Menu

Persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies, aankoopadvies en overzicht woningwaarde direct in de mailbox. Alles te vinden op deze pagina.  Lexwonen helpt huizenzoekers persoonlijk in 4 fases.

  1. Fase 1. Berekenen maximale hypotheek ( direct zichtbaar op deze pagina)
  2. Fase 2. U kan direct zelf de woningwaarde opvragen op onze site (binnen 10 seconden woningwaarde in de mailbox)
  3. Fase 3. Bod bepalen aan de hand van de woningmarkt en de marktwaarde
  4. Fase 4. Hypotheekaanvraag regelen inclusief taxatie en notaris

Persoonlijk hypotheekadvies dagelijks

Persoonlijk hypotheekadvies doen wij 7 dagen per week. U krijgt 1 persoonlijke adviseur aangewezen die uw gehele hypotheektraject begeleid. Niet alles 10 keer uitleggen of terug bellen. Wij helpen u persoonlijk 7 dagen per week vanaf 04.15 uur tot 21.15 uur 7 dagen per week.

Fase 1. Bereken uw persoonlijke maximale hypotheek

De uitslag van uw persoonlijke maximale hypotheek direct in beeld.Fase 2. Wat is de woningwaarde van mijn droomhuis welke ik waarschijnlijk wil kopen?

Nu wil je natuurlijk graag weten wat de waarde van de woning is van aan te kopen huis. Klik hier voor de waarde van een huis te weten.  Binnen 10 seconden GRATIS in je mailbox. Het betreft indicatiewaarde. Keer daarna terug op deze pagina.

Fase 3. Wat moet je bieden op je droomhuis?

Vul hieronder de gegevens in en u ontvangt het bod op de woning. Uiteraard mag u uw persoonlijke hypotheekadviseur ook bellen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies

De uitslag van deze berekening is gemaakt door Lexwonen, persoonlijk hypotheekadviseur en landelijkwerkend in geheel Nederland. Uiteraard doen wij ook een persoonlijk gesprek en advies over andere zaken. Wij laten u hier persoonlijk kijken wat de laagste hypotheekrentes zijn. Wij willen u niets onthouden.

Persoonlijk hypotheekadvies en berekening om ander huis te kopen

U wil een andere woning kopen? Maak hieronder de berekening en ontvang direct antwoord op de berekening. Wij regelen de aankoop en overbruggingshypotheek. Let op met invullen. Helaas kan het gebeuren dat u na het invullen van een veld de pagina naar boven scrolt. Deze fout wordt aan gewerkt, u zal zelf weer een stukje naar beneden moeten scrollen en verder invullen. Persoonlijk hypotheekadvies en overwaarde advies wordt met u besproken. Veiligheidshalve adviseer ik iedereen om 90% maximaal met 90% van de maximale hypotheek te nemen i.v.m. dalende huizenprijzen.

Resume persoonlijk hypotheekadvies

Lexwonen helpt u dus met persoonlijk hypotheekadvies en de aankoop van de woning. Goedkoopste hypotheekrente gaan wij voor u regelen. Vooraf contact met taxateur zodat wij indicatie marktwaarde hebben. Let op, een woningwaarde berekening is gevoelig voor de woningmarkt. Moest je in maart 2022 nog overbieden, in september 2022 wordt er weinig overboden. Is het niet mogelijk om een woning te kopen? Overbruggingshypotheek regelen wij persoonlijk met de bank.

Persoonlijk hypotheekadvies over hypotheek met 4 aanvragers

Kijk eens op de pagina over een hypotheek met 4 personen. Lukt het niet alleen of samen. Persoonlijk hypotheekadvies over een huis kopen met 4 personen regelen wij persoonlijk.

Wat betekent het als ik een persoonlijk hypotheekadvies krijg?

Een persoonlijk hypotheekadvies betekent dat u door 1 vaste adviseur wordt geholpen. U heeft 1 aanspreekpunt die alles voor u regelt. Niet doorverbinden of voicemail maar altijd bereikbaar 7 dagen in de week(ook op zondag). Persoonlijk kan u zelf hier alles vinden inclusief indicatie woningwaarde, direct in uw mailbox. Zelf kan u ook de goedkoopste bank vinden, keuze uit 74 geldverstrekkers. Toch gaan wij u daarna persoonlijk helpen en begeleiden. Elk onderdeel wordt met u overlegt. Geen onduidelijkheden. Van fase 1 tot fase 4 wordt persoonlijk met u besproken door vaste adviseur.

Wij hebben een woning gezien, wat kunnen wij nu het beste eerst doen voordat wij met u als persoonlijk Hypotheekadviseur contact opnemen?

Het is handig als u op deze pagina direct berekent hoeveel u kan lenen. Heeft u een huis gezien dan verder met fase 2 en vraag direct de woningwaarde op die u direct in uw mailbox krijgt. Past deze situatie neem dan contact met ons op. Uw persoonlijke hypotheekadviseur begeleid u persoonlijk 7 dagen per week van 04.15 uur tot 21.15 uur.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button