Menu

Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Gecertificeerd Aankoopbegeleider Lex Wonen helpt u met een hypotheek en aankoop woning met 4 personen. Wilt u besparen op eigen geld in hypotheek? Moeten wij u helpen met de koopakte en kleine letters? een hypotheek met 3 of 4 aanvragers? Wij doen het!

 

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
  • Hidden
  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis kopen en financiering voor een Top Huis

U heeft een leuk huis gezien maar wat is nu de juiste volgorde van werken?

  • Wat is uw maximale hypotheek?
  • Kijk wat er in de bkr staat.
  • Zijn er studiefinancieringen of andere leningen?
  • Wat is de marktwaarde van uw woning?
  • Welke ontbindende voorwaarden zetten we in de koopakte?
  • Wij adviseren u altijd de woning bouwkundig te laten keuren.

Lex Wonen gecertificeerd aankoopmakelaar helpt u!

Berekenen Hypotheek en BKR prioriteit 1

Als gecertificeerd aankoopmakelaar of aankoop begeleider kunnen wij echt pas aan het werk als wij uw werkgeversverklaring hebben en een afschrift van de Bkr. Hier staat vermeld wat u aan kredieten heeft.

Roodstand mogelijkheid betaalrekening, telefoonabonnementen, creditcards, leaseauto en postorder kredieten zijn vaak de grootste boosdoeners als een hypotheek niet door gaat.

Wat is de marktwaarde van mijn droomhuis

U heeft uw droomhuis gevonden en eigenlijk wilt u zo snel mogelijk een bod uitbrengen. Laat Lex Wonen zijn werk doen en overleg met ons wat de juiste volgorde is in uw specifieke situatie. Voorkom een bod te doen die u niet waar kan maken. Heeft u genoeg eigen geld voor in de hypotheek?

Meestal hebben wij een oplossing voor het aankopen van een woning zonder eigen inleg.

Koopakte en ontbindende voorwaarden

Stel u koopt een woning en het bod wordt geaccepteerd? Vervolgens ontvangt u een concept koopakte waar zoveel zaken in staan waar u niet om heeft gevraagd. Wilt u niet zelf de regie in handen hebben?

Voorkom dat na de onderhandelingen de problemen beginnen omdat u eigenlijk wat zaken inhoudelijk wil wijzigen. De ontbindende voorwaarden zijn een onderdeel van de deal.

Als u denkt dat het voorbehoud van financiering het belangrijkste is dan moeten we even samen bellen!

Wat vertellen anderen over Lex Wonen

Veel mensen hebben wij geholpen met de aankoop en financiering van hun droomhuis. Veel klanten hebben hun bevindingen in een review gezet.

Verschil aankoopmakelaar en gecertificeerd aankoopmakelaar

Het verschil is eigenlijk heel makkelijk. Een makelaar of aankoopmakelaar heeft niets met de hypotheek van een huis te maken. Vaak maak je dan gebruik van een aankoopmakelaar en een hypotheekadviseur of bank.

Lex Wonen is gecertificeerd aankoopmakelaar of aankoopbemiddelaar. Het verschil is dat wij alles onder één dak hebben. Een objectieve kijk op de woningwaarde die wij direct kunnen toepassen op de hypotheek die wij ook regelen. Met name de hypotheek voor starters voor hun eerste eigen huis is een specifieke hypotheek met veel voorwaarden.

Als aankoopmakelaar en financieel adviseur dus aan de slag. Voor u is het goedkoper en u heeft minder eigen geld nodig in de hypotheek. Dit geld niet voor de Randstad en het westen van het land.

Belangrijkste document BKR opgave

Als uw werkgeversverklaring of salarisstrook niet klopt dan is dat te herstellen. Heeft u geen eigen geld dan is dat meestal ook geen probleem om een huis te kopen.

BKR nekt hypotheek

Heeft u echter een krediet van € 5.000,- terwijl er nog maar € 700,- open staat of een telefoonabonnement? Mag u rood staan op de bank terwijl u misschien wel € 3500,- in de plus staat?

Ik heb nog niet de helft opgenoemd wat de meeste klanten hebben lopen.  Op basis van de bovengenoemde bedragen zal uw hypotheek ongeveer € 35.000,- lager uitvallen. Dat is de reden dat wij altijd een bkr overzicht van u willen voordat we te werk gaan.

Dus eerst proberen de bkr te repareren alvorens u een woning gaat bezichtigen.

Aankoop, Familiehypotheek en Hypotheek zonder spaargeld

Wilt u een huis kopen met uw broer of met ouders? Heeft u te weinig eigen geld voor de hypotheek? Lex Wonen gecertificeerd aankoopbegeleider helpt u met aankoop en hypotheek. Lex Wonen heeft zijn jaarlijkse studiedag bij Rob Timmermans Impact Opleiding & Training.

Hypotheek met 3 of 4 personen

Omdat met meerdere personen makkelijker kopen is helpen wij u ook aan een hypotheek met 3 of 4 aanvragers. Banken willen dit meestal niet adviseren. Lex Wonen helpt u met een hypotheek en een huis met meerdere personen. Wonen met meerderen is de oplossing op de huidige woningmarkt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button