Menu

Weinig hypotheek

Te weinig hypotheek kunnen krijgen wil niet altijd zeggen dat je geen huis kan kopen. Denk eens goed na of je niet met 4 personen een huis wil kopen. Denk aan vrienden kennissen of met ouders bijvoorbeeld.

Te weinig hypotheek door weinig inkomen

Te weinig inkomen betekent automatisch minder maximale hypotheek. Je kan hieronder berekenen wat je met 4 personen kan lenen.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Te weinig inkomen

Te weinig inkomen

Weinig hypotheek dan slim rekenen

Is het inkomen te laag waardoor je een te lage maximale hypotheek kan krijgen dan wordt er steeds vaker naar alternatieven gezocht. In deze dure tijden waarbij huizenprijzen echt onbetaalbaar zijn kiezen veel mensen voor een 4 persoonshypotheek. Zoals een huis kopen samen met ouders met 4 lagere inkomens. Is het inkomen te weinig? Met 4 inkomens kan je veel meer lenen.

Te weinig hypotheek mogelijk dan maar tot maximaal 4 aanvragers een huis kopen. Uiteraard dient iedereen in dat huis te wonen. Minder hypotheek mogelijk? Neem contact op met lexwonen voor een 4 persoonshypotheek tot € 10.000.000,- (tien miljoen euro).

Wil je niet met meerdere personen, die ook te weinig kunnen lenen, een huis kopen? Alleen een schenking van maximaal € 27.300 geeft misschien nog mogelijkheden.

Ik kan te weinig hypotheek krijgen voor een huis, is het mogelijk om met meerderen in 1 hypotheek te zitten?

Als u te weinig hypotheek kan krijgen dan is het raadzaam om te onderzoeken of u met meerdere personen in 1 hypotheek wil zitten. U gaat dan met zijn allen in 1 huis wonen, dat is uiteraard verplicht. Ook inschrijving Gemeente. Alleen kopen of zelfs met 2 personen is al onmogelijk omdat er te weinig hypotheek per persoon mogelijk is.

Ik heb een woning gezien en wil met anderen een huis kopen omdat iedereen te weinig kan lenen, wat zijn nu de volgende stappen?

Lees deze pagina en bereken hoeveel je met iedereen aan hypotheek kan krijgen. Eventuele overwaarde oude woning kan tijdelijk worden overbrugt. Let op, alleen woonbestemming is mogelijk.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button