
Maak eerst snel een berekening en lees dan verder.

U heeft een huis gezien en u weet niet zeker of de vraagprijs goed is? HOE ZIT HET MET DE BKR en met  eigen geld in de hypotheek? U wil een bod uitbrengen maar u weet ook niet precies de marktwaarde van de woning.

BKR Status Toets Uniek in Nederland

Als wij de volgende drie Toetsen hebben verwerkt en het licht staat op groen dan heeft u vooraf ABSOLUUT MEER ZEKERHEID van een hypotheek . Het betreft:

 • Status Toets BKR
 • Hypotheek Toets
 • Marktwaarde toets en eigen geld

Wij zijn uniek dat wij al deze onderdelen zelf doen.  Er is geen enkel bedrijf (info BKR) in Nederland die deze toetsen zelf kunnen verzorgen. Hierdoor zekerheid binnen 1 minuut.

Wij gaan er wel vanuit dat uw informatie v.w.b. werk en inkomen klopt met de aan te leveren documenten. Ongeveer 90% weet niet wat er loopt aan betalingsverplichtingen. Denk aan uw mobielabonnement. Velen lopen achteraf tegen de lamp.

Uw kredieten zijn funest voor uw maximale hypotheek. Weet vooraf hoe het zit. Zijn de drie Toetsen bekend dan kan u direct een bod uitbrengen op een woning.

Want uw maximale hypotheek min de kredieten en min uw roodstand mogelijkheid verlagen uw hypotheek aanzienlijk. Binnen 10 seconden duidelijkheid OF DE KOOP DOOR KAN GAAN onder voorbehoud. U moet er snel bij zijn want een woning in deze tijd is zo verkocht.

Bureau Krediet Registratie dagelijks een update

BKR toets aanvragen kunnen wij op elk moment van de dag uitvoeren 24 uur per dag. De BKR is dus dagelijks actueel. Heeft u een krediet afgelost vraag dan aan de kredietverstrekker altijd een aflosbewijs. Vraag ook met klem of hij dit krediet z.s.m. wil laten verwijderen uit de BKR omdat u een huis wil kopen.

BKR aanvragen

Mail ons uw voorletters, achternaam, geboortedatum, postcode en huisnummer waar u staat ingeschreven. Dit is voldoende voor een BKR aanvraag.  Vermeld tevens dat u eenmalig toestemming geeft om te toetsen. Direct antwoord door onze BKR Status Toets aanvraag.

Voor wie geld de BKR toets?

Door de banken wordt altijd een BKR toetsing gedaan, ongeacht of je een hypotheek met of zonder NHG neemt. Ben je getrouwd onder huwelijkse voorwaarden of in gemeenschap van goederen? In beide situaties worden beiden getoetst ongeacht of beide inkomens nodig zijn voor de hypotheektoetsing. Ook dus als partner niet werkt en dus ook geen inkomen gebruikt wordt voor de hypotheek wordt ze wel getoetst.

Woon je geregistreerd samen dan altijd worden beiden getoetst ongeacht of beide inkomens nodig zijn voor de hypotheek. Woon je samen zonder contract maar wel beide inkomens nodig voor de hypotheek dan worden beiden BKR getoetst. Gaat u samen wonen zonder contract en van uw partner wordt het inkomen niet gebruikt voor de hypotheek dan wordt deze partner ook niet getoetst bij de BKR.

Doe nu de BKR Status Toets en koop direct een huis zonder eigen vermogen

Een starter staat bij de BKR geregistreerd als deze:

 • Krediet – verzendhuis krediet heeft
 • Mobiel telefoonabonnement heeft (v.a. 1 mei 2017)
 • Autolease of financieringen
 • Betaalachterstanden heeft
 • Faillissement heeft gehad

Een registratie van een lening hoeft op zich geen probleem te zijn als de hypotheek past. Indien de registratie met een achterstand (A) vermeld wordt dan is er een probleem. Met de BKR toets veilig en snel de indicatie binnen. Let op! Voor elke € 1000,00 aan registratie kan u ongeveer € 5000 minder aan hypotheek krijgen. Weet voor hoeveel geld u kan kopen, bel ons voor meer info.

