Menu

Huis kopen in Nederland

Huis kopen in Nederland

Huis kopen in Nederland

U wil een huis kopen in Nederland zonder hypotheek omdat u terug komt? U heeft eigen middelen om een huis te kopen? Wellicht heeft u al een woning gezien die u wil kopen maar zoekt u de juiste begeleiding.

Begeleiding met huis kopen in Nederland

U woont nog in het buitenland en wil graag terug naar Nederland. U heeft uw eigen huis al verkocht en heeft voldoende eigen middelen. Omdat u  de woningmarkt niet helemaal hebt bijgehouden en de laatste regels niet kent zoekt u een makelaar, aankoopmakelaar en iemand met kennis van financieren? Lexwonen helpt u met een woning kopen in Nederland. Wij helpen u met:

 1. Indicatie marktwaarde
 2. Bestemmingsplan
 3. Bieden
 4. Bouwkundige keuring
 5. Koopakte maken en de check
 6. Taxatierapport
 7. Water gas en licht
 8. Gezondheidszorg
 9. Notaris
 10. Verplichte opstalverzekering
 11. Overdracht

Al deze punten gaan wij samen met u bespreken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact op. Zo werkt het bieden op een huis.

Voordeel van huis kopen zonder hypotheek in Nederland

Terugkeren naar Nederland en huis kopen zonder hypotheek

Terugkeren naar Nederland en huis kopen zonder hypotheek

Koopt u een woning met eigen geld dan heeft u in principe geen ontbindende voorwaarden nodig. De financiering heeft u namelijk al rond. Vaak kan u dan minder bieden omdat de verkoper niet bang hoeft te zijn dat de financiering niet rond komt. Wilt u terugkeren naar Nederland en zoekt u een huis? Alle kennis is hier aanwezig.

Actuele Huizenprijzen in Nederland

U wordt bijgepraat over de actuele huizenprijzen in Nederland en wat er in de provincies van Nederland wordt geboden . Dit doen wij samen met taxateurs uit de regio. Uiteraard ontvangt u van Lexwonen overzichten waar de woningen in de regio voor worden verkocht. Een plan van aanpak gaan wij overleggen, kan 24 uur per dag. Wij begeleiden Nederlanders uit:

 • Amerika
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Spanje
 • Itali√ę
 • Belgi√ę
 • Oostenrijk
 • Zwitserland

Wilt u terug naar Nederland en zoekt u een woning en heeft u geen hypotheek nodig? Wilt u één op één overleggen op een tijdstip wanneer het u uitkomt? Lexwonen heeft korte lijntjes en vast contactpersoon. Geen geslinger van de een naar de ander en niet telkens weer het hetzelfde verhaal vertellen.

Remigreren naar Nederland

Terugkomen naar Nederland en zonder zorgen een huis kopen is mogelijk. Het moet u een gerust gevoel geven dat niet wij alleen maar wij samen zorgen voor een woning in Nederland. Bent u geen Nederlander maar een kennismigrant of expat? Onder voorwaarden is het mogelijk om een hypotheek te krijgen.

Voor hoeveel geld zoekt u een woning in Nederland?

U wil dus een woning kopen met eigen geld in Nederland. Kijk altijd op Funda naar te koop staande huizen. Vertel ons voor hoeveel geld u kan kopen. Heeft u zelf nu een eigen woning in het buitenland dan kan u uiteraard pas verkopen als die woning verkocht is.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button