Menu

Starterslening Arnhem

Starterslening Arnhem voor uw eerste eigen huis! Leuke woning gezien alleen te weinig inkomen? Klopt de vraagprijs met de marktwaarde? Bereken maximale starterslening!

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis gezien in Arnhem maar wat zijn de maandlasten? U bent starter op de woningmarkt maar u weet niet of uw eerste eigen huis lukt? Starterslening Arnhem is uitsluitend voor inwoners van Arnhem.

Startersfinanciering Arnhem

Wat een starterslening Arnhem voor u kan betekenen? U heeft met een startershypotheek de mogelijkheid om extra € 25.000 extra te lenen waardoor dat ene droomhuis welke net iets te duur was ineens wél binnen uw bereik ligt. Een starterslening Arnhem is een verantwoorde manier om extra geld te kunnen lenen. Zo kunt u het huis kopen waar u van droomt.

Bij Lex Wonen vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor een starterslening . We vertellen u graag hoe u een starterslening  in de gemeente Arnhem kunt aanvragen, of u in aanmerking komt voor een starterslening en hoe deze precies in zijn werk gaat. We geven u graag transparante informatie en een duidelijk verhaal. Zo weet u direct of u in aanmerking komt voor een aanvullende lening in Arnhem en wat u precies kunt met zo’n starterslening Arnhem! Maximale koopsom mag € 225.000 bedragen. Wilt u meer weten over een startershypotheek Arnhem? Maak dan snel een afspraak!

Voorwaarden starterslening Arnhem

U vraagt zich misschien af of u ook in aanmerking komt voor een starterslening Arnhem. Of u een starterslening kunt krijgen, hangt af van de voorwaarden die de Gemeente Arnhem hiervoor heeft gesteld. De Gemeente Arnhem heeft als voorwaarde om in aanmerking te komen voor een starterslening dat u niet eerder een koophuis in uw bezit heeft gehad. Ook moet u al in Arnhem wonen en moet u verblijfsgerechtigd zijn in Nederland. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet, komt u mogelijk in aanmerking voor een aanvullende lening in Arnhem.

Lexwonen.nl begeleidt u in het berekenen, aanvraagproces en geeft u persoonlijk advies. Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een starterslening. Bij Lexwonen.nl vertellen we u graag meer. Wanneer u bij ons langskomt voor advies op maat, weet u direct of u in aanmerking komt voor een starterslening Arnhem!

Advies over een starterslening Arnhem

Lexwonen.nl is dé hypotheekadviseur die starters helpt met de aanvraag van een starterslening. Wij geven uitgebreid advies en doen meerdere werkzaamheden.  Voor advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons alles onder één dak, zowel hypotheekadvies als aankoopbemiddeling van uw nieuwe woning. Dankzij deze constructie en dankzij onze kennis kunt u veel eigen geld besparen. Wij bemiddelen met alle banken en kijken hierbij uiteraard naar de laagste hypotheekrentes.

Als gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur kunt u op ons rekenen! Wij helpen u met het aanvraagproces van de starterslening Arnhem en we geven u persoonlijk advies. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om een starterslening Arnhem aan te vragen. Wij zorgen er voor dat u het huis van uw dromen kunt kopen.

Aankoopbemiddeling

Bij Lexwonen.nl kan u ook terecht voor aankoopbemiddeling. Een eerste huis aankopen is niet eenvoudig. Er komt veel bij kijken. Als starter bent u nieuw op de woningmarkt, waardoor u geen ervaring hebt met het kopen van een eigen woning. Schakel daarom Lexwonen.nl in. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw eerste woning. Zo voorkomt u dat u veel tijd kwijt bent aan uitzoeken en regelen.

Wanneer u Lexwonen inschakelt, wordt de aankoop van uw eerste huis niet een grote uitdaging maar een gemakkelijk te bewandelen pad. We kijken met u mee wanneer u een woning op het oog heeft, gaan mee met bezichtigingen en zitten bij u aan tafel met onderhandelingen. We kijken naar verkoopprijzen van woningen in de regio om zo de waarde van een huis te bepalen. Hierdoor weet u zeker dat u altijd goed zit als u of wij een bod gaan uitbrengen. Bij juiste aankoop minder eigen geld nodig in de hypotheek.

Kadastraal onderzoek en ontbindende voorwaarden

Wij doen zelf een kadastraal onderzoek naar de woningprijzen in Arnhem, beoordelen de koopakte en bespreken de ontbindende voorwaarden. Door goed naar de staat van een huis te kijken en door een bouwkundig rapport op te vragen  weet u zeker dat u na de aankoop van een woning niet voor onverwachte verrassingen zal komen te staan. Door de marktwaarde van uw woning te bepalen kunnen we beter onderhandelen. Wanneer u Lexwonen.nl inschakelt wordt een eerste huis kopen eenvoudig en overzichtelijk. Dankzij onze kennis weet u precies waar u aan toe bent en waar u goed aan doet. We helpen u graag bij de aankoop van uw eerste, eigen droomhuis.

Wilt u ook graag hulp bij het kopen van een huis? Bel of mail ons. We leggen u graag uit hoe wij te werk gaan en op welke manier wij iets voor u kunnen betekenen. Ook als u weinig eigen geld heeft kunnen wij u helpen.

Werkgeversverklaring voor Starterslening Arnhem

Om voor een starterslening Arnhem in aanmerking te komen dient u deze werkgeversverklaring z.s.m. laten invullen. Hierdoor kunnen wij exact zien hoeveel starterslening u maximaal kan krijgen.

Huis kopen moet leuk blijven

Als starter kan er veel op u afkomen bij het kopen van uw eerste huis. Door gebruik te maken van de kennis en expertise van Lex van de Straat Wonen weet u zeker dat u een goede aankoop doet, tegen een realistische, eerlijke prijs. Zo wordt het kopen van een eerste huis weer leuk! U hoeft zich niet druk te maken over ingewikkelde zaken. Wij zoeken alles tot de bodem voor u uit.

Bij Lexwonen doen we er alles voor om ervoor te zorgen dat het kopen van uw eerste huis een ervaring is waar u later tevreden op terug kunt kijken. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van aankoopbemiddeling of het berekenen en aanvragen van een starterslening Arnhem!

Call Now Button