Zekerheid BKR Statustoets en kredietwaardigheid.

Voor u en onze zekerheid doen wij altijd een BKR Statustoets aanvraag voor aanvang van onze werkzaamheden (vanaf 10 december 2017). Dit kan u heel veel geld schelen. Meer zekerheid voor het slagen van een huis kopen met de BKR Status Toets via Lex Wonen. Met name in deze tijd dat de huizen binnen drie dagen verkocht zijn geeft u een voorsprong. Direct weten of huis kopen lukt en MET WEINIG EIGEN GELD doe de BKR Status Toets via Lex van de Straat Wonen.

Uw schriftelijke TOESTEMMING VOOR EEN BKR AANVRAAG is wel vereist. Dat kan gewoon middels een mail.  Méér zekerheid en binnen 10 seconden kan u een bod uitbrengen onder voorbehoud.
Wij kunnen 24 uur per dag een BKR Status toets via Lex Wonen. Weet of de hypotheek een kans van slagen heeft. U kan direct een BOD UITBRENGEN. Van een BKR registratie moet u voor dat u en woning gaat kopen van op de hoogte zijn. Ongeacht of het achterstanden zijn of kredieten. Registraties in de BKR kunnen dodelijk zijn voor uw hypotheek.

Wat zijn alle onzekerheden tijdens een huis kopen en hypotheek?

Werkgeversverklaring heeft u al geregeld en het inkomen is bekend. Maximale hypotheek kan u overal online toetsen of via een tussenpersoon en is bij u bekend. Welke onzekerheden zijn er nog allemaal? Wat moet daar allemaal vanaf getrokken worden zodat u exact weet wat er mogelijk is.

Er zijn banken die nemen uw overuren maar voor de helft mee. U ziet een woning maar u heeft geen taxatiewaarde van die woning dus u weet niet of uw eigen geld nu € 1000 bedraagt of € 12.000. In het verleden was een taxatierapport minder van belang. Droomhuis gevonden maar wordt deze niet te hoog aangeboden, wat hebben de buren betaald in het verleden?

U weet niet exact hoe het zit met kredieten, scheiding en alimentatie en overige betalingen. Wilt u deze zaken allemaal weten en oplossen dan zal u met veel geld op tafel moeten komen. U heeft immers een makelaar nodig voor  de waardebepaling van uw droomwoning. Gaat de woning niet door dan zal u deze makelaar opnieuw moeten inschakelen en weer betalen. U heeft namelijk geen € 12.000 aan eigen geld om in de hypotheek te stoppen. Koopt u de woning te duur dan kan het maar zo zijn dat u  € 5000 meer nodig heeft. U krijgt namelijk nooit méér hypotheek dan de marktwaarde van de woning (vanaf 2018)

Snelle BKR aanvraag en Landelijke taxatie aanvraag

Door onze SNELLE CHECKS is het mogelijk om snel een huis te kopen zonder eigen kapitaal. U weet binnen 1 minuut of uw BKR STATUS TOETS AANVRAAG redenen geeft tot nader onderzoek en u weet direct of de waarde van een woning van dien aard is ZODAT U GEEN SPAARGELD NODIG HEEFT VOOR DE HYPOTHEEK.

Alles onder één dak

Bij Lex Wonen heeft u alles onder één dak. GRATIS BKR AANVRAAG, gratis aankoopbemiddeling  vooronderzoek(onder voorwaarden). Hypotheek geregeld zonder te veel eigen geld in de hypotheek. Lees ook even alles over hypotheekadviseur Tiel.

Actuele indicatieve informatie CKI toetsen

Door een BKR Status Toets uit te voeren ontvangen wij direct indicatieve en actuele informatie over registraties bij de BKR. Het is voor beide partijen van belang dat er duidelijkheid is. Stel u heeft een kleine roodstand en een mobiel abonnement? Hierdoor wellicht € 10.000 minder hypotheek mogelijk. Doe snel een BKR aanvraag.

