Menu

Starterslening Renkum

Starterslening Renkum voor uw eerste eigen koopwoning.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Renkum

Starterslening Renkum

Renkum stelt geen eisen aan leeftijd of inkomen van de starters. Starters moeten minimaal 3 jaar een woning hebben gehuurd alvorens zij in aanmerking komen voor een starterslening.
De maximale starterslening is € 35.000 en maximale aankoop mag € 225.000 bedragen.

De eerste 3 jaar geen  rente en aflossing. Indien koper van een professionele verkoper koopt dan moet de verkoper hier 75% van de starterslening aan bijdragen. Informeer bij ons i.v.m. uw situatie.

Advies over een starterslening Renkum

Lexwonen.nl is dé hypotheekadviseur die starters helpt met de aanvraag van een starterslening Renkum. Wij zijn de goedkoopste van Nederland. Leads van starters vinden bij ons alles onder één dak, zowel hypotheekadvies als aankoopbemiddeling van uw nieuwe woning. Dankzij onze know-how kunt u veel geld besparen. Wij bemiddelen met alle banken en kijken hierbij uiteraard naar de laagste hypotheekrentes. Als gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur kunt u op ons rekenen! We helpen u met het aanvraagproces van de starterslening Renkum en we geven u persoonlijk advies.

Weet wat er in de BKR staat

Ruim 90% van de mensen boven de 18 jaar staan geregistreerd bij de BKR. Dit kan zijn door mobiel abonnement, auto, roodstand mogelijkheid of krediet. Hierdoor kan je minder lenen. Laat ons eerst een BKR Status Toets uitvoeren voordat u met een starterslening Renkum begint . Binnen 1 minuut weet u hoe de vlag er voor staat.

Aankoopbemiddeling

Bij Lexwonen.nl bieden we u ook aankoopbemiddeling. Een hypotheek vraagt u aan voor het kopen van een huis. Het is dan wel zo prettig als u zeker weet dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als u het huis heeft gekocht. Daarom kijken we bij Lexwonen.nl met u mee wanneer u op zoek gaat naar een koopwoning. We kijken bijvoorbeeld naar verkoopprijzen van woningen in de regio en regelen een kadastraal onderzoek. Zo bepalen wij de marktwaarde van de woning die u wilt kopen. Wij gaan met u mee tijdens bezichtigingen en onderhandelingen. Ook beoordelen wij de koopakte en bespreken de ontbindende voorwaarden. Dit zijn belangrijke zaken. Wanneer wilt u van de koop afzien? Dit laten wij opnemen in de ontbindende voorwaarden

Kadastrale gegevens

Wij onderzoeken het kadastraal plan, het eigendomsbewijs en de publiekrechtelijke beperkingen. Ook controleren wij voor u de stukken van de notaris en begeleiden we u tijdens de overdracht van de woning. Door Lexwonen.nl in te schakelen voor aankoopbemiddeling als u een woning wilt kopen wordt het kopen van een woning overzichtelijk.

U weet dankzij Lexwonen.nl precies waar u aan toe bent in de huidige woningmarkt. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw droomhuis! Wij zijn erkend aankoopbemiddelaar. Starterslening Renkum zolang de voorraad strekt. Bel of mail ons en vraag naar Starterslening Renkum en de mogelijkheden.

Weinig eigen geld nodig bij Lexwonen.nl

Als u een huis koopt met of zonder starterslening Renkum dan heeft u veel eigen geld nodig. U ontvangt alleen nog maar een hypotheek ter grootte van de koopsom van de woning. Alle overige kosten zal u met eigen spaargeld moeten betalen. De kosten bestaan uit overdrachtsbelasting, NHG kosten, advieskosten, taxatiekosten, notariskosten en aankoopkosten. Op een woning van € 200.000 betaald u een slordige € 10.000 aan kosten. Lexwonen.nl zorgt door slimme aankoop van de woning dat u geen of weinig eigen geld moet inbrengen. Bel ons gerust voor uitleg. En mocht de aankoop niet doorgaan om welke reden dan ook u ontvangt van ons dan ook geen rekening. No cure-no pay. Een veilig gevoel! Wij hopen u te mogen helpen met starterslening Renkum.

Call Now Button