Menu

Starterslening Barneveld

Met een Starterslening in Barneveld makkelijker kopen

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Starterslening Barneveld helpt

Starterslening Barneveld voor uw eerste eigen huis.

Eerste drie jaar aflossingsvrij.

Slim uw eerste huis kopen in Barneveld met een starterslening.

Dat leuke huis is met een starterslening Barneveld plotseling wel haalbaar. Bereken snel uw starterslening . Meer huis extra geld voor uw eerste koopwoning!

Starterslening Barneveld tot € 25.000

Wilt u binnenkort uw eerste huis kopen in de gemeente Barneveld en bent u minimaal 2 jaar inwoner van Barneveld? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een starterslening Barneveld. U heeft met een startershypotheek de mogelijkheid om extra te lenen, bovenop uw hypotheek bij de bank. Zo is het dankzij een starterslening ineens mogelijk om toch dat ene speciale huis te kopen dat te duur voor u was. Een starterslening is een verantwoorde en slimme manier om extra te kunnen lenen. De voorwaarden voor een starterslening kunnen per gemeente verschillen.  In Barneveld spelen leeftijd en inkomen geen rol. We vertellen u graag meer over uw eerste starterslening in de gemeente Barneveld.

Voorwaarden starterslening Barneveld

Om in aanmerking te komen voor een starterslening, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Bij de gemeente Barneveld stellen ze als voorwaarde dat u minimaal 6 jaar woonachtig bent in de gemeente Barneveld of dat u in de afgelopen 10 jaar tenminste 6 jaar aaneengesloten in de gemeente Barneveld gewoond heeft. Een andere voorwaarde van de gemeente Barneveld is dat u een baan heeft van minimaal 18 uur bij een werkgever uit de gemeente Barneveld. U dient aan één van deze twee voorwaarden te voldoen. Daarnaast mag u niet eerder een koopwoning in uw bezit hebben gehad en moet het gaan om een woning waar u zelf in gaat wonen. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet komt u mogelijk in aanmerking voor een starterslening Barneveld. Bij Lexwonen.nl vertellen we u graag hoe u een starterslening Barneveld kunt aanvragen. Let op!

Aanvrager alleenstaand, daarna samenwonen

Als u als een alleenstaande een Starterslening Barneveld aanvraagt en ontvangt dan hoeft u de eerste drie jaar geen rente en aflossingen te betalen. Ook niet als u over drie jaar niet meer bent gaan verdienen. U moet dit aantonen via een hertoets die u ruim voor die drie jaar na aanvang starterslening moet aanvragen. Maar stel nu dat u volgend jaar gaat samenwonen? Als u gaat samenwonen wordt het inkomen van uw partner er bij geteld, al is zei geen mede aanvrager. Maar let nu op het volgende! Stel dat u en uw partner uit elkaar gaan, u blijft in uw huis want u bent eigenaar maar de starterslening blijft altijd doorlopen. Dus let op: een starterslening die wordt afgelost kan je niet meer aflossingsvrij maken, nooit en onder geen enkele voorwaarde. Boetevrij aflossen mag altijd. Dit zou een probleem kunnen worden, neem bovenstaande goed in overweging.

Advies over een starterslening

Lexwonen.nl is dé hypotheekadviseur die starters helpt met de aanvraag van een starterslening. Wij zijn de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland. U vindt bij ons zowel hypotheekadvies als aankoopbemiddeling onder één dak, waardoor u eenvoudig geld kunt besparen. Dit is een slimme manier van zaken doen. We zetten graag onze know-how in om u te helpen bij het aanvragen van een starterslening en bij het krijgen van een hypotheek. Wij bemiddelen met alle banken. Hierbij kijken we uiteraard naar de laagste hypotheekrentes, maar ook naar uw wensen en uw specifieke situatie. Zo vinden we de bank die bij u past. Lexwonen.nl is een gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur. We geven u graag persoonlijk advies waar u verder mee kunt!

Aankoopbemiddeling

Een eerste huis kopen is niet altijd even makkelijk. Er is veel waar u op moet letten en waar u rekening mee moet houden. Schakel Lexwonen.nl in om de aankoop van een eerste woning makkelijker en overzichtelijker te maken. We nemen graag ingewikkelde zaken van u over, zoals het regelen van een kadastraal of bouwtechnisch onderzoek of het uitzoeken van de verkoopprijzen van huizen uit de regio. We zetten graag onze kennis en ervaring in om u bij te staan bij het kopen van uw eerste huis. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. We horen graag of wij u van dienst kunnen zijn met een hypotheekadvies Barneveld en een starterslening Barneveld.

Call Now Button