Menu

Starterslening Renswoude

Startersfinanciering voor eerste eigen huis

Startersfinanciering voor eerste eigen huis

Bereken nu uw Starterslening Renswoude snel, extra hypotheek en minder eigen geld nodig via ons! Eindelijk is uw eerste huis mogelijk!

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw leeftijd of inkomen is niet bepalend voor de gemeente om in aanmerking te komen voor de Starterslening Renswoude. Ook maakt het niet uit indien u op dit moment geen inwoner bent van Renswoude. Iedereen is dus welkom in Renswoude. De eerste drie jaar is de starterslening Renswoude aflossingsvrij. Daarna gaat u de starterslening aflossen. Mocht het zo zijn dat u niet voldoende inkomen heeft dan wordt de aflossing met nog eens drie jaar uitgesteld. Bij verkoop van de woning wordt uw starterslening weer ingelost. Op dit moment is een startershypotheek voor je eerste huis handiger.

Een starterslening? Advies op maat bij Lexwonen.nl

We zijn gecertificeerde Wft-hypotheekadviseurs. Als starter kunt u bij ons terecht voor hypotheekadvies en aankoopbemiddeling. Onze werkzaamheden zijn zeer uitgebreid. Doordat wij twee diensten onder één dak aanbieden bent u bij ons het voordeligst uit. We gebruiken onze kennis van de verschillende banken graag om u optimaal te kunnen adviseren. U kunt bij Lexwonen.nl altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies. We kijken naar de laagste hypotheekrentes en kijken ook of een bank past bij uw wensen en uw situatie. We geven u graag advies op maat, waar u verder mee kunt.

Aankoopbemiddeling

Als u voor het eerst een huis gaat kopen dan kunt u misschien wel wat hulp gebruiken. Er is zoveel waar u op moet letten en waar u rekening mee dient te houden. Wij nemen u veel zaken uit handen en denken met u mee over uw nieuwe huis. We gaan met u mee tijdens bezichtigingen, zitten bij u aan tafel tijdens onderhandelingen en geven u persoonlijk advies. Zo krijgt u weer inzicht in het aankoopproces en hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde zaken zoals de stukken van de notaris, eigendomspapieren of een kadastraal- of bouwtechnisch onderzoek. Deze ingewikkelde zaken regelen wij voor u. Zo weet u zeker dat u straks een huis koopt voor een goede, eerlijke prijs en dat uw nieuwe woning geen verrassingen meer voor u heeft. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Ontbindende voorwaarden

Wij regelen voor u tevens de ontbindende voorwaarden in de koopakte. Daar u straks een starterslening Renswoude en een bankhypotheek heeft zorgen wij ervoor dat alle documenten op de juiste plek belanden.

Fiscaal voordeel

Zoals u waarschijnlijk weet mag u zowel de hypotheekrente alsmede de rente van de starterslening aftrekken van de inkomstenbelasting

Bel of mail ons voor meer informatie over starterslening Renswoude.

 

Call Now Button