Machtig ons


Huis kopen kan in gevaar komen. Weet u dit vooraf dan kunnen wij u vaak de juiste richting aangeven hoe u of wij als eerste te werk moeten gaan. Voor een BKR Status Toets via Lex Wonen moet u ons schriftelijk machtigen. Wij mogen zelf niet op eigen initiatief klanten screenen. Wij zorgen er voor dat u een hypotheek op maat krijgt.

Wat kunnen wij niet zien met een BKR Status Toets?

 • Bij wie kredieten lopen
 • Hoe hoog de kredieten zijn
 • Van wie de achterstanden zijn
 • Status van de achterstanden

Binnen 1 minuut kan u een bod uitbrengen. Direct weten of uw hypotheek niet gekort wordt door geregistreerde zaken bij de BKR. Het gebeurd vaak dat registraties onterecht zijn. Kredieten zijn al lang weg maar is nog niet opgeheven. Vraag ons om een BKR Status toets, hypotheek en een indicatie eigen geld toets.

 Welke indicatoren zien wij wel

 • Groen stoplicht met de tekst: Consument is niet bekend bij BKR. Er loopt dan niets, 100% kan gefinancierd worden.
 • Groen stoplicht met de tekst: Er is een afgeloste overeenkomst zonder achterstand en bijzonderheid. Ook hier 100% te financieren.
 • Groen stoplicht met de tekst: Er lopen kredieten echter zonder achterstanden. Hier zal u zelf aan moeten geven hoeveel er loopt. Dit gaan we aftrekken van de hypotheek. Weet u van niets dan zal u ook zelf een BKR overzicht aan moeten vragen. U krijgt dan zelf een overzicht incl. specificaties. Deze hebben wij nodig om te verrekenen met de hypotheek. Let op, soms staan er nog steeds kredieten in de BKR die al lang afgemeld hadden moeten zijn. Dit is een slordigheid van de kredietverstrekker en niet van de BKR zelf. Vertraging bij aankoop woning. Hypotheek en aankoop lopen gevaar. Laat ons u helpen. Zorg eerst dat u al uw kredietinformatie op orde heeft. Het bepalen van de maximale hypotheek is dan zo gemaakt.
 • Oranje stoplicht: Er is een achterstand geweest, hij is hersteld.(misschien hypotheek mogelijk).
 • Rood stoplicht: Achterstanden waargenomen, geen hypotheek mogelijk!

Uitleg BKR Status Toets indicatoren

U begrijpt dat de eerste twee indicatoren geen problemen opleveren qua mogelijkheid om te lenen en ook niet qua maximale hypotheek.
Bij de volgende twee meldingen is het afhankelijk van de inhoud van de BKR. U zal zelf een BKR overzicht moeten aanvragen via de BKR.

Loopt er een krediet zonder achterstand dan moeten wij wel weten hoeveel de limiet is.
Dus niet het saldo maar de limiet bij de BKR.

Het is veiliger dat u dat opvraagt. Bij de derde groep wellicht mogelijk afhankelijk van de inhoud.
Het rode stoplicht kan u een hypotheek vergeten. Met een BKR Status Toets via Lex Wonen snel duidelijkheid over uw situatie.

Direct huis kopen na BKR Status Toets via Lex Wonen

Als wij uw hypotheek en aankoopbemiddeling regelen dan kunnen wij sneller schakelen dan wie dan ook.
Binnen 10 seconden hebben wij een BKR indicatie. Zijn er:

Er zijn nog veel meer codes welke wij hier niet gaan behandelen. U hoeft niet lang te wachten na onze BKR Status Toets. Hierdoor direct een bod uitbrengen. Zekerheid en meer kans op snel een eigen huis door onze BKR Status Toets via Lex Wonen. BKR opvragen bij Lex Wonen!

Een BKR registratie is niet kansloos voor hypotheek

Heeft u een achterstand opgelopen en vreest u geen hypotheek te kunnen krijgen? Heeft u duidelijke reden en uitleg hoe dit heeft kunnen gebeuren? U bent niet kansloos om een huis te kopen met een BKR. Ik heb echt meegemaakt dat een klant zijn BKR werd verwijderd door verzendhuis krediet. Ze hadden een duidelijke reden met kleine bewijzen aangeleverd. Bel ons gerust voor uitleg.

