Menu

Starterslening Leersum

Starterslening⭐ in Leersum⭐ zorgt er voor dat u betaalbaar kan wonen⭐.

Starterslening Leersum voor het kopen van je eerste huis als starter op de woningmarkt. Te weinig inkomen om een huis te kopen?

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Leersum
Starterslening Leersum

Wat zijn de maandlasten?

Woont u minimaal 1 jaar in de gemeente Utrechtse Heuvelrug dan komt u in aanmerking voor een Starterslening Leersum. De maximale starterslening bedraagt € 30.000 en u mag niet ouder zijn dan 45 jaar.

Huis kopen met extra starterslening  geeft perspectief! De maximale koopsom om in aanmerking te komen voor een starterslening Leersum is € 220.000. Huizen worden duurder, ook in Leersum. Fijn dat er een oplossing is voor starters uit Leersum. Dat ene grote huis op die fantastische plek is eindelijk haalbaar met een starterslening Leersum. Lukt het u niet om te kopen? U kan ook bij vrienden gaan inkopen voor de helft van de taxatiewaarde. Uw vrienden krijgen dan een zogenaamde verzilverhypotheek.

Starterslening met NHG

Een starterslening wordt altijd afgesloten met NHG, dat geeft een veilig gevoel. Stel dat u de hypotheek niet meer betalen kan door ziekte, W.W of door een scheiding, NHG zorgt er voor dat u niet met een restschuld op het huis blijft zitten. Uiteraard geldt hier het gezond verstand: Betalingsachterstanden mogen niet door schuld of nalatigheid gebeuren. U moet tijdig de bank bellen indien u vermoedt  problemen te krijgen. Huis kopen met NHG als aspirant koper op de startersmarkt in Leersum geeft een veilig gevoel. Lekker lage rente en beschermd starters.

Wat doet een starterslening Leersum

Een starterslening Leersum dekt het verschil tussen de aankoop van uw huis met de maximale hypotheek welke u kan krijgen via de bank. Een starterslening kan u alleen krijgen als het uw eerste huis betreft. Gaat u over een paar jaar verhuizen dan dient de starterslening te worden afgelost. De starterslening is de eerste drie jaar aflossingsvrij.

Mocht u na drie jaar niet meer inkomen hebben dan bij aanvang starterslening dan krijgt u nogmaals drie jaar uitstel. Indien u uitstel wenst moet u voordat de drie jaar zijn verstreken een hertoets aanvragen. Met een starterslening heeft lekkere lage hypotheeklasten per maand. Als u na drie jaar meer bent gaan verdienen is het ook geen probleem om ongeveer € 150,00 per maand te gaan aflossen aan de starterslening.

Starterslening en uit elkaar gaan

Even een voorbeeld: U neemt op uw eigen inkomen als alleenstaande een starterslening. Na twee jaar gaat u samenwonen. Uw partner heeft ook een inkomen, maakt niet uit vast of parttime maar ze heeft inkomen. Nu gaat u na drie jaar aflossen want uw gezamenlijk inkomen is hoger dan bij aanvang.

Let nu goed op! Als u en uw partner uit elkaar gaan en u bent bezig met aflossen starterslening dan blijft dat doorgaan. Dus een starterslening waar je aan afbetaald die kan nooit meer aflossingsvrij worden gemaakt.

Starterslening Leersum en onze werkzaamheden

Lexwonen.nl is gespecialiseerd in Starterslening, hypotheken en aankoopbemiddeling huizen. U heeft bij ons alles onder 1 dak. Heeft u een woning gezien mail ons dan de adresgegevens van die woning. U ontvangt van ons dan de marktwaarde en het bedrag wat u aan eigen geld moet meenemen. Wij kunnen u helpen aan een woning zonder veel eigen geld in de hypotheek.

Lukt een hypotheek met een starterslening nog steeds niet? Overweeg een een huis te kopen met uw zus of broer. Hypotheek met uw zus of broer regelen wij wekelijks.

Neem de specialist in de arm die u kan helpen met een hypotheek Leersum en een Starterslening Leersum. Ook voor het berekenen van woningwaarde kan u terecht bij lexwonen.

Call Now Button