Menu

Huis kopen zonder hypotheek

Huis kopen zonder hypotheek

Huis kopen zonder hypotheek

Een huis kopen zonder hypotheek omdat u wil investeren in vastgoed.  U heeft eigen geld waarmee u uw nieuwe huis wil kopen. Dure hypotheekrentes zit u niet om verlegen. Het enige wat u wenst is hulp bij de aankoop van de woning. Steeds vaker helpt lexwonen klanten met de aankoop van een woning zonder dat er een hypotheek aan te pas komt. Een woning kopen zonder financiering is vaak mogelijk omdat de koper:

  1. Een erfenis heeft
  2. Overwaarde uit het verleden
  3. Schenkingen en spaargeld

Ik wil een huis kopen zonder hypotheek, wat zou ik moeten bieden?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken wat je zou moeten bieden zonder hypotheek.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geen hypotheek nodig om huis te kopen

Geen hypotheek nodig om huis te kopen

De truck van een huis kopen zonder hypotheek

Let goed op hoe lexwonen als erkend aankoopmakelaar en hypotheekadviseur huizen koopt voor zijn klanten zonder benodigde hypotheek. Probeer je nu zelf voor te stellen dat jij je huis gaat verkopen voor ‚ā¨ 600.000,-. Je hebt een bepaalde prijs in gedachten en je krijgt een koper die er zelfs ‚ā¨ 20.000,- overheen gaat. Hij koopt de woning van jou voor ‚ā¨ 620.000,- onder voorbehoud van financiering. Er wordt dus overboden. Overbieden was tot juni 2022 normaal, nu niet meer.

Daarna krijg je een klant die geen hypotheek nodig heeft. Hij doet een bod ‚ā¨ 10.000,- onder de vraagprijs. Hij koopt echter jouw woning zonder voorbehoud van financiering. Gewoon de 3 dagen bedenktijd, een bouwkundige keuring en naar de notaris wanneer het de verkoper uit komt. De truck is als je een huis koopt zonder hypotheek dat de deal niet afhangt van de financiering. Je hebt zekerheid. Jij gaat de woning verkopen aan diegene waar je de meeste zekerheid van krijgt. Uiteraard doen wij het bod voor jou.

Met een aankoopmakelaar een huis kopen zonder een lening

Woning kopen met spaargeld

Woning kopen met spaargeld

Lexwonen is aankoopmakelaar en hypotheekadviseur. Een verkopend makelaar vindt het fijn als u gebruik maakt van iemand met kennis en ervaring van financi√ęn. Geen hypotheek nodig maar wel de deal binnen halen met Lexwonen. Begeleiding met koopakte, bouwkundige keuring en plannen van de notaris. Zonder hypotheek een huis kopen betekent wel dat je goede begeleiding nodig hebt.

Je hebt net dat ene extraatje nodig om de verkopende makelaar te overtuigen. De druk ligt niet bij de koper omdat hij met eigen geld een huis koopt. De druk ligt bij de verkoper of hij jouw bod zal accepteren. Hij weet al dat er geen risico’s zijn qua financiering. LexWonen regelt al jaren succesvol de aankoop van woningen in het hele land met of zonder hypotheek.

Woonbestemming kopen is belangrijk

Koop je een huis met eigen geld dan mag je kopen wat je wil. U hoeft hier niemand toestemming voor te vragen. Toch is het handig om uitsluitend een huis te kopen die bestemmingsplan Wonen heeft. Dus geen agrarisch, winkel bestemming of industrie. Gaat u namelijk ooit de woning verkopen dan heeft de kopende partij vaak een financiering nodig. Een hypotheek op een bestemmingsplan anders dan Wonen is bijna onmogelijk. De kans dat u de woning niet kan verkopen is groot.

Mag ik een gekocht huis zonder hypotheek verhuren?

In principe mag u een woning waar geen hypotheek op zit verhuren. U heeft namelijk de gehele woning betaald met eigen geld. Toch moet u met de gemeente overleggen of zij dat goed vinden. Verder moet u de verzekeraar melden als u een woning gedeeltelijk of geheel verhuurt. Vaak moet de verzekering aangepast worden. Lexwonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Steeds vaker helpen wij klanten aan een huis zonder hypotheek.

Hoe kan ik het beste een woning kopen zonder dat ik gebruik hoef te maken van een hypotheek van een geldverstrekker?

Ga je een huis kopen met eigen geld dan legt u de druk neer bij de verkopende partij. U hoeft immers geen financiering aan te vragen. Wij doen dan een bod wat meestal lager ligt dan gebruikelijk maar de verkoper weet zeker dat er een deal is. Door aanvullende documenten aan te leveren wordt u eigenaar. Lees alles hier over bieden zonder een hypotheek.

Welke werkzaamheden voeren jullie uit als jullie ons helpen met de aankoop van een huis zonder hypotheek?

Jullie gaan woningen bezichtigen en wij gaan dan al het kadaster in voor indicatie woningwaarde woning. Verder kijken wij ook naar woningen in de regio en treden in overleg met een taxateur. Wij maken een biedcertificaat en zorgen voor een bouwkundige keuring, koopakte en notaris. U wordt volledig ontzorgt. Lees alles over een huis kopen zonder financiering en waar je op moet letten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button