Menu

Starterslening Amerongen

Starterslening in Amerongen maakt wonen betaalbaar

Starterslening Amerongen omdat uw inkomen niet genoeg is.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Amerongen

Starterslening Amerongen

U bent aspirant huizenkoper en nooit een eigen huis gehad? Recht op Starterslening voor uw eerste eigen huis in Amerongen als starter! Starterslening Amerongen kan als u minimaal 1 jaar staat ingeschreven in de Gemeente Utrechtse heuvelrug en u mag niet ouder zijn dan 45 jaar. Sinds 2022 zijn startersleningen niet handig omdat er weer meer kans is op een afwijzing. Lexwonen doet steeds vaker een startershypotheek regelen.

Wonen in Amerongen

U heeft een leuke woning gezien en helaas is deze niet haalbaar gezien uw bruto jaarinkomen. Neem snel contact met ons op want er zijn voor Amerongen nog startersleningen aanwezig. Toch uw eerste droomhuis mogelijk met een starterslening Amerongen. Ook als u via een uitzendbureau werkt zijn er mogelijkheden.

Wat doet een starterslening Amerongen

Met een starterslening Amerongen overbrugt u het verschil tussen de aankoop van uw eerste huis en het bedrag dat u van de bank kan lenen voor een hypotheek. Hierdoor is uw droomhuis toch haalbaar en heeft u bijzonder lage hypotheeklasten gedurende de eerste drie jaar.

De starterslening is een product van de overheid alleen bestemd voor mensen die hun eerste eigen woning willen kopen. Bij verkoop van uw woning lost u de starterslening weer af. Na drie jaar begint de rente en aflossing tenzij u deze nog niet in staat bent omdat u niet méér bent gaan verdienen, u krijgt dan weer drie jaar uitstel. De toets jaren zijn na 3, 6, 10 en 15 jaar.

Voorwaarden Starterslening Amerongen

Starterslening Amerongen krijg je altijd met NHG en dat is een veilig gevoel. Mocht u in betalingsproblemen komen buiten u schuld om dan wordt de schuld u kwijtgescholden. Denk aan werkeloos, arbeidsongeschikt en scheiding van partner. U moet minimaal 1 jaar wonen in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug om in aanmerking te komen voor de starterslening Amerongen. Maximale leeftijd voor een starterslening Amerongen is 45 Jaar. Maximaal bedrag wat u kan krijgen is € 30.000. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw geld dat het aankoopbedrag maximaal € 220.000 mag bedragen. De afsluitkosten van een starterslening bedragen in Nederland € 750,00. Let op! Bij elke gemeente zijn de voorwaarden van een starterslening anders. Bel ons voor info. U kan ons ook mailen voor informatie

Lexwonen.nl

Lexwonen.nl is gevestigd in Elst (U) en regelt startersleningen met bijbehorende hypotheken in Amerongen. Wij maken eerst een berekening wat u  maximaal kan krijgen bij de bank. Voor het resterende gedeelte regelen wij een starterslening(onder voorwaarden). Daarna gaan wij berekenen hoeveel eigen geld u moet meenemen voor uw hypotheek.

Om de marktwaarde te bepalen gaan wij mee uw woning bezichtigen. Hierdoor weet u van te voren hoeveel eigen geld u mee moet nemen. U krijgt nooit een hogere hypotheek dan de marktwaarde. Als wij nu de woning aankopen onder de marktwaarde dan heeft u geen of weinig eigen geld nodig. Dat scheelt u € 8000.

Stel dat dit niet lukt dan bent u aan ons geen kosten kwijt. Wilt u de marktwaarde van uw droomwoning weten mail ons snel de adresgegevens, u ontvangt van ons dan een mail hoeveel eigen geld u zelf in de hypotheek moet stoppen. Weet ook dat goedkope hypotheekrentes je maximale hypotheek verhogen. Meet weten over de lage rentes? Kijk dan eens op onze pagina: “laagste hypotheekrente “.

Niet meer hypotheek dan waarde woning

U krijgt niet meer hypotheek dan de waarde van de woning, dat betekend gewoon dat u een slordige € 8000 op uw spaarrekening moet hebben staan om alle kosten te betalen. Wij zijn erkend aankoopbemiddelaar, dat betekend dat wij een juiste waardering kunnen geven aan uw droomwoning alsmede deze voor u aan te kopen.

Wij regelen ook de taxatie en de koopakte. Met starterslening Amerongen komt meer kijken dan een hypotheek of starterslening alleen. U wilt altijd wel een prognose verwachting en wellicht berekening voor als u weer wil doorstromen naar een andere woning. Kijk verder welke werkzaamheden wij verrichten.U kan ons ook bellen voor info over uw persoonlijke situatie!

Update 17 september 2019

 

Call Now Button