Menu

Ik verdien te weinig om een huis te kopen

Te laag inkomen om te kopen? Ik verdien te weinig om een huis te kopen? Bereken snel voor hoeveel geld u een huis kan kopen en lees dan verder hoe u bijvoorbeeld een huis kan kopen met broer, zus, ouders of gewoon zelfs met 4 personen. Lees daarna de oplossing.

Bereken hypotheek

  • Hidden
  • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik verdien te weinig om een huis te kopen

Ik verdien te weinig om een huis te kopen

Te weinig inkomen voor een hypotheek 

Regelmatig ontvangen wij de volgende problemen:

  • Ik verdien te weinig om een huis te kopen.
  • Heb geen vaste baan hoe gaat dat met de hypotheek.
  • Ik heb een krediet nu kan ik geen huis meer kopen.
  • Te weinig eigen vermogen om in de hypotheek te stoppen.

Doordat wij hypotheken en aankoopbemiddeling combineren alsmede alle subsidies en startersregelingen is een hypotheek via ons vaak dichtbij. Uiteraard is het niet alleen maar maximale hypotheek berekenen. Ook uw uitgavenpatroon en gezinssituatie spelen een rol.

Waarom kunnen wij meer dan de bank

Woningen te duur voor mijn inkomen

Woningen te duur voor mijn inkomen

Een bank, tussenpersoon of hypotheekketen houdt zich alleen bezig met het bepalen van de maximale hypotheek. Wij gaan veel verder. Sinds 2012 werd al snel bekend dat er binnen 6 jaar een complete metamorfose plaats zou vinden in de hypotheekwereld. Maximale hypotheek op van 106% naar 100% in 2018. Kennis en niveau moesten terecht omhoog. Voor iedereen een gelijk speelveld, een terechte beslissing.

Vaak gingen banken anders om met leningen dan wij zelf konden regelen. Toen in 2012 bekend werd dat veel mensen te weinig verdienen om een hypotheek te verkrijgen hebben wij aanvullende studies gedaan. Erkend aankoopbemiddelaar. Nu de woningprijzen in 2021 totaal ontspoort zijn en de meeste kopers alleen geen huis kunnen kopen door te weinig inkomen is LexWonen gespecialiseerd in hypotheken met familie of vrienden tot 4 personen.

Een huis kopen met broer of zus is de oplossing

Verdiend u te weinig om een huis te kopen denk dan eens na over een hypotheek samen met broer of zus, of zelfs een hypotheek met ouders. U kan met maximaal 4 familieleden of vrienden kopen via Lex Wonen. Omdat u met 2 of 3 personen veel méér kan lenen is het probleem van te weinig inkomen en hypotheek opgelost.

Waarom Erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur

Erkend aankoopmakelaar

Erkend aankoopmakelaar

Als erkend aankoopbemiddelaar mogen wij en kunnen wij een marktwaarde bepaling doen welke van belang is voor de bepaling van de aankoopsom van de woning. Hierdoor kunnen wij of u zelf de woning onder de marktwaarde aankopen zodat u minder eigen geld nodig heeft.

Ook zijn er voor starters aanvullende mogelijkheden op extra geld. De combinatie aankoop, hypotheek en aanvullende regelingen zijn vaak de doorslag voor ons succes. Uiteraard hoeft u ons niet te vragen om € 100.000 extra  hypotheek, dat gaat nooit lukken.

Te weinig eigen geld om te kopen

Ook een huis kopen zonder eigen geld lukt niet via de traditionele wijze. Via Lex van de Straat Wonen kunnen wij een hypotheek regelen zonder dat u veel eigen geld nodig heeft. Kijk ook eens op onze homepagina welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren.

Ouderen met weinig inkomen

Ben jij al een senior, wellicht met pensioen? Wil jij meer weten over een huis kopen met weinig inkomen ga dan naar seniorenhypotheek voor ouderen. Lees deze pagina hoe je toch kan kopen.

Koopakte met ontbindende voorwaarden

Als u wenst kunnen wij u ook helpen met de koopakte en ontbindende voorwaarden. Wanneer wilt u de woning niet kopen. Wij helpen u van A tot Z zodat u niet meer hoeft te zeggen: “Ik verdien te weinig om een huis te kopen“.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button