Menu

Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrentes vergelijken zodat je weet wat je maandlasten zijn⭐. Goedkoopste geldverstrekker zoeken doe je hier. Ook wat je moet bieden op een huis. Totaalpakket van de goedkoopste hypotheekrente. Maandlasten vergelijken met diverse geldverstrekkers kan. Totaal concept aankoop, goedkoopste hypotheek tot aan notaris. Lexwonen aankoopmakelaar en intermediair.

Vergelijk eerst hypotheekrente en kies een geldverstrekker

 Geldverstrekker gevonden met goedkoopste rente?

Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrente vergelijken

Ok, hypotheekrente hebt u vergeleken. Hypotheekverstrekker met de goedkoopste hypotheekrente moet u nu even onthouden! Heeft u een huis op het oog? Vul hieronder de adresgegevens in van uw droomhuis. Vergelijking van hypotheekrentes is belangrijk maar daardoor heeft u nog niet de woning.  Wij kijken naar wat u zou moeten bieden op de woning om te kunnen kopen. Vul ook de inkomens in. Vermeld de goedkoopste hypotheekrente.

U ontvang van ons het bod, de bijbehorende bruto hypotheeklast van de goedkoopste bank en een biedcertificaat. Alles op basis van no cure no pay. Vul dit in en lees verder.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kadastraal onderzoek en onderzoek met taxateur

Lexwonen heeft meer dan 90 taxateurs waar veel mee wordt samengewerkt. Op deze wijze kunnen weten wij snel wat er in de regio op dit moment wordt geboden. Ook het kadaster wordt meestal geraadpleegd. Soms weten wij op voorhand al bij welk bod u de woning heeft. Hoger bieden hoeft niet meer. Het is wel belangrijk dat u vooraf weet hoeveel uw maandlasten worden. Hypotheekrentes vergelijken is de enige methode dat werkt.

Als hypotheekrentes plotseling wijzigen?

Hypotheekrentes zijn vergeleken en de laagste hypotheekrente nemen we als uitgangspunt. Omdat u vaak na 2 weken pas alle benodigde documenten in bezit heeft is de hypotheekrente van de goedkoopste geldverstrekker gestegen met 0,4%. Op een hypotheek van € 500.000,- scheelt je dat zo € 115,- per maand. Lexwonen houdt alles bij zodat u gegarandeerd de laagste hypotheekrente heeft op de dag van de hypotheekaanvraag.

Waarom een biedcertificaat?

Biedcertificaat is nodig omdat de verkopende makelaar dan kan zien hoe u gaat financieren. Starters op de huizenmarkt hebben helemaal baat bij de goedkoopste hypotheekrente. Hoe lager de rente des te meer kan je lenen.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button