Heeft u een smoes dan is bellen zinloos. Schriftelijke reacties met bewijsvoering naar krediet verstrekker kan echt helpen. Schrijnende gevallen worden regelmatig verwijderd uit de BKR door kredietverstrekker.

Wij doen alles voor onze klanten

Wij helpen u achtereenvolgens met:

Alles onder één dak!

Laura geen BKR opgave gedaan

Laura uit Deventer vroeg mij om de hypotheek te regelen. Aankoop had ze zelf al gedaan. In augustus 2017 konden wij nog geen BKR Status Toets regelen en vroegen wij Laura dus of ze zaken had lopen. Nee, Laura had niets lopen. Bij de offerteaanvraag van de bank kwam er een roodstand van € 5oo,- naar boven, een mobiel van €900 en een Wehkamp krediet. Totaal minder te besteden in de hypotheek € 9.550,-. Laura had geen geld om dit op te lossen en zwaar teleur gesteld ging het huis niet door.

Weet u dat dit bij ons wekelijks gebeurd, eigenlijk om moedeloos van te worden. Dit is een van de reden dat wij per 21 december 2017 zelf  een BKR Statustoets kunnen uitvoeren. Hier kunnen wij zien of de klant kredietwaardig is.(onder voorwaarden). Als u zelf een huis wil kopen vraag ons dan eerst om :

  • BKR Statustoets
  • Maximale Hypotheektoets
 • Eigen geld toets

BKR Status Toets via Lex Wonen na goedkeuring klant

Wij mogen uitsluitend een BKR Status Toets uitvoeren indien wij van u schriftelijk toestemming hebben ontvangen per mail. Ook mag die BKR toets alleen plaats vinden indien er een intentie tot samenwerking is.

Voorbeeld:
U heeft een leuk huis gezien maar u twijfelt of u genoeg eigen geld heeft. Ook twijfelt u over de taxatiewaarde van de woning en u twijfelt of de BKR parten speelt.

Vraag ons snel om de BKR Status Toets en indicatie kredietwaardigheid

U wilt graag een indicatie uit de BKR Status Toets? U wil graag met ons samenwerken om alle mogelijke problemen binnen 10 seconden in kaart te brengen? Laat ons direct toetsen.

Zekerheid betreffende hypotheek

Werkgeversverklaring minus BKR minus overige betalingsverplichtingen is maximale hypotheek. Meer zekerheid bestaat er niet om in aanmerking te komen voor een huis met een hypotheek. Let op er zijn ook banken die maximaal 5 registraties dulden in de BKR. Dus heeft u een creditcard, mobiel abonnement, verzendhuis krediet, roodstand mogelijkheid en doorlopend krediet, voor sommige banken is dat voldoende om u af te wijzen.
Vraag ons hier naar.

Wanneer is een BKR Status Toets niet voldoende

Als u een huis kan kopen die (net) past binnen uw budget en als onze BKR Status Toets aan geeft  dat er kredieten of regelingen lopen dan heeft u meer nodig dan alleen onze indicatie. Het snelste is om dan een premium pakket aan te vragen bij de bkr.

Verschil BKR Status Toets en een BKR Toets

Met een BKR status toets via Lex Wonen weten wij exact of er iets loopt en of er achterstanden zijn. Ook kunnen wij zien of er herstellingen zijn. Wij kunnen met een BKR Status Toets echter niet zien wat exact de limiet is van het krediet en ook niet waar dat krediet loopt. I.v.m. de privacy, wat in dit geval erg lastig voor u is,  zal u zelf een BKR opgave moeten aanvragen.

Helaas is dit in de meeste gevallen erg vervelend omdat u een bod wil uitbrengen op een woning. U kan dan wel onder voorbehoud van financiering aanvragen maar u wil toch wel zekerheid. U wil toch geen kosten gaan maken als u niet zeker weet of een hypotheek wel lukt. Vraag bij ons minimaal om de hypotheek- BKR Status – Toets. Bent u kredietwaardig genoeg om dat huis te kopen. Vraag snel om de BKR indicatie.

