Menu

Starterslening Utrecht

Wilt u graag in Utrecht wonen en bent u op zoek naar een koopwoning?

Wanneer u voor het eerst een koopwoning wilt kopen komt u mogelijk in aanmerking voor een starterslening Utrecht. Een starterslening is een slimme manier om extra te kunnen lenen bovenop uw hypotheek. Dit kan oplopen tot 20% van de verwervingskosten van de woning die u op het oog heeft. Zo kunt u ineens dat ene speciale huis dat eigenlijk te duur voor u was wél kopen! Bij Lex Wonen vertellen we u graag hoe een starterslening Utrecht werkt en of u er voor in aanmerking komt.

Komt u in aanmerking voor een starterslening Utrecht?

Wanneer u een starterhypotheek aan wilt vragen, moet u vaak voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn per gemeente verschillend. Zo kan het zijn dat er een bepaalde leeftijdsgrens geldt, dat u al in de gemeente woonachtig moet zijn op het moment dat u de starterslening aanvraagt of dat u in de betreffende gemeente werkzaam moet zijn. Ook is er vaak sprake van een maximale aankoopprijs van de woning en kunt u vaak tot een bepaald percentage daarvan lenen. Wanneer u aan de voorwaarden van de gemeente Utrecht voldoet helpen we u bij Lexwonen.nl graag om een starterslening Utrecht aan te vragen. Zo maken we het mogelijk dat u uw droomhuis aan kunt kopen.

Een starterslening? Advies op maat bij Lexwonen.nl

Bent u als starter op zoek naar een betaalbare hypotheekadviseur, dan bent u bij Lexwonen.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende diensten onder één dak, waardoor u veel geld en tijd bespaart. Zo kunt u ook de aankoopbemiddeling door Lexwonen.nl laten doen. Zo denken wij van het begin tot de aankoop van uw woning met u mee. We bieden u hypotheekadvies én aankoopbemiddeling onder één dak. We zetten onze know-how van de verschillende banken graag in om de bank te vinden die bij u past. Hierbij kijken we uiteraard ook naar de laagste hypotheekrentes. Wij zijn bovendien een gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur. U kunt bij ons altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies.

Aankoopbemiddeling

Wanneer u voor het eerst een eigen huis gaat kopen kan het fijn zijn als er iemand met verstand van zaken met u meedenkt en meekijkt. Lexwonen.nl helpt u bij het aankopen van uw eerste woning. We vertellen u waar u op moet letten en wat u moet regelen. Ingewikkelde zaken zoals bouwtechnische of kadastrale onderzoeken regelen, nemen we u graag uit handen. Zo weet u zeker dat u straks uw droomhuis koopt voor een goede prijs en dat u niet achteraf voor vervelende verrassingen zal komen te staan. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Stuur via Whats App, SMS of per mail uw inkomen en u hoort direct hoeveel hypotheek incl Starterslening u kan krijgen. Geef ook de adresgegevens door van uw droomwoning.
U ontvangt van ons dan tevens de laatste transactieprijzen van die woning en woningen uit die straat, dit i.v.m. bod en marktwaarde bepaling.

Call Now Button