Menu

Uitsluitend 200% kennis bepaald succes aankoop woning

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een woning of heeft u al een paar keer geboden op een huis. Alleen kennis en wetenschap vooraf bepaald het succes van de aankoop van uw woning. Succes hebben kan alleen als u iemand in de arm neemt die:

  • hypotheekadviseur is
  • Aankoopmakelaar is
  • Verkoopmakelaar is

Alles onder 1 dak betekend gewoon snel schakelen en geen miscommunicatie tussen diverse collega’s onderling.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kennis bepaald succes aankoop woning

kennis bepaald succes aankoop woning

Kennis en adviesprijs adviseur doorslaggevend voor succes

Alleen 200% kennis van de woningmarkt en de financi√ęle wereld alsmede de adviesprijs vanaf ‚ā¨ 995,- is doorslaggevend voor succes en volle agenda’s.

Voorbeeld van succesvolle aankoop van een woning

Zusjes de Graaf wilden samen een woning kopen. Vraagprijs van de woning bedroeg ‚ā¨ 490.000,-. Op inkomen konden ze ‚ā¨ 588.000,- lenen. Omdat de woningwaarde slechts ‚ā¨ 475.000,- bedroeg was dat de maximale hypotheek. Om succesvol een huis te kunnen kopen is de kennis van marktwaarde en aankoopkennis essentieel.

Door ‚ā¨ 475.000,- te bieden zonder voorbehoud van financiering¬† hebben zusjes de Graaf de woning gekregen. Let op, het succes van deze aankoop had 200% te maken met het bieden zonder voorbehoud van financiering. Dit bod deden we zonder risico omdat wij het risico als de hypotheek niet door zou gaan bij onze verzekeraar neer legden. Onder voorwaarden kan dit maar dan is alle kennis van inventarisatie en hypotheken alsmede marktkennis noodzakelijk.

Hypotheekadvies goedkoop vanaf ‚ā¨ 995,-

Uiteraard worden huizenzoekers gelokt met een vanaf prijs van ‚ā¨ 995,-. Als mensen gebruik maken van onze kennis als aankoopmakelaar zijnde dan komt daar iets bij. Het is afhankelijk van de werkzaamheden.

Vergelijking geldverstrekkers/adviseurs met Lex Wonen

  • Geldverstrekkers en adviseurs uitsluitend kennis van hypotheken en verzekeringen. Adviesprijzen tussen de ‚ā¨ 2500,- en ‚ā¨ 3500,-. Kunnen niet helpen met aankoop. U betaald voor een aankoopmakelaar ongeveer ‚ā¨ 2500,- tot ‚ā¨ 5.000,-.
  • Lexwonen heeft kennis en vergunning als hypotheekadviseur, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar en is verzekerd via de BAVAM. U betaald voor de hypotheek als starter ‚ā¨ 995,- en u kan gebruik maken van onze kennis zodat succesvol woning aankopen lukt. Wij zijn de goedkoopste hypotheekadviseur en werken landelijk.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button