Toets uw BKR kredietwaardigheid voordat u een huis koopt

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar laat ons een BKR aanvraag regelen binnen 1 minuut. Binnen 10 seconden kan u normaal gesproken kopen. In al die jaren dat ik in het vak zit waren alle afwijzingen van de bank 100% gerelateerd aan BKR gegevens. Nog nooit is er een hypotheek niet doorgegaan omdat de werkgeversverklaring of het inkomen niet correct waren. Het lag altijd aan de terechte of onterechte registraties.

Onterechte BKR registratie

Heeft u een onterechte BKR registratie en u zit nog niet in het koopproces dan heeft u en de verkoper ook nog geen schade of gezichtsverlies geleden. U heeft nu eerst alle tijd om de boel op te lossen. Daarna kan u kopen wat u wil en glansrijk alle toetsen doorstaan. Weet dat er steeds meer geregistreerd wordt. Voor een onterecht BKR registratie moet u niet bij de BKR zijn maar bij de kredietverstrekker.

Overige betalingsverplichtingen niet in BKR

U bent gescheiden en betaald alimentatie voor de partner( niet voor de kinderen). U heeft een privé lening via ouders. Wellicht heeft u een studiefinanciering? Lening in buitenland? Al deze (toekomstige) betalingsverplichtingen staan wellicht niet in de BKR. Een krediet uit het buitenland staat wel geregistreerd.

BKR zal altijd wereldwijd checken. Dat betekend eigenlijk dat indien tijdens het hypotheekproces de bank er dus achter komt dat er wat loopt dat de hypotheek wellicht niet doorgaat. Alle gemaakte kosten tot op dat moment zijn voor uw eigen rekening. Denk goed na over uw financiële situatie en kredietwaardigheid. Weet wat u kan kopen. Laat ons een BKR status toets uitvoeren.

Gezamenlijk krediet en scheiden

Een vergeten BKR registratie

U bent gescheiden en weer toe aan een nieuwe relatie. Doordat uw nieuwe partner voldoende verdiend wilt u graag een huis kopen. Inkomen moet geen probleem zijn om te kopen volgens uw internet berekeningen. Onderhandelingen afgerond en koopakte getekend. Vele uren arbeid en wellicht geld geïnvesteerd terwijl de hypotheek niet door kan gaan.

Samen met ex een lening in de BKR

Samen met uw ex partner had u een krediet van € 5000,-. Deze is nota bene aan uw ex partner toebedeeld zoals vermeld in het scheidingsconvenant. Uw ex betaald keurig de rente en aflossing en toch bent u geregistreerd. Door deze registratie kan u € 29.000 minder hypotheek krijgen. Als uw ex niet betaald willen ze het op u zelf kunnen verhalen. De lening is namelijk in de huwelijkse periode opgemaakt. Wellicht niet leuk maar vaak gaat het op deze wijze.

Diverse keren hebben wij dit al meegemaakt met oudere starters. Doe eerst een BKR Status Toets via Lex Wonen zodat we daarna exact weten wat we kunnen kopen.

Trefzeker een BKR Status toets-Hypotheek toets-Marktwaarde toets bij Lex Wonen

Dus als haast is geboden en u wil snel een indicatie over uw kredietwaardigheid? U wilt een maximale lening met weinig eigen vermogen in de hypotheek? U wil vandaag nog een bod uitbrengen onder voorbehoud? Neem dan gerust    contact op.

Voor wie is de BKR Status Toets

Heeft u een mobiel abonnement, krediet gehad in verleden of een roodstand mogelijkheid. Kocht u goederen die later betaald werden?

Voor deze groep klanten is een BKR toets om een indicatie te krijgen van uw kredietwaardigheid van belang. Heeft u dit alles niet dan is een toetsing door ons bij het bureau kredietwaardigheid registratie niet van belang. Bij twijfel altijd doen.

Ongeveer 75% van de jongeren staat geregistreerd. Het gaat ons er niet eens alleen om dat het een negatieve registratie is. Ook past door alleen en registratie vaak de hypotheek niet. Ga voor safe. Komt u tijdens het hypotheekproces er achter dat er iets loopt dan kan u dat veel geld kosten.

Doe de aankoop, hypotheek en de BKR Status Toets via Lex Wonen. BKR AANVRAGEN.

Update, 5 september 2019

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button