Menu

Makelaar Tiel

Aankoopmakelaar Tiel zijn dat is pas een uitdaging. Woning kopen en minder spaargeld kwijt zijn door het juiste bod te geven. Bieden boven de vraagprijs gebeurd ook in de regio van Tiel. Wij zijn niet alleen op de hoogte qua marktwaardes maar ook op de hoogte van de verhouding  hypotheek en eigen geld. Bereken eerst eens voor hoeveel geld u een woning kan kopen in Tiel.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevens regelen van koopakte,  transactieprijzen woningen, bouwkundige eigenschappen woning, onderhandelingen en ontbindende voorwaarden horen tot ons takenpakket. Bel ons nu voor info!

Bezichtigingen met Makelaar Tiel

Makelaar Tiel

Makelaar Tiel

Makelaar Lex Wonen helpt u in de regio Tiel met uw eerste woning kopen. Heeft u een woning gevonden wij gaan dan altijd mee met de bezichtigingen. Voordat we gaan bezichtigen weten wij al heel veel van de woning. Wij wijzen u op de diverse onderdelen van het koopproces. Stel u ziet een leuke woning maar de badkamer en keuken zien er niet uit.

De plek van de woning is echt grandioos, fijn om te weten of de financiering van de woning  in Tiel nog wel past bij verbouwing. Dit is het belangrijkste onderdeel van uw zoektocht.  Wij als Erkend Aankoopbemiddelaar zijn in staat om eventueel ter plekke te beoordelen of het financieel gaat lukken. Belangrijk hierin is het bepalen van de marktwaarde voor en na verbouwing incl. berekenen van eigen geld in hypotheek.

Als het huis gekocht is dan zullen wij u begeleiden naar een notaris die zijn werkzaamheden uitvoert zodat de overdracht kan plaatsvinden.

Waarde woningen vragen aan Makelaar Tiel

Of u nu een woning koopt in de Sterrenbuurt, Hertogenwijk, Elzenpas of de binnenstad van Tiel, wij laten u geheel transparant zien wat de huidige eigenaren betaald hebben voor die woning en wat er betaald is in de regio van Tiel voor soortgelijke woningen. Omdat er weinig keuze meer is in Tiel helpt Lex Wonen u als aankoopmakelaar en hypotheekadviseur u ook in de omliggende dorpen zoals Buren, Maurik, Ochten en Culemborg.

Marktwaarde en eigen geld in hypotheek

Voorbeeld van onze sterke krachtVraagprijs woning op Funda € 230.000, aangekocht door onze bemiddeling voor € 218.000 en een taxatierapport van € 228.000, dat betekend dat u € 10.000 minder aan eigen geld  kwijt bent in 2019 voor uw eerste hypotheek. Uiteraard e.e.a. afhankelijk van de totale kosten. Het ter plaatse bepalen van inbreng eigen geld in hypotheek kan niet worden gedaan door een makelaar, wel door banken en tussenpersonen etc. maar dat kost u toch veel geld.

Onze meerwaarde is dat u op het eind van de dag exact weet waar u aan toe bent voor zowel de financiering als voor de aankoop van de woning. En koopt u niets, geen probleem, geen nota van ons. Dat is de reden dat wij lekker bezig zijn met aankoopbemiddeling in de gemeente Tiel.

Bouwkundige Keuring

Hoe mooi en hoe jong de woning ook is, wij raden u altijd aan om een bouwkundige keuring te laten verrichten. Het gaat hem niet alleen om de huidige staat maar ook wat u in de toekomst kan verwachten. Uw droomwoning mag niet aan uw knip blijven knagen. U moet op de hoogte zijn welke kosten op korte- middellange-en lange-termijn er aan zitten te komen.

Wij werken veel samen met van de Beek Bouwadvies te Ede, u kan ook zelf een bouwkundige inschakelen.

 Vraag ons over uw woning, kom koffie drinken, geheel vrijblijvend, u wordt er informatief beter van!

Bel ons over marktwaardes van uw droomwoningen en hoeveel eigen geld u in uw hypotheek moet stoppen voor een woning in de regio Tiel. Kijk ook eens op onze homepage welke werkzaamheden Lex Wonen regelt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button