Menu

Afdingen huis

Afdingen op een woning

Afdingen op een woning

Wat is precies afdingen op een huis en hoe zit dat vanaf 2021? Afdingen op een woning betekent een bod uitbrengen dat lager is dan de vraagprijs. Door onderhandelen het uiterste uit een vraagprijs halen waardoor je altijd onder de marktwaarde een huis aankoopt. Afdingen op een woning kon in het verleden nog wel maar gaat u op dit moment lager bieden dan de vraagprijs dan krijgt u niet eens een antwoord van de verkopend makelaar van een woning. Hoe werkt het nu? Bereken eens wat u kan en lees daarna verder!

Afdingen huis kan niet meer

Afdingen huis kan niet meer

Afdingen huis kan niet meer

Het afdingen op een huis waardoor je lagere maandlasten hebt en minder spaargeld nodig hebt bestaat niet meer. Door woning tekort en dure huurprijzen  staat de huizenmarkt in vuur en vlam, het is nog nooit zo druk geweest en er staat steeds minder te koop. Afdingen huis betekent dat u niet mee doet aan de onderhandelingen.

Afdingen op het overbieden op een woning

De trend is nu hoger bieden op een huis. LexWonen heeft sinds 2020 een nieuw thema geïntroduceerd: “Afdingen op overbieden”. Wat betekent afdingen op een hoger bod precies. Het afdingen op een huis is duidelijk. Het afdingen op overbieden betekent dat de aankoopsom zo dicht mogelijk richting de vraagprijs zien te krijgen. Dat kan als je alles weet over de

  • marktwaarde
  • huizen in de regio
  • aantal gegadigden
  • de verkopend makelaar
Minder bieden dan de vraagprijs

Minder bieden dan de vraagprijs

Omdat LexWonen erkend aankoopbemiddelaar is en hypotheekadviseur kunnen wij u helpen met een beter bod. Dus wel een hoger bod dan de vraagprijs maar lager bod doen door de complete situatie in kaart te hebben.

Makelaars vinden het prettig als u een vakman in de hand heeft genomen. Op deze wijze weten de makelaars dat wat u ook bied past bij uw hypotheekverhaal. Door ons kadastraal onderzoek en woningwaarde kennis weten ze dat

Overwaarde of spaargeld is de joker om huis te kopen

Heeft u overwaarde of spaargeld dan is het allemaal makkelijker voor een goed bod op een woning. Lees hier meer over een goed bod.

Afdingen huis zodat hypotheek past uit den boze

Het afdingen op een huis waardoor je dus een bod lager dan de vraagprijs bied is uit den boze. Praat eens met LexWonen en zijn team. Wekelijks doen wij landelijk veel hypotheken en aankopen voor een eerlijke prijs. U moet in onderhandeling komen en dat lukt niet met het afdingen op een woning. Lukt het niet omdat er te weinig inkomen is? Huis kopen met vrienden is een mogelijkheid.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Wat gebeurd er met mijn oude hypotheek als ik een ander huis koop?

Lees meer
Call Now Button