Menu

Waarom je dit eerst moet lezen voordat je een huis koopt

Je bent op zoek naar een huis en je vraagt jezelf af of je overal aan hebt gedacht. Waarom je dit eerst moet lezen voordat je een huis koopt. Wij kunnen bewijzen dat onze kennis en strategie compleet is als je een woning wil kopen. Waarom moet de verkoper voor jou kiezen. Even een korte uitleg hoe een potentiële klant een klant wordt. Jij wil de beste adviseur voor de aankoop en hypotheek. Wellicht het beste bod maar vooral wil jij de deal. Ik ga je nu uitleggen wat lexwonen doet en waarom wij bovenaan in Google staan. Als je dit begrijpt snap je ook waarom je moet kiezen.

Lees dit eerst zodat je kan kiezen

Waarom je dit eerst moet lezen voordat je een huis koopt

Waarom je dit eerst moet lezen voordat je een huis koopt

Hoe kan het dat lexwonen met belangrijke pagina’s op plek 1 staat in Google en alle banken en maatschappijen daar onder. Dat komt omdat klanten een uitgebreide uitleg krijgen op de vraag die ze stellen in Google. Omdat klanten gemiddeld 15 minuten tot 55 minuten op onze website zitten en bij banken en maatschappijen slechts enkele minuten staan wij op 1 in Google.

Voordat je een huis koopt zoek je informatie welke je wil lezen. Bij de banken wordt er door klanten honderdduizenden keren per dag geklikt op de website. Op de website Lexwonen.nl slechts 5.000 keer per dag. Het is de duur dat de klant op onze website zit welke de ranking bepaald alsmede de positieve reacties van bedrijven (links).

Met welke belangrijke woorden sta je bovenaan in Google?

Kijk op Google en zoek eens op:

  • Huizenmarkt
  • Huizenprijzen
  • Hoeveel overbieden
  • Hypotheek met 2 personen
  • Hypotheek met 4 personen
  • Huis kopen met broer
  • Samen met ouders een huis kopen

Deze zoekwoorden zijn pagina’s waar duizenden keren per dag op gezocht wordt. Met al deze zoekwoorden staan wij op plek 1 of 2 in Google. Door transparantie en slimme biedcertificaat helpen wij klanten aan een woning.

Marktwaarde weten voor je bod

Ga jij bieden op een woning dan moet je eerst weten wat de taxatie wordt. Hoger bieden dan taxatie betekent eigen geld meenemen. Omdat wij met meer dan 120 taxateurs landelijk werken hebben wij snel de waarde zodat je kan kopen. Sinds juli 2022 is afdingen helemaal terug. Overbieden hoeft niet meer omdat er bijna geen bezichtigingen meer zijn. Op een huis afdingen is de norm sinds juli 2022. Wil je van alles weten voordat je een woning koopt? Wil jij op basis van no cure no pay een huis kopen? Bereken eens wat je kan lenen en moet bieden.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kopen met 4 personen als het niet lukt?

Lukt het je niet om een huis te kopen? Een hypotheek met 4 personen behoort ook tot de mogelijkheden. Lexwonen doet niet uitsluitend standaard hypotheken. Dat is de reden dat klanten alles lezen over lexwonen. Gaat de koop niet door dan zijn er aan ons geen kosten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button