Menu

Maandlasten berekenen

Wat zijn mijn hypotheeklasten per maand

Bereken uw maandlasten door het hypotheekbedrag hieronder  in te vullen. Weet ook de marktwaarde van uw droomhuis. Bereken maandlasten zodat u weet wat uw hypotheeklasten zijn.

Hoeveel bedragen mijn hypotheeklasten bij bepaald bedrag

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken uw bruto hypotheeklasten per maand van een woning die u op het oog heeft.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheeklasten berekenen en daarna pas Funda kijken

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ga eerst uw maximale hypotheeklasten berekenen en maak dan een berekening van de hypotheeklasten per maand. Meer dan de helft van de mensen vragen alleen naar de maximale hypotheek en gaan dan op huizenjacht.  Vervolgens komen mensen bij mij omdat ze geen eigen geld genoeg hebben in de hypotheek en voor de maandlast. Ze vinden de maandlasten te hoog.

Als je voor een slordige € 300.000 een huis kan kopen maar je komt er na de bezichtiging  pas achter dat de maanlasten € 1.300 bruto per maand is? Dat is niet slim. Zorg dat alles duidelijk is voorafgaande de bezichtigingen.  Ga alles kaderen. Maak het u zelf makkelijk door te berekenen tot hoeveel geld u op Funda naar een huis kan kijken en wat de maandlast is! Om het u makkelijk te maken hebben wij alles onder één dak.

Hypotheeklasten berekenen en hoe wij succesvol werken

Wij doen altijd eerst een BKR Status Toets.  Deze toets verteld u iets over uw kredietwaardigheid. Heeft u kredieten lopen of een mobiel abonnement of een roodstand mogelijkheid dan verlaagt dat uw hypotheek aanzienlijk. Vervolgens berekenen altijd hoeveel hypotheek iemand kan krijgen. Daarna doen wij pas de maandelijkse hypotheeklast berekenen. Zitten we nog op één lijn dan doen wij altijd een BKR Status Toets. Alleen op deze wijze is het juist rekenen. Akkoord bank wordt vlot geregeld. Dus:

  • BKR Toets
  • Maximale Hypotheek Toets
  • Maandlasten berekenen Toets
  • Marktwaarde Toets i.v.m. eigen geld

Door onze toetsen maximale zekerheid vooraf. Weet wat u kan, wil en wat het kost.

Maximale hypotheek weten?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?  Als u wil weten wat uw maximale hypotheek is dan kan u  ook een berekening maken. Wij houden ook al rekening met de kosten. Normaal gesproken moet u de kosten uit eigen zak betalen maar via Lex Wonen kan u ze voor een groot deel meefinancieren. U kan dan een huis kopen zonder eigen geld of met minder eigen geld.

Trefzeker een huis kopen door onze toetsen

Wilt u maximale zekerheid over uw maximale maandlasten en over uw  maximale hypotheek dan vraag ons om de drie unieke toetsen te maken.  Doordat wij de BKR Status Toets, de Hypotheek Toets en de marktwaarde toets zelf maken binnen twee minuten heeft u veel zekerheid voor de hypotheek op uw huis. Hierdoor minder eigen geld nodig en vooraf uw maandlasten duidelijk voor de ogen.

Hypotheeklasten per maand weten!

Dus voordat u een huis gaat bezichtigen moet u weten wat uw hypotheeklasten zijn per maand.  Onze volgorde van werken is de meest succesvolle om met zekerheid een akkoord op een hypotheek te verkrijgen.

Volgorde werken

1. BKR Status toets uitvoeren, indien geen aanleiding en dus geen aantekeningen dan naar volgende onderdeel. 2. Maximale hypotheek berekenen. 3. Huis bezichtigen. 4. Wij bepalen marktwaarde en aankoop strategie zodat een huis kopen met minder spaargeld mogelijk is. 4. Bod op woning onder voorbehoud diverse zaken.(wordt overlegd)

Wat zijn mijn hypotheeklasten voor 30 jaar

U zal versteld staan hoeveel uw hypotheeklasten zijn bij 30 jaar rentevastperiode. Het is afhankelijk van uw profiel. Velen nemen 30 jaar zekerheid op een lage rente van 2,55%. Wilt u succesvol een huis kopen met weinig eigen geld en een lage rente? Wilt u vooraf 99% zekerheid op kans van slagen van een hypotheek? Laat ons de BKR Status Toets doen, maximale hypotheek berekenen, en als erkend aankoopbemiddelaar het huis aankopen alsmede de hypotheek regelen. Onze garanties op een akkoord van de bank is hoog. Laat ons uw maandlasten berekenen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button