Menu

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Gratis hypotheekgesprek

Gratis hypotheekgesprek

Een vrijblijvend hypotheekgesprek per telefoon? Gratis hypotheekinformatie en of belangrijke info over mogelijk bod. Je kan 7 dagen per week gratis bellen voor belangrijke financiële info of aankoop tips.

Je wil een huis kopen en wil weten of de hypotheek past. Wellicht de maandlast of wat je moet bieden op een huis? Misschien wil je wel een biedcertificaat of waar je op moet letten in een koopakte? Vrijblijvend hypotheekgesprek doen wij 7 dagen per week. Gratis advies over de woningmarkt en je persoonlijke situatie of persoonlijke wensen. Je mag ook vrijblijvend een hypotheekberekening en bied informatie opvragen over je huis.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vrijblijvend hypotheekgesprek

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Snel vrijblijvend en gratis informatie voor leads is belangrijk. Wat heb je er aan als je een bod gaat doen en je bent niet slim met het voorbehoud van financiering. In de huidige woningmarkt betekent dat dat je kansloos bent zonder een goed financieel gesprek. Gratis gesprek en boordevol met informatie ontvangen. Natuurlijk regelen wij graag uw hypotheek en aankoop, uiteraard mag u ook voor en ander kiezen. U blijft welkom voor vrijblijvende hypotheekvragen of taxatie vragen. Wij merken namelijk dat 40% van de gratis hypotheekgesprekken klant wordt omdat wij :

  1. dagelijks bereikbaar zijn van 05.00 uur tot 21.15 uur ( geen voicemail)
  2. Hypotheekadvies en aankoopbemiddeling doen
  3. ons ook bemoeien met de koopakte en het bod

Eerst vrijblijvend hypotheekgesprek en dan..

Vrijblijvend taxatie weten

Vrijblijvend taxatie weten

Nadat je een gratis gesprek hebt gehad is het in 25% van de gevallen duidelijk dat er geen aankoop of hypotheek mogelijk is. In 35% van de vrijblijvende hypotheekgesprekken moet er nog een interne taxatieoordeel en berekening hypotheek gemaakt worden en in 40% van de gesprekken is het duidelijk dat klanten kunnen gaan kopen en bieden.

Ongeveer 40% van de hypotheekgesprekken worden klant van Lexwonen. Kopers hebben in de gaten dat snel waardevolle hypotheek- en aankoop-informatie belangrijk is voor het totale proces. Het is belangrijk om:

  • Snel te reageren, geen tijd te verliezen
  • In de gaten te hebben wat verkoper wil
  • Overwaarde en eigen geld te verwerken in de ontbindende voorwaarden
  • Kennis te hebben van de woningmarkt en huizenprijzen

Zonder hypotheekinformatie en taxatiekennis 0% kans

Alleen je bod doen is kansloos. Je moet onderbouwen met een biedcertificaat hoe je gaat financieren en hoeveel. Verkopend makelaar moet kunnen zien dat je veel werk hebt gedaan en dat de kans op een afwijzing nihil is. Belangrijk in deze is ook het gratis indicatie financieel akkoord van de bank vooraf, ondertekend door Lexwonen.  Geregistreerd bij de AFM onder nummer: 120 43 600.

Gewoon gesprek aangaan en laat je informeren

Bel of mail lexwonen en doe gratis en vrijblijvend een hypotheekgesprek.  Je mag geen tijd verliezen i.v.m. de aankoop en hypotheekaanvraag.

Ik heb een dringende vraag over een huis kopen en of hypotheek. Kan ik vrijblijvend telefonisch hypotheekinformatie krijgen?

U kan 7 dagen per week ( dus ook op zondag) tot 21.15 uur gratis en vrijblijvend hypotheekinformatie en taxatie informatie van ons krijgen. Dat kan per mail maar ook zeker telefonisch. Meestal weet u binnen 5 minuten wat u moet bieden en of hypotheek haalbaar is. Veelvuldig gratis hypotheekinformatie verstrekken is belangrijk om te kunnen kopen. Je moet weten hoe je moet bieden en onder welke voorwaarden.

Waarom doen jullie gratis hypotheekvragen beantwoorden? Waar leven jullie dan van als alles vrijblijvend is 7 dagen per week?

Iedereen zal merken dat een huis kopen in de huidige woningmarkt meer is dan een simpele hypotheekberekening maken en de taxatiewaarde weten. Je zal merken dat de behoefte naar antwoorden alleen maar toeneemt in het proces. Op de gehele wereld kan je nergens 7 dagen per week terecht over koopakte informatie, juiste bod, gratis hypotheekinformatie, notarisvragen en overdrachtsvragen.

Vaak moet er vlak voor de aanvraag nog wat gewijzigd worden. In het gunstigste geval is de bank of adviseur binnen 1 week bereikbaar, en dan nog alleen over hypotheekvragen. Ongeveer 25% tot 40% van de vragenstellers die vrijblijvend advies nodig hebben blijven bij Lexwonen hangen omdat alles bij elkaar te complex en teveel is. Ook een klant die wij telefonisch hebben geholpen en zelf of bij de bank de hypotheek regelt is voor ons goud waard. Hij zal veelal tegen anderen vertellen waar ze moeten zijn voor vragen en de hypotheek. Weet u dat onze referenties voor 65% af komen van mensen die wij uitsluitend telefonisch hebben geholpen. Hypotheek en aankoop hebben ze elders geregeld.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button