Menu

Hoge huurprijzen

Oplossing hoge huurprijs

Oplossing hoge huurprijs

Hoge huurprijzen zijn in heel Nederland een blok aan het been voor bewoners. Huurprijzen kan ik niet meer opbrengen. Financieel zwaar weer voor huurders die veel geld voor een huurwoning betalen op de huidige woningmarkt. Oplossingen voor hoge huurprijzen zijn er zeker. LexWonen helpt huurders die (net) niet kunnen kopen aan lage maandlasten.

Van hoge huurprijzen naar lage hypotheeklasten

U kan alleen geen huis kopen en u betaald derhalve een slordige € 750,- tot € 1100,- huur per maand? LexWonen helpt klanten die woeker huurprijzen betalen en geen hypotheek kunnen krijgen toch aan een eigen huis door:

  • Huis kopen met broers of zussen tot 4 personen
  • Huis kopen met ouders
  • Huis kopen met vrienden of bekenden

Bereken eerst wat u kan lenen, u zal versteld staan. Besparing van € 400,- per persoon is gebruikelijk.

Bereken lagere maandlasten en voor hoeveel geld u kan kopen met meerderen.

Bespaar honderden euro's per maand door samen te kopen met familie of vrienden tot 4 personen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoge huurprijzen naar verleden

U zal zelf lastig een huis kunnen kopen, nog alleen nog met meerdere personen. U zou veel geld kunnen sparen als u maar niet die hoge huurprijzen moest betalen. Bespaar door met meerderen een huis te kopen waardoor uw maandlasten naar beneden vliegen. Ruimer wonen en geld overhouden door verlossing van de hoge huurprijzen op huurwoningen.

Voorbeeld van hoge huurlasten naar lage maandlasten

Jos en Tim zijn 2 broers die samen een huis kochten. Inkomens € 32.000,- en € 29.000,-. Jos betaalde € 970,- aan huurlasten en Tim € 890,- per maand. Hypotheek was individueel niet mogelijk in deze dure tijd. De LAGE HYPOTHEEKRENTE en kopen met broer zorgt voor een geweldige bezuiniging op het spaargeld van beiden. Nu betalen Jos en Tim samen € 1860.- aan huurlasten.

Beiden hebben een groot huis gekocht in Veenendaal voor € 285.000,- met een maandlast van € 950.-. Besparing van € 910,- samen, per persoon lagere maandlasten van € 475,-.

Hoge huurprijzen van vrienden verleden tijd

Huren onbetaalbaar

Huren onbetaalbaar

Sanne, Ilse en Yvonne, drie vriendinnen uit Veenendaal betaalden € 880.-, € 950,- en € 770,- aan huur. De drie vriendinnen kochten samen een huis van € 300.000,- met een bruto maandlast van € 955,- .  Een maandelijkse besparing van € 1645,- voor de drie vriendinnen op de hoge huurlasten. Dure huurwoning is verleden tijd.

Notaris belangrijk bij samen wonen

U heeft de hoge huurlasten verbannen naar het verleden en heeft een huis gekocht met anderen. Lex Wonen helpt u met het organiseren hoe het verder moet bij de notaris. Samenlevingsovereenkomst met partnervrijstelling kan van belang zijn. Lees ook meer over ons zodat u weet welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren. Heeft u zin in een kop koffie? Maak vrijblijvend een afspraak als u de hoge huurprijzen zat bent en een oplossing zoekt.

Hoge huurlasten verdwenen

Hoge huurlasten verdwenen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button