Menu

Nieuwe baan toch hypotheek

U heeft een nieuwe baan en nu loopt u vast met de hypotheek. Lex Wonen kan u helpen met huis kopen en hypotheek ondanks baanwisseling. Vul hieronder uw nieuwe gegevens in.

Bereken hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwe baan en hypotheek

Nieuwe baan en hypotheek

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen met nieuwe baan?

Andere job aangenomen omdat u dat beter past? Meeste banken kan u niet of slecht terecht als u van werkgever bent veranderd. Welke mogelijkheden heeft Lex Wonen voor u om toch dat huis te kunnen kopen nu u net van baanwisseling heeft gehad.

  • Op basis van gemiddelde salaris laatste drie jaar.
  • Op basis van UWV verzekeringsbericht.
  • Heeft u intentie verklaring terwijl u nog niet werkt?
  • Vast contract nieuwe werkgever terwijl u nog niet werkt.

Kijk ook eens op onze thuispagina welke werkzaamheden wij verrichten.

Nieuwe baan toch huis kopen

Heeft u een nieuwe werkgever regel dan voor ons uw arbeidscontract, 3 salarisstroken van de laatste drie maanden. Dit zou dus van 2 verschillende werkgevers kunnen zijn.

U werkt nog bij oude werkgever

Werkt u nog bij uw huidige/oude werkgever en u gaat over een paar weken/ maanden over naar nieuwe baan? Wij willen dan een werkgeversverklaring van uw huidige/oude werkgever. Een salarisstrook van uw oude werkgever en van uw nieuwe werkgever een arbeidscontract. Er mag geen proeftijd vermeld worden in het arbeidscontract, ondanks intentieverklaring of vast dienstverband.

Vraag je zelf bij een baanwisseling altijd eerst af: “hoeveel hypotheek kan ik krijgen“, voordat je een huis gaat bezichtigen.

U werkt bij nieuwe werkgever

Net een nieuwe baan bij nieuwe werkgever? Werkgeversverklaring, arbeidscontract en salarisstrook van de laatste 3 maanden inleveren, dat is voorlopig alles.

Eerste huis en eigen geld

Iedereen weet dat er veel vermogen nodig is om een huis te kopen. Lex Wonen kan u vaak helpen met een hypotheek zonder eigen geld.

Te weinig inkomen ondanks nieuwe baan

Kan u ondanks de baanwisseling geen huis kopen? Denk er eens over om samen met ouders of familieleden een huis te kopen.

Let op! Een huis kopen met 3 of 4 personen kan uitsluitend in box 1 als niemand ooit een eigen woning heeft gehad. Dus het moet om de eerste hypotheek gaan. Heeft iemand een hypotheekverleden gehad dan komt de hypotheek in box 3. De hypotheek rente is dan niet aftrekbaar.

Heeft u te weinig inkomen om alleen te kopen denk dan ook eens aan een huis kopen met broer of zus.  Dagelijks ontvangen wij berekeningen van familieleden die samen een huis willen kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button