Menu

Huis kopen zonder vast contract

Huis kopen zonder vast contract gebeurd steeds vaker. U heeft wellicht meerdere werkgevers gehad de afgelopen 3 volle jaren? Heeft u een partner en heeft zij wel of geen vast contract?

Ook dan is het mogelijk om een huis te kopen. Weet wat u kan kopen voordat u op Funda gaat kijken zodat u later niet in de problemen komt.

Normaal gesproken krijgt u alleen een hypotheek als u een vaste baan heeft of een tijdelijk contract maar met een intentieverklaring. Ik wil het niet te lastig maken maar maak de berekening hierboven zodat alles duidelijk is. U mag ons ook bellen dagelijks tot 21.30 uur.  Let op dat u wel altijd een arbeidscontract heeft dat door de werkgever en u zelf ook is ondertekend.

Wat doen wij nog meer zodat u kan kopen

Huis kopen zonder vast contract

Huis kopen zonder vast contract

Op het moment dat wij uw maximale hypotheek hebben bepaald gaat u op zoek naar een woning. Komt u dan nog geld tekort wellicht heeft u recht op een starterslening, ook dit gaan wij onderzoeken. Komt u veel inkomen te kort? Wij zijn uniek in het regelen van hypotheken samen met ouders.

Overige werkzaamheden

Wij regelen voor u de aankoop van de woning, de koopakte met de ontbindende voorwaarden, taxatierapport, bouwkundige keuring, notaris en wij doen de eindinspectie van de woning voordat de overdracht plaats vindt bij de notaris. Een huis kopen moet leuk blijven, wij zorgen voor de juiste volgorde en gaan met u mee de woning bezichtigen. Ook gaan wij een BKR Status Toets doen op uw naam. Hierdoor weten wij binnen 30 seconden of u kredietwaardig bent middels een ontvangen indicatie van de BKR.

Kadaster

Kadasterwerkzaamheden is al helemaal belangrijk voor mensen die een huis kopen zonder vast contract. Vanaf begin december kunnen wij voor u een BKR status Toets uitvoeren zodat wij weten of u kredietwaardig bent. Juiste inventarisatie is in het belang van een snel verloop.

Geen eigen geld in de woning stoppen

Stel u voor dat wij uw woning aankopen voor een prijs onder de marktwaarde? Dat scheelt u duizenden euro’s. Gaat u naar een bank of tussenpersoon dan heeft u zeker € 9000 nodig om een woning aan te kunnen kopen.

Vraag ons naar de werkzaamheden zodat u geen eigen geld in de hypotheek hoeft te stoppen.

Hypotheek zonder vast contract

Een hypotheek zonder vast contract lukt dus als u van de voorgaande jaren uw inkomens opgeeft. U kan dit doen door alle jaaropgaven te verzamelen en te bewaren. Banken willen dit zien. Ook kan u via de belastingdienst een inkomensverklaring aanvragen. Heeft u een DigiD dan gaat het helemaal snel.

Huis kopen zonder vast contract kan via Lex van de Straat Wonen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button