Menu

Starterslening IJsselstein

Starterslening IJsselstein zodat eerste huis betaalbaar wordt.

Eerste huis kopen dan recht op een starterslening IJsselstein. Hypotheek niet haalbaar lees verder over de startershypotheek en je eerste eigen huis kopen in IJsselstein.

Bereken snel starterslening IJsselstein! Aanvullende hypotheek, minder eigen geld door onze werkzaamheden. Eindelijk lukt uw eerste eigen huis.

Starterslening berekenen

  • Hidden
  • Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening IJsselstein

Starterslening IJsselstein

Starterslening IJsselstein is mogelijk voor  inwoners tussen de 18 en 35 jaar van IJsselstein. U ontvangt dan maximaal € 30.000 aan starterslening, inkomen wordt niet naar gekeken.
Uw woning mag maximaal € 231.000 k.k. bedragen. U moet dus op dit moment inwoner zijn van IJsselstein.

Starterslening IJsselstein nodig?

​Bent u van plan om voor het eerst een huis te gaan kopen in IJsselstein? Dan is een starterslening IJsselstein misschien wel iets voor u. Met een starterslening kunt u extra lenen, bovenop uw hypotheek. Een starterslening kan er zo voor zorgen dat het droomhuis dat u voor ogen heeft ineens toch binnen handbereik is. Hoeveel u precies kunt lenen met een starterslening is per gemeente verschillend en afhankelijk van de hypotheekrente. Bij een lage hypotheekrente kan je meer lenen. Bij Lexwonen.nl helpen we u graag bij de aanvraag van een starterslening IJsselstein. Of u in aanmerking komt voor een starterslening IJsselstein is afhankelijk van een aantal factoren.

​Komt u in aanmerking voor een starterslening IJsselstein?

​Bij de gemeente IJsselstein zijn een aantal voorwaarden van toepassing op de starterslening. Zo mag u niet eerder eigenaar zijn geweest van een koopwoning. Het moet echt gaan om de aankoop van een eerste woning. U moet een verblijfsgerechtigd persoon zijn die al minimaal 1 jaar in de gemeente IJsselstein woont. Ook moet u tussen de 18 en 35 jaar oud zijn. Wilt u uw eigen huurwoning kopen, dan is dit niet nodig. Tot slot mag de woning die u wilt kopen niet meer kosten dan €245.000,-.

​Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een starterslening IJsselstein. Neem contact met ons op als u denkt dat u in aanmerking komt voor een starterslening. Wij helpen u dan om de starterslening aan te vragen.

Over Lexwonen.nl

​Lexwonen.nl is er voor iedereen die een huis gaat kopen. Wij bieden hypotheekadvies en aankoopbemiddeling. We zijn gespecialiseerd in het helpen en begeleiden van starters op de woningmarkt. We helpen u graag bij de aanvraag van een starterslening IJsselstein.

Als u voor het eerst een woning gaat kopen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons inschakelen als u op zoek bent naar een passende hypotheek die aansluit bij uw wensen en behoeften of als u graag wat hulp heeft bij de aankoop van uw eerste huis. Als u ons inschakelt voor aankoopbemiddeling dan weet u zeker dat u een huis koopt dat geen verrassingen voor u heeft.

U hoeft niet bang te zijn voor een addertje onder het gras nadat u uw handtekening op het koopcontract heeft gezet. Met Lexwonen.nl kunt u zeker zijn van uw zaak. Wij zoeken alles voor u uit en helpen u bijvoorbeeld met onderhandelingen. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de aankoop van uw eerste huis een ervaring wordt waar u later met plezier op terug kunt kijken. Tevens minder eigen geld in de hypotheek nodig!

Neem contact op

Gaat u dus bezichtigen of staat u op het punt te gaan kopen, neem gerust contact met ons op voor een starterslening IJsselstein.

Update 29 augustus 2022

Call Now Button